Search results

  1. rurouni_khairul

    Adoiii! Mahal giler caj baru Pos Malaysia! Matilah kita...

    Hahaha...takpe bro register mana2 ajer bole, no hard feeling ;)
  2. rurouni_khairul

    Adoiii! Mahal giler caj baru Pos Malaysia! Matilah kita...

    Bole cuba Tuan. Daftar percuma ajer. Bile nak guna baru topup Daftar sekarang
  3. rurouni_khairul

    Barang untuk di Pos. Menggunakan courier yang mana 1 murah & Puas hati

    Saya cadangkan guna perkhidmatan easyparcel.my sebab saya sendiri dah gunakan. Murah, mudah dan efisyen. Bayar topup dan bagitau tarikh dan tempat untuk collect parcel. Saya dah pergi tanya dengan Poslaju untuk buka akaun kontrak. Mereka mintak deposit RM 1000 dan lepas tuh kena sentiasa topup...
  4. rurouni_khairul

    Adoiii! Mahal giler caj baru Pos Malaysia! Matilah kita...

    Saya cadangkan guna perkhidmatan easyparcel.my sebab saya sendiri dah gunakan. Murah, mudah dan efisyen. Bayar topup dan bagitau tarikh dan tempat untuk collect parcel. Saya dah pergi tanya dengan Poslaju untuk buka akaun kontrak. Mereka mintak deposit RM 1000 dan lepas tuh kena sentiasa topup...
  5. rurouni_khairul

    Ada x cara penghantaran barang yang murah???

    Saya cadangkan guna perkhidmatan easyparcel.my sebab saya sendiri dah gunakan. Murah, mudah dan efisyen. Bayar topup dan bagitau tarikh dan tempat untuk collect parcel. Saya dah pergi tanya dengan Poslaju untuk buka akaun kontrak. Mereka mintak deposit RM 1000 dan lepas tuh kena sentiasa topup...
  6. rurouni_khairul

    Minta Review Produk Autoresponder RocketResponder

    Satu autoresponder yang bagus ialah tidak membebankan pengguna apabila jumlah subscriber meningkat dan delivery rate yang tinggi. Tak nak penat2 buat e-mail chain tapi last2 tak masuk inbox subscriber.
  7. rurouni_khairul

    9 Ciri Lelaki Yang 'Hensem Maksimum' Di Mata Wanita

    Saya hensem takde....manis ade :P
  8. rurouni_khairul

    Realiti Seorang Pekerja Makan Gaji

    Realiti memang memeritkan...
  9. rurouni_khairul

    Kuasa Pasar Malam....

    Wah!!...ini boleh buat tajuk ebook nie...ceritakan prosedur lengkap A - Z nak setup bisnes pasar malam....dari pemilihan produk/service, permohonan permit, pemasaran dan customer service....bole meletop di pasaran :)
  10. rurouni_khairul

    Agama Vs Adat

    Aku berpendapat, yes sekiranya membebankan pasangan pengantin elok jangan dibebankan dengan kos2 yang terlalu tinggi....benda baik jangan dihalang-halang. Tapi aku juga berpendapat benda yang murah dan mudah diperolehi selalunya....selalunya laa, tak dihargai (tapi bukan semua orang...org2...
  11. rurouni_khairul

    KFC Bombary Fiery Crunch dan Zinger Burger

    Fuh! kecur mulut...berair! :)
  12. rurouni_khairul

    Cara mudah melupakan kegagalan dan move on

    Antara tips saya, take time off....lupakan seketika masalah dengan cari hobi dan luang masa buat benda2 simple dan remeh yang selama ni kite tak sempat buat, contoh: baca buku2 kat rumah yang dah berhabuk, kontek kawan2 lama, sedare mare yang dah lama tak tanye kabar, tengok movie, atau gi...
  13. rurouni_khairul

    Mengapa Orang Melayu Gagal Dalam Bisnes?

    Bab menangguh tuh saya memang setuju....bile kite buat kerja bertangguh takde keja yang boleh selesai...yang penting kite kena push diri kite untuk gerak...
  14. rurouni_khairul

    RIPPLN - Sertai Revolusi App - By Invitation Only

    http://www.youtube.com/watch?v=djDfmyvLKXw
  15. rurouni_khairul

    RIPPLN - Sertai Revolusi App - By Invitation Only

    http://www.youtube.com/watch?v=JIJ9gemxxD8&feature=player_embedded#!
  16. rurouni_khairul

    RIPPLN - Sertai Revolusi App - By Invitation Only

    Salam, Saya sekadar nak berkongsi mengenai satu ledakan revolusi app terbaru namanye RIPPLN. Saya cuma boleh invite 5 orang sahaja. Saya hanya nak mereka yang benar-benar nak join sahaja sebab sorang cuma boleh invite 5 orang dan mesti activate dalam masa 24 jam. Buat masa ini RIPPLN ini...
  17. rurouni_khairul

    Bina App perniagaan atau peribadi untuk iphone dan Android - RM 50 sahaja!

    Salam, sorry bro, inbox mmg penuh..huhuhu...nanti saya notify yer pasal perkembangan.
  18. rurouni_khairul

    Bina App perniagaan atau peribadi untuk iphone dan Android - RM 50 sahaja!

    Terima kasih, semalam ade sorang da beli dari US. Iklan kat Craiglist. Alhamdullilah :)
Top