Search results

  1. CekDet

    Bangunkan web e-commerce macam lazada.com.my..ada sesiapa boleh?

    Salam...saya berminat nak bangunkan satu e-commerce web yang sama dengan lazada.com.my @ zalora.com.my Ada sesiapa yang boleh bangunkan? kalau ada boleh PM saya...kita boleh adakan perbincangan lanjut... :)
  2. CekDet

    Bangunkan web e-commerce..ada sesiapa boleh?

    Salam...saya berminat nak bangunkan satu e-commerce web yang sama dengan lazada.com.my @ zalora.com.my Ada sesiapa yang boleh bangunkan? kalau ada boleh PM saya...kita boleh adakan perbincangan lanjut... :)
  3. CekDet

    Forum DigitalPoint Akan Berkubur...

    * Tajuk "gempak" di atas sengaja digunakan untuk menarik perhatian anda! ahaks! :D Seharian saya cuba buka forum DigitalPoint tapi tak boleh. Apa yang keluar hanyalah statement ni: dah cuba refresh, contact admin DP, report kat mozilla tp masalah ni still tak setel.. So, ada sesape...
  4. CekDet

    Korang Nak Kahwin Pada Umor Berapa?

    Assalamualaikum.. Idea ni tiba-tiba timbul ketika saya tengah sms ngan tunang saya..hehehe :) Kita dah merancang nak bernikah (iaitu menjadi sepasang suami isteri yang sah) pada ********* (tarikh dirahsiakan) So, kepada yang masih lagi bujang trang tang tang, jom kongsikan perancangan...
  5. CekDet

    Broadband Slow Banget!! Ada Sesiapa Tau Kenape?

    Salam sejahtera, kawan-kawan yang ensem2 & comel2, saya nak mintak pandangan anda, kalau ada sesape yg pakai celcom broadband.. Slow tak? Kenapa saya punye slow betul ek? Adakah saya sorang je yg rasa atau pengguna2 lain rasa perkare yg sama? Jom kongsikan pendapat anda di...
  6. CekDet

    Mahu MINISITE Anda Killer & Conversion Rate Tinggi?? Khas Untuk 20 Orang Shj...

    p/s : Tawaran ini akan tamat pada 30 September 2008. Anda cuma ada masa 2 minggu saja untuk membuat yang paling bijak dalam hidup anda. Salam sejahtera, Kepada anda yang berminat untuk membina laman web jualan yang killer serta mampu menghasilkan conversion rate yang tinggi, di sini adalah...
  7. CekDet

    Macamana Nak Edit @ Delete Post Yang Kita Dah Wat ?

    Salam... saya cari dalam forum ni tapi masih tak jumpa2.. ada siapa2 tau tak camane nak edit @ post yang kita dah buat dalam forum nie... Adakan caranya? Siapa2 tau harap dapat berkongsi.. :)
  8. CekDet

    Plugins "reply to this comment"

    Salam... Hampir semalaman saya cari plugins ni tapi tak ketemu jugak... So, saya takda pilihan lain selain bertanya kepada rakan2 yang budiman..:) (Perghhh! ayat pujian yang melambung2x) Ada tak sesiapa yang tahu kat mana saya boleh dapatkan plugins "Reply to this comment".. Plugins ni...
  9. CekDet

    Plugins "Read the rest of this post" ~ Ada siapa2 tahu?

    Salam sejahtera, Rasanya dah suku hari saya cari plugin ni tapi saya tak jumpa2 juga. Saya tak tau apa nama plugin ni. Contoh blog yang guna ialah blog flarebiz. Kalau tengok kat setiap postkat blog flarebiz, ada tertera kat bawah tu "read the rest of this post". So, ada tak sesiapa...
  10. CekDet

    "Death Of JV Giveaway" ~ USD 1 PER SIGNUP

    Kalau awal-awal dulu kita dikejutkan dengan “kematian Adsense”, pastu pulak internet marketing yang akan “mati katak“, kali ni anda akan dengar pulak satu lagi kematian yang baru iaitu “kematian JV GiveAway”. Baru-baru ni “otai” JV Giveaway, Mr Brad Smith telah mengeluarkan 1 laporan yang...
  11. CekDet

