Search results

  1. IM Reez

    [USD 5] Amazon WP Theme + FREE Servis Trafik RefererX, Kuota Hanya 50org Sahaja!

    Boleh. Takda masalah. Boleh guna satu theme untuk multisite.
  2. IM Reez

    [USD 5] Amazon WP Theme + FREE Servis Trafik RefererX, Kuota Hanya 50org Sahaja!

    Ok jugak idea tu. Tapi plugin tu sebenarnya dijual di sini. Saya pun agak pelik bagaimana ia boleh dijual di sini sebab saya cuma nampak ada multisite licence dan developer license sahaja yang ditawarkan, takde pun lesen resell rights yang ditawarkan bermaksud tiada lesen hak menjual semula.
  3. IM Reez

    [USD 5] Amazon WP Theme + FREE Servis Trafik RefererX, Kuota Hanya 50org Sahaja!

    Memang theme Azon ni PLR package dari Dave Guindon dan Chris Guthrie. Maknanya jika kita beli pakej theme ni beserta lesen PLRnya sekali dari Dave & Chris, kita diberi hak menjual semula, nak edit atau nak tukar nama pun boleh, tapi saya tak tukar lah, nama tetap sama, Azon WP theme jugak.
  4. IM Reez

    [USD 5] Amazon WP Theme + FREE Servis Trafik RefererX, Kuota Hanya 50org Sahaja!

    Terima kasih tak terhingga tuan atas support yang diberikan ini!
  5. IM Reez

    [USD 5] Amazon WP Theme + FREE Servis Trafik RefererX, Kuota Hanya 50org Sahaja!

    InsyaAllah ada lagi. Boleh guna link paypal yang disediakan di sales page. Selepas bayaran, sila tunggu beberapa saat dan anda akan dibawa ke ruangan pendaftaran dan terus ke laman secure download untuk download theme tu beserta bonus dan video tutorial. Kalau ada apa2 problem, just email saya...
  6. IM Reez

    [USD 5] Amazon WP Theme + FREE Servis Trafik RefererX, Kuota Hanya 50org Sahaja!

    ok gak tu. boleh increase conversion rates. maksudnya bagi setiap post akan ada extra products options for the visitors to choose from instead of focusing on the product on the post by itself. Daniel Brock, developer Azon snatcher ni pun dah dikira sebagai Amazon guru gak ni, so he should know...
  7. IM Reez

    [USD 5] Amazon WP Theme + FREE Servis Trafik RefererX, Kuota Hanya 50org Sahaja!

    Boleh flip. Takde masalah. Unlimited license. Theme ni guna manual posting. Saya lebih galakkan penggunaan theme yang menggunakan manual posting untuk menghasilkan content yang lebih unik dan compelling lebih-lebih lagi selepas Google Penguin update baru-baru ni. Harap dapat membantu menjawab...
  8. IM Reez

    [USD 5] Amazon WP Theme + FREE Servis Trafik RefererX, Kuota Hanya 50org Sahaja!

    FAQ untuk Azon Theme 1. Tawaran ini untuk wp theme sahaja atau disertakan sekali dengan content/item2 dari amazon? Tawaran ini adalah untuk wordpress theme sahaja. Bermaksud anda perlulah menggunakan content anda sendiri untuk post ke dalam blog yang akan menggunakan theme tersebut. 5 video...
  9. IM Reez

    [USD 5] Amazon WP Theme + FREE Servis Trafik RefererX, Kuota Hanya 50org Sahaja!

    UPDATE: TAWARAN TERBARU DARI MRDISC UNTUK 3 SLOT SAHAJA! SCROLL KE BAWAH.. SERVIS TRAFFIK - Teknik Sebenar Menjana Traffik Secara Automatik Dari MrDisc! + AZON WP THEME - Lihat Cek dibawah diterima pada HUJUNG APRIL 2012 ( BARU 15 HARI SAHAJA dari thread ini dilancarkan ) -...
  10. IM Reez

    Promosi Terhad Hanya RM99 Amazon Review Site Guaranteed Page 1 Google!

    update: Servis ini telah pun ditutup. Harap maklum
  11. IM Reez

    Promosi Terhad Hanya RM99 Amazon Review Site Guaranteed Page 1 Google!

    Update : Bagi sesiapa yang berminat untuk mengambil servis ini bolehlah email terus kepada saya di [email protected] sebab kekadang saya tak dapat notification tentang ada reply di thread. saya pun tak tahu kenapa. sebelum2 ni ok. BTW, saya dah utarakan masalah ni kepada admin. Lagi satu...
  12. IM Reez

    Promosi Terhad Hanya RM99 Amazon Review Site Guaranteed Page 1 Google!

    Di sini, saya nak jelaskan secara terperinci sebenar2nya faktor yg akan menentukan page 1 google. Ada beberapa faktor actually seperti: 1. Niche yg dipilih - Jangn terlalu tamak memilih niche yang terlalu popular atau high value kerana competetition teramatlah tinggi, dan chance untuk ranking...
  13. IM Reez

    Promosi Terhad Hanya RM99 Amazon Review Site Guaranteed Page 1 Google!

    Terima kasih atas full support dan komen terbaik ni!
  14. IM Reez

    Promosi Terhad Hanya RM99 Amazon Review Site Guaranteed Page 1 Google!

    Register Amazon Associate , free je gi kat sini https://affiliate-program.amazon.com/
  15. IM Reez

    Promosi Terhad Hanya RM99 Amazon Review Site Guaranteed Page 1 Google!

    masih rm99. sorry lambat reply. tiba-tiba saya tak dapat email notification tentang ada reply di thread, biasanya dapat. ada yg email saya terus, saya dah reply.
Top