Search results

  1. SponGY

    Customer Namsahaz - Apa Kata Anda?

    salam and good day, wangcyberians.......... :D so, apa kata korang? camna lepas amik hosting ngan namsahaz so far............ :) then, kalau bleh, korang maklum la gak korang amik hosting tu utuk pojek apa? wat blog ke...... wat forum ke...... wat kedai online ke......... saja2 ke...
  2. SponGY

    { Malaysian IM } Berdakwahlah Sambil-sambil Online...

    salam. good day, wangcyberians.......... :D thread kali ni is simple :) sambil2 kita online.......... (tak kirala wat duit ke tak...... - asalkan online), berdakwaklah serba sdikit, serba mampu kita......, insyaAllah. ingat..... masa kita idup, kita bleh wat apa saja (mungkin...
  3. SponGY

    { NEWBIE } Rancang Dulu Sebelum Beli Produk...

    salam and good day, wangcyberians........ :D thread ni khas untk sapa2 (actually..... not untk newbie je.... ianya untk aku and untk smua) yng nk bli satu2 produk. ingat ye...... B. E. be..... L. I. li............ apa bunyinye murid2...... huhu :D yng nak cari/blaja apa2 tanpa membli...
  4. SponGY

    hosting untuk forum - yang mana paling seswai...???

    salam. good day, wangcyberians........ :D simple je servey kali ni....... korang pilih, web hosting mana yang paling besh untk forum developement? kalau bleh...... korang reply komen ngan bagi pandangan korang camne2..... ni link2 yang masuk dlam surveying ni.......: 1 -...
  5. SponGY

    internet marketer cakap2 bab lain (such as politik) - pendapat korang???

    salam. good day :) aku nak borak2 ngan you guys, wangcyberian....... apa pndapt korang, kalau internet marketer ckap2/bincng2 bab slain bisnes tenet? such as..... bab2 politik.. or whatsoever. rsanya okay ke? seswai ke.... we as internet marketer (ahli bisnes) sentuh bab2 gini...
  6. SponGY

    Internet-Percuma.com - apa pendapat korang???

    salam. good day, guys......... :) http://www.internet-percuma.com/ ada sesapa yng dah bli produk ni? kalau ada.... amacam? ape pndapat korang? :)
  7. SponGY

    Senarai panduan buat forum

    salam dan hi, sya dlam proses nak buat forum. so, nak cari pnduan buat forumlah. stakat ni, jumpa 2 pnduan ni: oleh bro Maizul (http://www.maizul.com/panduanforum/) dan bro Maser (http://buatforum.com/). so, selain dari 2 source ni, ada tak yng lain2. dan, kalau ada sesape yng penah guna...
Top