Search results

  1. hulkcamp

    $3 sahaja - Teknik Tingkatkan Traffik dan jumlah subscriber (berdasarkan pengalaman)

    bro, aku dah try banyak kali reply PM, tp tak boleh, btw nie details Open 3rd Party Transfer Status: Successful Reference number: 1350224785 Transaction date: 12 ov 2009 14:05:36 Amount: RM10.00 From Account: 164548058450 WSA To Open 3rd Party Account : 158118106459 3rd Party Email Address ...
  2. hulkcamp

    Authentic Coach, Louis Vuitton, Catterpillar, Prada

    bro, aku ader jugak buat servis forwarding agent, ko bgtau barang apa nak beli dr US site, biasa aku modalkan dulu. Beli barang dari US site dan hantar terus ker rumah, segala urusan conversion rate, tax, courier, kene pau aku settlekan. Biasa aku charge max 10% - 30% drp harga barang, kalau tak...
  3. hulkcamp

    Authentic Coach, Louis Vuitton, Catterpillar, Prada

    sori lambat reply baru balik kg. permintaan anda semua tue aku boleh pertimbangkan tapi aku takut margin untung yg korang dpt tak besar. Lgpun aku ambik barang2 nie kat US pun melalui reseller bukannya dari gudang, sbb kalau nak ambik dr gudang kene beli dgn kuantiti yang banyak even though...
  4. hulkcamp

    Authentic Coach, Louis Vuitton, Catterpillar, Prada

    promosi terkini sesiapa yg beli dgn aku, aku akan promote kan blog/website korang kat blog aku dgn linkkan terus ke blog/website korang beserta dgn review sekali secara PERCUMA!!!
  5. hulkcamp

    Authentic Coach, Louis Vuitton, Catterpillar, Prada

    sebulan aku dua kali bawak masuk barang, sebelum nie jual mulut atas mulut dan outsource kan pada blog orang lain. Nie kire cubaan awal laar nak bergerak sendiri pulak Kalau nak baju, jersey dan jeans boleh, brand apa yg korang nak? Camel, timberland, jeep, caterpillar atau apa2 laar yg...
  6. hulkcamp

    Bapa Dilokap Dituduh Merogol

    aduhh kene letup kepala baru tau
  7. hulkcamp

    Authentic Coach, Louis Vuitton, Catterpillar, Prada

    For those who love fashion with hassle free traffic jam, tax, door to door delivery sila lawati http://raxiple.blogspot.com/ Accepted payment via Maybank, CIMB, PAYPAL. Installment via post-dated cheque also accepted. Delivery is using national courier POSLAJU All items are...
  8. hulkcamp

    Oct 8 ini! Malaysia akan Diserang oleh .....?

    mana kata nak serang nie, takder pun, yg aku tau arinie gaji gomen dah masuk :cool:
  9. hulkcamp

    Mencari servis membuat wesite e-commerce

    dah lama aku carik org yg buat servis nie, akhirnya dpt jugak jumpa, will come back later, bos carik pulak
  10. hulkcamp

    Diari Affiliate Pemalas: PPC + Clickbank

    nak tau jugak siapa sifunya tue.... mesti otai gilerr
  11. hulkcamp

    isi mnyak dpt duit

    surat khabar ckp smalam minyak bakal naik thn depan antara usd80-90, konsep pemulihan ekonomi secara W
  12. hulkcamp

    saya suka baca & klik signature org....

    bagus utk sesiapa yg ada iklan signature
  13. hulkcamp

    komputer/laptop jenis ape yg korang gune??

    laptop acer, walau murah dan digelar laptop student tp aku pueh hati beb
  14. hulkcamp

    Get A Nice and Unique Car Vehicle Registration Plate Number

    tak silap aku dulu kluar dlm Metro WKL 1 harganya RM150k
  15. hulkcamp

    Boleh percaya ke website ni?

    mmg super duper desprado mamat nie, dia yg terdesak nak dptkan duit
  16. hulkcamp

    Curiga: Paypal?!

    aku sgt setuju, mmg benar akan type nama penuh kita. lgpun emel paypal adalah @paypal.com mana ada @paypal.mail.com
  17. hulkcamp

    SISWI 2 ALAM ( Anak Melayu Lagikk )..

    mungkin benda2 yg jadik tue akan terjadi pada saudara mara kita, bunyik mcm biasa tp bile dah terkene.... sendiri mau ingat laaer bro
  18. hulkcamp

    Jangkaan bisnes internet 10 tahun akan datang?

    saya rasa banyak kedai2 dah jadik rumah atau jadik gudang sajer tp di dalamnya org semua dok depan PC utk berdagang, yg pasti syarikat kourier mmg akan kaw2 punya berkembang
Top