Search results

  1. man24

    Auto Like FB Page

    Ada tak sesiapa tahu service atau script untuk auto like page facebook bila kita letak kat blog kita, visitor yang login pada masa itu akan auto like page kita .. saya pena guna ni dulu tapi dah lupa service dri sapa ntah.. :D
  2. man24

    Nak Jual Fanpage Niche Jawatan Kosong

    Assalamualaikum, Saya nak jual fanpage 38k+++ likes https://www.facebook.com/Jobs1Malaysia Sesiapa yang ingin menawarkan harga, boleh post atau pm sya.. Harga yang ditawarkan diatas RM1k. Harga yang saya berkenan akan dijual kepada orang yang menawar. - 100% real human from Malaysia. -...
  3. man24

    Mencari sesiapa yang pakar setup iklan fb

    Salam, sesiapa yang pro dlm setup iklan kat fb pm me.. sya nak target visitor utk blog sya dari visitor US. Thanks
  4. man24

    Edit Document!

    Salam warga WC, Sesiapa yang boleh buat edit document yang paypal selalu minta bila akaun kena limited? Contoh: Proof of Address (Bill Astro/Elektrik) Photo ID (IC/Lesen) CC Statement Invoice Dan sbginya.. Mencari mereka yang berpengalaman.. Sila PM or SMS 0138894341. URGENT!
  5. man24

    1 Website & 1 Domain DiJual: Niche Bagus : Trafik Keluar Masuk : Earnings Masyuk

    Salam semua warga WC, saya ingin menjual satu laman web dan satu domain. Laman Web: 1. http://kerjakerajaan.my/ - Niche Kerjaya - Ditubuhkan dari April 2011 - Domain baru dipindahkan ke JomHosting.Net untuk Pakej: a. Web Hosting Packages - Web 5GB b. Bandwith 300 GB/month. c...
  6. man24

    sapa2 ada akaun paypal verified and x pakai, sila lihat thread ni!

    Salam warga WC, saya disini ingin membeli sesiapa yang mempunyai akaun Paypal (Verify: Malaysia) yang tidak pakai melalui syarat2 seperti berikut: - Usia dari create 1 tahun (lagi cun!/Diutamakan) / 5 bulan (bole la :) ) - Mempunyai sekurang-kurangnya 1 transaksi, (yg x pun bole pm)...
  7. man24

    Nak Suruh Buat Banner + Banner Header. PM me

    Salam semua, sesiapa yang berasa dirinya pakar designer dan mempunyai portfolio, serta boleh menghasilkan banner yang kreatif dan berkualiti dalam 24 jam.. Pm saya, untuk melakukan satu pekerjaan designer untuk banner header + banner saiz 468 x 60 dan 728 x 90 (beranimasi lagi cun:)).. Pm...
  8. man24

    Ingin mencari Pakar Keywords

    Salam WC :) bunyi tajuk thread ni macam pelik je..Sebenarnya saya ada laman web yang ingin saya buatkan Keywords. Keywords berdasarkan niche blog saya tu.. patah perkataan kesulurahan keywords diantar 300-500 patah perkataan. Keywords tidak melebih 3 kali ulangan, contohnya, Saya Makan...
  9. man24

    Want to Buy Domain & Hosting/Domain Only

    Salam semua.. saya ingin membeli mana-mana laman web yang sudah berhosting or domain je pun bole yang berkaitan dengan niche ini: 1. Kerjaya 2. Lirik Lagu 3. Bank Soalan SPM Sesiapa yang ingin menjualnya mestilah mempunyai sekurang-kurangnya PR1 dan harga boleh runding melalui PM sya...
  10. man24

    Setup Adsense For Domain from NetKL Domain

    Salam Warga WC, Sesiapa ada sini yang berpengalaman pernah Setup Google Adsense for Domain melalui Domain NetKL or mana2 pembekal domain yang termurah :), Please PM me..
  11. man24

