Search results

  1. rurouni_khairul

    RIPPLN - Sertai Revolusi App - By Invitation Only

    Salam, Saya sekadar nak berkongsi mengenai satu ledakan revolusi app terbaru namanye RIPPLN. Saya cuma boleh invite 5 orang sahaja. Saya hanya nak mereka yang benar-benar nak join sahaja sebab sorang cuma boleh invite 5 orang dan mesti activate dalam masa 24 jam. Buat masa ini RIPPLN ini...
  2. rurouni_khairul

    Bina App perniagaan atau peribadi untuk iphone dan Android - RM 50 sahaja!

    Secara rasmi dilancarkan! >:D< Kami menawarkan perkhidmatan membangunkan aplikasi mobile (apps) untuk kegunaan perniagaan atau peribadi anda. Screenshot app yang kami bangunkan: Ruangan hadapan untuk maklumat perniagaan/perkhidmatan atau maklumat anda Ruang untuk gambar...
  3. rurouni_khairul

    Berminat tak kalau ada offer buat app iphone, ipad, ipod dan Android untuk perniagaan

    Salam, Market survey dulu, huhuhu.. Saya nak tanya rakan2 WC sekelian, berminat tak kalau ada khidmat menyediakan app untuk iphone, ipad, ipod dan Android dengan harga promosi RM 150? App ini adalah app perniagaan, bukan app cam Angry Birds atau Instagram yang kite tahu development cost...
  4. rurouni_khairul

    Hosting tanpa had - RM 50/Setahun. Adakah anda berminat?

    Salam, Saya sedang membuat kajian pasaran. Saya dan rakan saya mahu memulakan perniagaan hosting. Perkhidmatan yang kami tawarkan secara kasarnya menawarkan spesifikasi berikut: Disk Space: Unlimited Bandwidth: Unlimited Domain Names Per Account: Unlimited FTP Accounts: Unlimited...
  5. rurouni_khairul

    moviepopular.com | Pandangan rakan-rakan dialu-alukan

    Salam Laman web saya telah siap dibangunkan. URL www.moviepopular.com Ia satu laman web tentang filem2 terutama filem2 barat. Saya sedang dlm usaha nak tambah filem2 dan hindustan akan datang. Byk lg features nak tambah tapi buat masa ini nie jernla yang ade. Pendapat kawan2 camne?
  6. rurouni_khairul

    Projek saya budak baru belajar: Projek pertama saya laki bini

    A,kum semua warga WC! Lama RK tak masuk forum nie. Skrg nie RK dgn wife buat projek kecil-kecilan....tak brp sgt pun... Ini projek pertama kami suami isteri untuk cari rezeki lebih www.batiksuteraterengganu.com RK cuma guna WP ajer...ade cita2 nak jadikan cam website siap dgn shopping...
  7. rurouni_khairul

    Nak tanye quotation buat template website batik

    A,kum wife RK nak start bisnes jual batik on9. Nak tanye brp quotation harge untuk bina website ecommerce dgn tema batik. TQ!
  8. rurouni_khairul

    Teknik Pemasaran melalui Facebook

    Facebook dianggap sebagai market yang masih belum dieksploitasi sepenuh sebagai medium pemasaran internet. Facebook dikunjungi bukan sahaja oleh pelajar-pelajar kolej atau remaja (yang agak terhad kuasa membeli) tetapi dikunjungi secara konsisten oleh para profesional, orang dewasa dan ramai...
  9. rurouni_khairul

    www.pendapatanlumayan.com - Sejauh mana boleh dipercayai?

    Asalamualaikum semua warga WC! RK nak tanya tentang www.pendapatanlumayan.com nie laa...ade sesape yang penah cuba dan review tentangnya? Ape yang die jual? Ebook? Kalau ebook pasal ape? Adsense? PPC? CPA? email marketing? survey? Harga yang dijual cuma RM 50 tapi dalam waktu2 genting nie...
  10. rurouni_khairul

    Pay Per Play - Pelawat surf, dengar iklan audio, anda dibayar komisyen

    Asalamualaikum semua, Sejauh mana agak2 keberkesanan pengiklanan lalu audio nie? Ada satu website RK jumpe yang menawarkan program ala2 Adsense cuma bezanya visitor tak perlu klik! Cukup hanya sekadar surfing dalam laman web kite dan dengar ade selingan iklan audio selama 5 saat dan kite...
  11. rurouni_khairul

