Search results

  1. Syafiq Che Nor

    [WTS]Software Spinner+Scraper Private Saya

    Boleh ke rank kalau article yang di spin tu google x leh baca hanya keyword je yang blh baca ? kita mmg boleh baca tapi rasanya google x leh nak baca sbb bila masuk google translate mmg x kn dpt ayat yang betul..
  2. Syafiq Che Nor

    WTS-Maxis Broadband RM68 Unlimited Download Quota

    Dah dapat detail package lama and baru tapi x jumpa apa bezanya.. TT terang sikit.. Maaf kalau x perasan tapi mmg x jumpa..
  3. Syafiq Che Nor

    [WTS]Software Spinner+Scraper Private Saya

    Maaf.. PM balik.. Dah kosong kan..
  4. Syafiq Che Nor

    WTS-Maxis Broadband RM68 Unlimited Download Quota

    PM detail.. Unlimited sebab mmg package maxis tu unlimited ke gune VPN? Ade yang tulis kalau gune 4g x unlimited kalau gune 3g unlimited btl ke?
  5. Syafiq Che Nor

    WTS-Maxis Broadband RM68 Unlimited Download Quota

    Sekarang 30Gb quota ke still unlimited?
  6. Syafiq Che Nor

    Teknik Sniper RE Untuk Cari Niche Adsense-Ninja Dangerous Top Secrets-100% White Hat

    TT rasa ada nk update x ebook ni? Hehe.. saje tanye..
  7. Syafiq Che Nor

    Teknik Sniper RE Untuk Cari Niche Adsense-Ninja Dangerous Top Secrets-100% White Hat

    masih ok ke TT ebook ni? Sbb keyword tool dah tukar jadi keyword planner. bnyak dah berubah.. kalau masih ok nak angkat 1 unit nnti..
  8. Syafiq Che Nor

    [Job RM50] Cari gambar dan masukkan ke dalam blog

    Minat tuan.. PM saya.. xde keje minggu ni..
  9. Syafiq Che Nor

    WTS-Maxis Broadband RM68 Unlimited Download Quota

    unlimited quota ke? bukan package ni dah jadi 30Gb quota ke?
  10. Syafiq Che Nor

    [PERCUMA] Teknik Advance Says! Jana Maksimum RM100 Hingga RM500 Sebulan dengan Says!

    Sape2 yg Dh sedut boleh emailkn x Kat [email protected] Dh cube bnyak Kali x dpt2 jugak.
  11. Syafiq Che Nor

    [PERCUMA] Teknik Advance Says! Jana Maksimum RM100 Hingga RM500 Sebulan dengan Says!

    TT saya x dpt download.. lepas LIKE page tu kosong je...
  12. Syafiq Che Nor

    [LAPORAN PERCUMA] Kisah Seorang Blogger Dan Penjanaan Trafik Sebanyak 1,091 Sebulan

    TT kena re upload.. Dah xde dah kat tempat download tu..
Top