    Sapa Pakar Edit Templates untuk Blogger

    Salam WC, Saya ada satu blog yang saya tidak pandai untuk edit... So, sesiapa yang berminat dan harga boleh runding, sila YM/PM sya: mrabdulrohman24. Thanks
  12. man24

    Sapa ada servis Buat akaun Google Adsense

    Salam semua, saya nak suruh sapa2 pakar buat akaun GA di forum ni.. Bayar selepas approve.. RM50 saya bagi untuk satu akaun.. Nak buat satu akaun sahaja.. Sapa2 pakar yang berminat sila PM saya.. Terima Kasih
  13. man24

    Mencari Pengurus Laman Web (Blogger: Part Time) untuk Tempoh (1 Bulan 10 Hari)

    Salam semua, Saya disini ingin mencari sesiapa yang berminat menjadi Pengurus Laman Web Part TIme untuk Tempoh 1 Bulan 10 Hari. Apa kerja anda perlu buat? Anda hanya perlu mengemaskini artikel2 laman web tersebut (ini saya akan ajar bagaimana cara mencari artikel itu dan mengemaskini...
  14. man24

    Sapa ada Paypal? Verify & Premier Account. Tak diguna2. Tengok Thread ni.

    Salam, Kepada semua warga WC, sesiapa yang mempunyai ciri2 seperti dibawah: 1. Mempunyai Paypal Yang Verify 2. Tidak Digunakan & Funds X Dalam Akaun 3. Akaun Premier & Country Malaysia Sila PM or YM saya,: YM: mrabdulrohman24 PM Untuk Maklumat LAnjut & Pertanyaan, YM je saya. TQ
  15. man24

    RM30 >> Easy Jobs!

    Saya nak upah sesiapa yang nak buat jobs ni untuk saya. Bajet:RM30 Jobs: senang sahaja. saya ada satu forum yang baru saya join. saya cuma ingin bayar orang yang nak buatkan saya menjadi ahli yang telah membuat post 120. saya newbie sekarang dan hanya ada 2 post je baru.. so siapa2...
  16. man24

    Masalah Jerawat!!!!

    Saya nak tanya kepada sesiapa yang dahulunya kerap berjerawat dan sekarang da dapat diatasi.. saya nak tanya apakah yang anda gunakan untuk mengatasinya.. tolong saya
  17. man24

    [Urgent] Beli Topup Celcom RM20.. Bayar melalui PP

    salam ada sesiapa yang nak jual kpd sya topup celcom rm20 saya bayar melalui PP.. kalau berminat PM me ok...URGENT
  18. man24

    Nak Beli Ebook Belajar & Kuasai BI [www.bahasainggeris.com]

    To all member WC, kepada sesiapa yang telah pernah membeli ebook yang mengajar kita kuasai dan pakar bahasa inggeris pada laman web nie [http://www.bahasainggeris.com/] saya nak mahu membeli kepada anda.. Kenapa kepada anda bukan melalui admin ebook tersebut, kerana saya telah contact da berapa...
  19. man24

    Bajet RM15-10 @ ble runding.. sape bole buatkan saya banner saya bagi...

    Kepada sesiapa designer anner yang pakar dalam mencipta banner yang saya mau untuk blog saya. Ini ciri-ciri yang saya mau pada banner yang akan siap... -Animation -size 125x125 -simple tetapi smart -banner mesti bertemakan site saya(sesiapa yang akan berminat sahaja akan saya lihatkan...
  20. man24

    Siapa Nak Bantu Saya Selesaikan Masalah Ini!

    Saya nak offer satu job kepada semua warga WC yang pakar dalam menyelesaikan masalah ini..saya dak tahu kenapa site saya tiba2 jadi begini..saya mempunyai bajet hanya RM50 tapi kalau anda pakar menyelesaikan masalah ini dan anda boleh cadangkan berapa yang anda mahu...sebab saya betul2 tidak...
Top