Search results

  1. CekDet

    Bangunkan web e-commerce macam lazada.com.my..ada sesiapa boleh?

    Salam...saya berminat nak bangunkan satu e-commerce web yang sama dengan lazada.com.my @ zalora.com.my Ada sesiapa yang boleh bangunkan? kalau ada boleh PM saya...kita boleh adakan perbincangan lanjut... :)
  2. CekDet

    Bangunkan web e-commerce..ada sesiapa boleh?

    Salam...saya berminat nak bangunkan satu e-commerce web yang sama dengan lazada.com.my @ zalora.com.my Ada sesiapa yang boleh bangunkan? kalau ada boleh PM saya...kita boleh adakan perbincangan lanjut... :)
  3. CekDet

    Jemputan JV Ebook Strategi Launch!!!

    tahniah bro atas pelancaran produk ni...:)
  4. CekDet

    Logo Baru WangCyber

    nampak cun ...:) congrate shuth...
  5. CekDet

    Malek Noor rebah di padang bola

    kesian dia...:)
  6. CekDet

    7 Mentaliti Usahawan Internet

    Tahniah...") post bro memang sentiasa bermanfaat
  7. CekDet

    Naruto shippuden corner

    kalau nak baca manga, boleh pergi ke >> www.narutomanga.org manga citenye dah jauh ke depan...sekarang ni dah start shinobi world war ...5 village n kages dah bergabung menjadi satu untuk berperang ngan akatsuki
  8. CekDet

    Naruto shippuden corner

    pergh....dah lame aku tak menjengah kat WC ni, dah ade naruto corner la plak.. memang terbaik! hehehe...
  9. CekDet

    Video Seks Pemimpin Utama Kini pula Tersebar

    ermmm....politik fitnah memfitnah ni dah jadi budaya kat Malaysia...tak bole berhujah maka amik jalan senang buat character assasination dengan harapan dapat meraih sokongan orang ramai... Alangkah indahnya kalau kita dapat kembali semula kepada jalan Islam yang suci murni.. :)
  10. CekDet

    ---> Clickbank SS - USD1000++ Sebulan <---

    ;) nak kene tunjukkan jugak ke?
  11. CekDet

    Isu Barang Tak Sampai oleh AN

    cakap baik2 ngan customer tu... bagi dia option samada nak buat reshipment semula or refund je duit dia :) pastu mintak maaf la banyak2 kat dia..inSyaAllah customer tu akan calm down semula :)
  12. CekDet

    Modal xde..cmne nak niaga

    ok, get to the idea... camne ek nak mulakan bisnes klu takde modal. :) cadangan saya: 1) Pinjam duit daripada parents.....atau sesape saje yang bole bantu...sedara mare ke...adik beradik ke..kawan2 ke...sape2 jekk :) perniagaan internet tak memerlukan modal yang besar. so, klu setakat...
  13. CekDet

    3 Lagu Motivasi Bagi Mereka yang down

    lagu yang menaikkan motivasi saya ialah lagu nyanyian Josh Groban "You Raise Me Up" Ni liriknye: kalau nak dengar camne lagu ni boleh masuk youtube taip name lagu..komfem akan jumpe punye :)
  14. CekDet

    Nik Aziz Meninggal Dunia!

    terkejut je.. ingatkan trick mane2 la td... :) sayang ngan tok guru...
  15. CekDet

    pergh.. sebak aku tengok video ni..

    mungkin banyak lagi kes2 penderaan mcm ni cuma tak terdedah je lagi pembantu rumah pun manusia biasa, ada yang baik tak kurang jugak yang teruk.. pembantu rmah mcm ni perlu dihukum
  16. CekDet

    <|^_^|> Rahsia Income HandPhone <|^_^|>

    contoh aksesori tu camne lak?
  17. CekDet

    Bro..Jom bukak topic cara paling terhebat buat marketing

    bole ceritakan apa cara yang awak gunakan?
  18. CekDet

    Kenapa Ricky Choi Berjaya Dalam Pemasaran?

    this is the power of network.. dalam bisnes kite mencari kawan, dalam pada masa yang sama jugak adalah merupakan network kite..
  19. CekDet

    Transfer Duit Ke Luar Negara Guna TT

    sape boleh senarai caj2 mengikut bank ni? saya percaya setiap bank ade caj yg tersendiri :) ade sape bole tolong?
Top