Search results

  1. U

    Buat duit dengan iklan setiap 30 minit dapat dollar

    Ini screenshot jumlah earning terbaru di Mypayingads pada 9 Disember 2015
  2. U

    Jana side income dari revenue share site

    Assalamualaikum Dan selamat sejahtera, Anda berminat menjana duit Dollar. Satu revolusi pengiklanan dan menjana Dollar USD melalui revenue share atau perkongsian keuntungan. Anda hanya beli pek iklan serendah $5 USD, melayari iklan selama dua minit sehari dan terima pendapatan dari revenue share...
  3. U

    Buat duit dengan iklan setiap 30 minit dapat dollar

    Nampaknya tiada siapa yang berminat untuk join program yang saya syorkan. Saya rasa tak perlulah sharing lagi maklumat pasal program yang saya buat kerana tiada siapa yang percaya dan ia memerlukan modal dan tiada siapa yang sanggup menanggung risiko mengeluarkn modal sendiri.... Sampai sini...
  4. U

    Buat duit dengan iklan setiap 30 minit dapat dollar

    Ini screenshot jumlah earning saya pada 19 November 2015
  5. U

    Buat duit dengan iklan setiap 30 minit dapat dollar

    Ini bukti payment masuk ke Akaun Paypal... Dari akaun Paypal mestilah boleh transfer ke bank. Biasaya orang yang ada Akaun Paypal tahu cara menggunakan akaun tersebut.
  6. U

    Buat duit dengan iklan setiap 30 minit dapat dollar

    Kaedah yang saya buat mula-mula saya beli $36 USD share Plan 1 pada hari pertama kemudian hari ke sepuluh saya beli lagi $64 USD share Plan 1 menjadikan adpack share saya 100 share Plan 1. Jadi earning harian saya ketika itu ialah lebih kurang $1.50 USD. Jadi modal saya keluarkan lebih kurang RM...
  7. U

    Buat duit dengan iklan setiap 30 minit dapat dollar

    Perkara pertama anda sepatutnya sudah ada akaun Paypal atau Perfect money untuk membuat pembelian adpack share. Selepas itu anda buka sahaja link di sini untuk lihat video pendek dan mendaftar di Mypayingads.Ikut sahaja step kat landing page link tersebut. Selepas mendaftar di Mypayingads anda...
  8. U

    Buat duit dengan iklan setiap 30 minit dapat dollar

    Saya tahu ramai orang tercari-cari cara untuk menambah pendapatan ekoran kos kehidupan yang semakin tinggi. Saya tahu ramai yang skeptical dan sudah tidak mempercayai cara untuk menjana income online kerana 99% adalah scam. Tapi bukan lansung tak ada program yang sah. Tapi anda tidak jumpa...
  9. U

    Buat duit dengan iklan setiap 30 minit dapat dollar

    Terpulang kepada anda nak percaya atau tidak. Saya dah tunjukkan bukti payment dari Mypayingads ke Akaun Paypal. Tidak mengapa. Lepas ini saya takkan update lagi maklumat terbaru. Saya tak paksa anda join kerana saya bukan buat mlm atau networking program. Anda tak join pun saya tetap menjana...
  10. U

    Buat duit dengan iklan setiap 30 minit dapat dollar

    Ini screenshot sy request withdrawal dan berjaya withdraw pada 18 Oktober 2015 masuk ke akaun Paypal saya.
  11. U

    Buat duit dengan iklan setiap 30 minit dapat dollar

    Senang sahaja nak jana income dalam Dollar USD. Syaratnya hanya perlu ada payment processor samada PayPal atau Perfect money dan tahu cara menggunakan processor tersebut dan lakukan kerja selama 2 minit sahaja sehari untuk surf iklan... Dari situ anda akan memperolehi earning setiap hari dalam...
  12. U

    Buat duit dengan iklan setiap 30 minit dapat dollar

    Ini screenshot jumlah earning saya pada 16 November 2015 di Mypayingads
  13. U

    Buat duit dengan iklan setiap 30 minit dapat dollar

    Ini screen shot jumlah earning akaun mypayingads saya yg semakin bertambah pada 10 November 2015.
  14. U

    Buat duit dengan iklan setiap 30 minit dapat dollar

    Betul tu Ms Cincai Jerla.. Ramai orang gembira dari seluruh dunia kerana menemui program revenue share site ini dan join. Bagi yang telah join awal sekarang telah memperolehi pasif income sebagai sumber pendapatan kedua. Rugi member dari Malaysia tak join kerana tak dapat manfaatkan income dalam...
  15. U

    Buat duit dengan iklan setiap 30 minit dapat dollar

    Untuk pengetahuan anda site mypayingads ni merupakan peneraju semua site revenue share di internet. Admin dia pun berani expose dirinya di site tersebut dan aktif dalam group Facebook mypayingads. Semakin banyak site yang mengikuti contoh mypayingads kerana site ni telah mencecah 7 bulan dan...
  16. U

    Buat duit dengan iklan setiap 30 minit dapat dollar

    Ini statistik earning mypayingads saya pada 8 November 2015
  17. U

    Buat duit dengan iklan setiap 30 minit dapat dollar

    Suka saya nak maklumkan di sini program yang saya join ni langsung takde kena mengena dengan MLM, networking dan seumpamanya. Ia juga bukan pelaburan internet(HYIP) atau skim cepat kaya (money game). Yang saya sebutkan referral atau sponsor org untuk join bukan wajib itu hanya optional kalau...
  18. U

    Buat duit dengan iklan setiap 30 minit dapat dollar

    Jom ramai ramai join mypayingads. Ramai member dari seluruh dunia sudah menjana residual income dan member seluruh dunia telah mencecah 63000 orang. Cuma member dari Malaysia je yang kurang join kerana kurang didedahkan dan tak tahu potensi bisnes ini. Cepat jangan terlambat... Daftar percuma...
  19. U

    Buat duit dengan iklan setiap 30 minit dapat dollar

    Ini statistik akaun mypayingads saya pada 2 November 2015..
Top