Search results

  1. moyus

    Ada Masalah Edit Code PHP ? Upah Imabiz

    ok..boleh .. nanti ape2 PM la ye.. untuk preview apa yang saya nak mintak tolong tu. ni link websitenye .. http://JahitanKreatif.com.. saya nak gantikan title "Jahitan Kreatif dotCom" dengan title sama tapi dalam bentuk gambar :-)
  2. moyus

    Ada Masalah Edit Code PHP ? Upah Imabiz

    nak mintak tolong edit theme, theme tu tak leh letak gambar jadi banner.. so nak mintak imabiz tolong edit theme tu, gambarnya saya akan berikan..boleh tak?
  3. moyus

    Laporan Tudung : $3 sahaja untuk 20 orang terawal

    Bos, ade stok lagi tak? nak order sekali leh?
  4. moyus

    [TERHAD 50 ORG]Produk PLR MRR RR

    bro, nape murah sangat? jangan langgar mana-mana right untuk reseller tau.. takut ade masalah dgn duit tu nanti.
  5. moyus

    Kita Pelajar Gred A [Khas utk IM Yang Masih Belajar]

    camner nak buat jadual eh? nak layan fb lagi, nak setup new niche blog lagi, nak update bllog lagi, nak maintain online store lagi.. nak siap kan report praktimum lagi ..nak baca email dan balas lagi.. hehe..kalau sape2 ade cadangan ...bagitau eh.. jangan malu2.hehe
  6. moyus

    Duit Paypal Dah Boleh Withdraw KE LOCAL BANK

    la...ade limit ke, macam tu plak main die ye..
  7. moyus

    Bina unlimited blog dalam 1 database

    Hehe, sama2 marshita..tak de apa pun...lagi pun kitakan peng-yu (kawan) ..;)
  8. moyus

    Aku sanggup bayar walau beribu pada siapa yang sanggup!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    hanya nak bagi cadangan.. nak belajar affiliate , bli je produk affiliate then , guna kan support mereka sepenuhnya.. autoresponder pun same ...pasal photoshop tu, kat youtube pun leh blajo..hehe (saya pun blajo kat youtube je :-))
  9. moyus

    kad debit

    maybank je..
  10. moyus

    Mahu autorespoder PERCUMA? + Saya juga akan beri RM62 kepada anda PERCUMA!

    hehe..kene bayar gak la..bukan free...tajuk cam gempak je..17.95 per month? hurmmm
  11. moyus

    Jemputan Seminar ebay ala-ala Gathering ( free je )

    nak tau gak...bile mende ni on??
  12. moyus

    Tips-Tips Pengurusan Kewangan - Percuma Jer..!

    thanks u very mush..
  13. moyus

    [Minta Pandangan]Ebook Panduan Membuat Banner Menggunakan Adobe Photoshop

    Bagus jugak idea tu, kalau dapt ready made animation, tentu akan memudahkan pera pengguna nanti, kalau buat action script pun cara jugak
  14. moyus

    Awas, Scammer licik pekenakan aku!

    sekarang ni bukan je web design je 2.0.. scam pun 2.0 gak..ade je style baru nak pekene orang..hampeh..
  15. moyus

    www.gandakanwang.com penipu?

    huhu...scam ni..ayat hype sangat ..siap ade 2 website lagi ..satu utnuk hari ni, satu lagi untuk bulan ni..hehe
  16. moyus

    FREE cara auto nak dapat traffic..

    kasi pm satu kali..hehe
  17. moyus

    MACAM MANA NAK PROMOTE WEB SITE

    ha..bagus, terlupa pula pasal image search ngan video search..thanks for reminding me..hehe
  18. moyus

    Duit Paypal Dah Boleh Withdraw KE LOCAL BANK

    so camner? dah boleh ke withdraw?
Top