    Potensi menterjemahkan laman web ke dalam bahasa lain

    A,kum! Lama betul tak join forum. Sekadar nak kongsi pendapat, ape agaknye potensi yg bakal diraih sekiranya kita boleh bina laman web dalam bahasa2 lain selain bahasa Melayu atau Inggeris. Satu fakta: Kira2 600 juta pegguna internet seluruh dunia gemar surfing dalam bahasa2 selain...
  12. rurouni_khairul

    Seminar Keusahawanan Malaysianiaga. Percuma!

    Ini bukan iklan, ini adalah makluman. Malaysianiaga.com.my akan mengadakan satu seminar keusahawanan dalam bulan April ini. Memberi peluang kepada mereka yg berminat nak jadi usahawan sendiri tapi takde idea atau kekurangan modal. Seminar ini adalah percuma tanpa ada apa2 kos tersembunyi. Ini...
  13. rurouni_khairul

    Nak mintak tolong pada kawan2 WC.

    Asalamualaikum dan selamat sejahtera. Sebagai permulaan saya nak minta maaf jika kaedah yang saya guna menyinggung perasaan pentadbir2 WC. Jika cara saya salah lock lah thread nie yer. Kat sini saya nak tolong sebarkan satu e-book oleh Charles Heflin dari SEO2020 yang bertajuk The Plan...
  14. rurouni_khairul

    Kempen Kesedaran Kepentingan Program Affliate Kepada Syarikat-syarikat Malaysia.

    Asalamualaikum dan salam sejahtera semua, Kat sini saya terpikir sesuatu. Kenapa syarikat Malaysia yang ade potensi untuk pasarkan produk dan perkhidmatan ke luar negara tak mau setup program affiliate mereka sendiri? Kalau kita lihat di US, saya tengok even jual WD-40 (spray anti-karat) pun...
  15. rurouni_khairul

    Overture dah obsolete...Guna KWBrowse!

    Hi kawan-kawan.. Disini saya nak kemukakan satu carian keyword secara online yang percuma namanya KWBrowse...link dia ialah http://www.kwbrowse.com Cube tengok dan bagi komen..ok tak guna nie?
  16. rurouni_khairul

    Kawan-kawan, WangCyber masuk video internet marketer dari US!!

    Asalamualaikum dan ape kabar!! Aku sendiri pun terkejut bile tengok benda nie tapi aku rase aku kena bagitau semua untuk menunjukkan yang kehadiran internet marketer di Malaysia telah dihidu oleh mereka di US.. Bila aku tengok video camtasia oleh Charles Heffin dari SEO2020 untuk produk...
  17. rurouni_khairul

    Forum Conquer Your Niche Oleh Russell Brunson

    Asalamualaikum dan apa kabar semua? Kat sini nak mintak pandangan dan pendapat korang berkenaan satu forum yang mana ahlinya boleh conquer sesebuah niche yang mereka mahu.. Aku masih tak berapa faham modus operandi forum nie...camner yang dimaksudkan boleh dominate sesebuah niche tuh...
  18. rurouni_khairul

    Buat duit sambil berforum.

    Asalamualaikum semua, Aku baru join satu forum nie namenye www.mylot.com di mana setiap posts atau thread mereka akan bayar pada peserta-peserta..Pendapat korang camne lak? Leh percaya ke benda nie? Aku join untuk buat kajian so pendapat korang lak camner?
  19. rurouni_khairul

    Sebarkan laporan percuma ini dan anda akan dibayar.

    Asalamualaikum semua, Ingat lagi tak The Death of Adsense, The Life After Adsense dan The Death of Internet Marketing? Semua ebook dan laporan-laporan tersebut membayar sesiape yang dapat menyebarkannya. Kini ada satu lagi program yang boleh menjana pendapatan dengan memberi ebook percuma...
  20. rurouni_khairul

    Payjunction - Ada sesiape pernah guna?

    Elo semua, Semalam ade mamat nigger bagi satu link tentang credit card payment processor, kira macam merchant account la...URL dia ialah www.payjunction.com tapi problemnya aku kurang yakin sket dengan service nie..adakah pelantar nie sah dan boleh dipercayai?
Top