Search results

  1. halimijuliana

    Tolong!!! Minta pendapat

    Ustaz tu pon mudah sangat buat penjelasan ... Mungkin dia ada hujah2 tersendiri ... Pada saya cth la jiran kita tu orang bukan Islam ... Senang la kita songlap duit dia tetiap hari ... Tentu tak bolehkan ... ?? Jatuh kita lak yg berdosa ... Mungkin sbb Microsoft tu Yahudi punya kot ... :)
  2. halimijuliana

    [30 Unit Sahaja] Sales Letter + WebPage Creator.. First Version..

    Waaa kalau siap dgn bonus2 template camnie kira baik nie ... :D:D
  3. halimijuliana

    PLR BM tujuh tip berhenti melancap.

    Aku rasa kalau ada owang beli nie mesti dia pakai PM jer ... Susah la nak nampak post "TT sila check PM @ TT saya dah bayar" ... :D:D
  4. halimijuliana

    [30 Unit Sahaja] Sales Letter + WebPage Creator.. First Version..

    First version nie kira beta version ke ... ?? Apa beza dgn upgrade version nanti ... ?? :D
  5. halimijuliana

    BONUS Paling KILLER Ebook Teknik Clickbank Zyan, TERBAKOR BEB!!!

    Rambang mata tul tengok bonus2 utk produk Bro Zyan ... :D:D
  6. halimijuliana

    [Fresh] Produk Plr Terbaru. Kuasa Turbo FOrum Didedahkan UNtuk InComE Sampingan..!!!!

    Utk repeated buyer takde diskaun ker ... ?? :D:D
  7. halimijuliana

    Bercuti Di Cameroon

    Lama dah teringin nak ke cameron tapi sampai sekarang belum sampai lagi ... Penangan tengok citer Impian lakonan Amy Mastura dan Azhar Sulaiman ... Jiwang abes masa tu dia owang berlakon kat sana ... hehe
  8. halimijuliana

    [WTS]Domain name & website | AntiAgingSupplementMalaysia.com

    Pergh harga bro ... Tak boleh tahan tengok ... :D:D
  9. halimijuliana

    Kelibat raksasa di Pelabuhan Sydney

    Nie gambor tawun biler nie ... Siap tak berKALER ... :D
  10. halimijuliana

    Semalamku bermimpi..apa maknanya???

    Owang tua2 kata toksah citer mimpi2 ... Bangun tido berdoa mudah2an Allah selisihkan dr apa2 malapetaka dan bahaya pd diri dan owang tersayang ... Mudah2an Allah memberi rahmat dan jauh dr bencana pd TT ... ;)
  11. halimijuliana

    [RM50] Sediakan 2 Skrip Pengacara Majlis dalam Bahasa Inggeris

    Saya BI kiok sket ... Grammar teruk ... BUMP utk TT ... ;)
  12. halimijuliana

    [Zero Cost] Automatic System Tanpa Blog.. Sesuai Untuk Adsense & Autopilot Player.!

    apihase ... Satu klik USD0.84 ... Kira gagah tuuu ... :D:D Tahniah2 ... ;)
  13. halimijuliana

    [WTS] 4 Web Seo Optimize Nak Dijual

    Pergh berpeluh tengok harga ... :D:D
  14. halimijuliana

    Eh Benarkah Perokok Lelaki Kurang Sperma?

    Aku rasa kalau campur buat semua termasuk merokok, dadah dan minum arak mungkin akan jadi gitu ... Sbb abang ipar aku elok jer hisap rokok berkotak2 sehari tapi anak dia 8 owang ... :D:D
  15. halimijuliana

    [WTB] Nak jual handphone?

    Aku ada satu HP jer ... :(
  16. halimijuliana

    --->> Step By Step Mendapat $70 Dalam 5 Hari.. ANda Juga Boleh Lakukan<<---

    OK aku dah dapat ... Tapi kat tempat lain la ... Bukan pakai teknik dlm ebook ko ... haha :D:D
  17. halimijuliana

    Video Seks Pemimpin Utama Kini pula Tersebar

    Sapa la pemimpin tersebut ... ??:-O
  18. halimijuliana

    --->> Step By Step Mendapat $70 Dalam 5 Hari.. ANda Juga Boleh Lakukan<<---

    Nie paste dr m/s 1 ... Rasa2 dia ada tulis bermodal tu ... Tapi nak yg percuma pon ada kot ... ;)
  19. halimijuliana

    Sejauhmana 'Take Action' penting utk 'success' dlm perniagaan internet?

    Take action mmg penting ... Tapi pd saya tanpa ilmu yg cukup jitu kita akan banyak menemui kegagalan ... Mmg trial and error tu bagus utk menambah pengalaman dan kejayaan diakhirnya, tapi kalau dah trlalu banyak pon akan menyebabkan bosan dan terus malas nak teruskan bidang nie ... My sposen ;)
  20. halimijuliana

    --->> Step By Step Mendapat $70 Dalam 5 Hari.. ANda Juga Boleh Lakukan<<---

    Banyak tul projek mamat nie ... Sila tunjuk SS income anda ... Saya pegawai dari LHDN ... :D:D
Top