Search results

  1. F

    Biz Preview PERCUMA !!! Team Kuda Forex

    orait, baru best nak tengok.... mekasih tapi kenapa trade sampai september last year 2009.. since november 2009 and sepanjang tahun 2010 tak trade ker? kenapa stop live posting? peace!
  2. F

    Forex Trading - How to start

    good stuff in here.. appreciate
  3. F

    Tanya ckit..

    berapa nak start forex trading? kat blog ini ada cerita merapu pasal berapa nak start nie..:rolleyes: forexarchitect.com peace!
  4. F

    Biz Preview PERCUMA !!! Team Kuda Forex

    :confused: ada letak link result kat myfxbook tak? boleh tengok detail analysis performance sikit.. kalau kat blog tu takat selective screen shot tak best la... peace! :rolleyes:
  5. F

    Biz Preview PERCUMA !!! Team Kuda Forex

    salam semua... bersungguh sungguh nampak semua dalam forum ini untuk menaikkan credibility system masing-masing.. .aku tak sokong mana-mana pun, pasal semua orang ada cara masing2 nak trade.. cuma aku ada soalan sikit.. 1. kalau target dapat 100 pips per day tu kira logic la kan, memang...
Top