    Blogspot Templates Sources

    Assalamualaikum... Saya sengaja bukak thread ni untuk berkongsi dengan rakan2 sekalian. Sape tau kat mana kita boleh dapatkan template2 blogspot yang menarik, niche dan percuma? Jika tau, sila kongsi ek.. Thanks :)
  12. CekDet

    [PANASSS] Download 2000 "Awesome Template Pack" dengan MRR Di Sini

    Sila Baca Jika Anda Ingin Mengurangkan Kos Ratusan Ringgit Membangunkan Laman Web Perniagaan Anda... Amaran Keras : "Jangan Bazirkan Duit Ratusan Ringgit Duit Anda Mengupah Web Designer" Salam Sejahtera, Sahabat-Sahabat Usahawan Internet Yang Di Hormati Sekalian, Berdasarkan...
  13. CekDet

    Pembuat VCC sila tampilkan diri anda!!

    Salam sejahtera, Sesiapa di antara korang semua yang ada menawarkan perkhidmatan VCC sila tampilkan diri anda. Saya nak guna service ni urgently.. Bagi quotation harga sekali.. thanks :)
  14. CekDet

    Saya Mahukan Pandangan Ikhlas Seikhlas Ikhlasnya Daripada Anda...

    Salam sejahtera, Saya inginkan pandangan ikhlas daripada rakan2 usahawan sekalian. Baru-baru ni saya telah menerima jemputan JV daripada seorang kenalan usahawan saya di luar negara. Kami telah melancarkan 1 pakej eBook panduan berkaitan menjana trafik dalam pasaran luar negara (maaf tak bleh...
  15. CekDet

    eBook Panduan Menjana Trafik : Masih relevankah?

    Salam sejahtera, Saya inginkan pandangan ikhlas daripada rakan2 usahawan sekalian. Baru-baru ni saya telah menerima jemputan JV daripada seorang kenalan usahawan saya di luar negara. Kami telah melancarkan 1 pakej eBook panduan berkaitan menjana trafik dalam pasaran luar negara (maaf tak bleh...
  16. CekDet

    [NOTA PENTING]: Dari Zero Jadi Hero!!

    Salam sejahtera, Post kali ini saya nak berkongsi dengan anda asas-asas penting untuk memulakan perniagaan internet. Jika anda seorang dah “expert” dalam perniagaan internet, mungkin anda hanya akan tersenyum sehaja membaca tulisan saya kali ini. Jika anda masih lagi “newbie”, take note apa...
  17. CekDet

    Ringgit catat rekod 3.1560 banding dolar AS

    Jika anda membaca surat khabar Utusan beberapa hari lepas, pasti anda akan terlihat tajuk di atas, Nilai matawang tempatan hari ini meningkat ke paras tertinggi dalam tempoh 10 tahun apabila ditutup pada paras 3.1560 berbanding dolar Amrerika Syarikat (AS). Dikhabarkan, ringgit hari ini...
  18. CekDet

    TAWARAN HEBAT Sempena TAHUN BARU CINA : Khas Untuk 30 orang sahaja!!

    Salam sejahtera rakan-rakan WC yang dihormati sekalian, * Saya menggalakkan anda membaca hingga ke akhir tawaran kerana saya akan memberikan pelbagai tawaran yang menarik kepada anda. Teruskan membaca.... Sempena Tahun Baru Cina yang bakal menjelma, saya ingin memberikan tawaran yang...
  19. CekDet

    Tubuhkan syarikat e-bisnes

    salam sejahtera, Sekadar nak berkongsi dengan rakan2 wangcyber berkenaan dengan requirement utk mnubuhkan syarikat (enterprise) utk perniagaan e-bisnes u all. PENDAFTARAN PERNIAGAAN BARU (ENTERPRISE) Perniagaan meliputi tiap-tiap trade, perdagangan, pertukangan, pekerjaan, profesion @...
  20. CekDet

    Ada Sesape Kenal En Mohd Yuzlan Yusoff ??

    Assalamualaikum & salam sejahtera, Ada tak rakan2 di sini yang mengenali en Mohd Yuzlan Yusoff? Saya menerima email daripada maybank2u yang menyatakan bahawa saya menerima duit daripada en mohd yuzlan sebanyak rm 62... So, ada sape2 yang kenal dgn nama ni? kalau en Yuzlan ahli forum...
Top