Search results

  1. O

    Umat Islam sokong keputusan Mahkamah Tinggi adalah kufur

    shafrizal, kita seangkatan bukan bermakna kita x sokong orang kita untuk buat bantahan terhadap penggunaan nama Alla tersebut..itu serangan halus kepada kita, jadi biarla kita tentangnya secara halus juga..kita di malaysia ni bijak semua, tapi kebijakan tu kadang2 x patut, kalau ada yang x kena...
  2. O

    Umat Islam sokong keputusan Mahkamah Tinggi adalah kufur

    supanoob..aku sokong fakta ko tu, jgn duu tuding jari dengan agama lain kalau agama sendiri pun x cukup asasnya..betul kn supanoob..
  3. O

    Umat Islam sokong keputusan Mahkamah Tinggi adalah kufur

    tidak perlu berparang atau bersenjata, kerana kita diserang tidak menggunakan senjata..yang penting kuatkan keimanan kita maka semua itu akan mudah bagi kita..insyaAllah.
  4. O

    Umat Islam sokong keputusan Mahkamah Tinggi adalah kufur

    apapun yang cuba menguasia kita khususnya dimalaysia ini, walausiapapun mereka dan pangkat mereka semua itu dari diri kita sendiri, kalau kita ikut cara mereka ataupun tidak ikut cara mereka, itu adalah dari diri kita sendiri..semuanya balik dengan kita juga..selagi ada jalan yang membawa...
  5. O

    Umat Islam sokong keputusan Mahkamah Tinggi adalah kufur

    betul saudara ku..perkara begini hanya mengeluarkan kemarahan beberapa pihak yng xble kawal kemarahan..kn marah itu sifat syaitan..jd sesiapa yang mara tnpa kesabaran terlebih dahulu dn berfikir secara rasional, maka ia da ikut sifat syaitan..cuba hayati sifat 20 tu kn..yng asas pun klu kita...
  6. O

    Tentang Blog

    terima kasih bro..so klu nk pasang kat blog ikut cara imabiz ja kn
  7. O

    Umat Islam sokong keputusan Mahkamah Tinggi adalah kufur

    isu ini boleh memporak porandakan kita semua termasuk yang bukan islam..bagi saya ini hanya isu kecil yang dibesarkan sehingga semua pihak ada tanggapan masing dengan ilmu masing..bila sudah terjadi pendapat yang berbeze maka kita akan berpuak2..dan akhirnya akan pecah belah..ini bukan...
  8. O

    Tentang Blog

    terima kasih..perkongsian yng sya amat perlukan..
  9. O

    Priority Cafe

    pernah dengar tk nama di atas tu..apa bnda tu..gaming ka atau sebaliknya..
  10. O

    Tentang Blog

    terima kasih bro...saya da paham da..sya ingatkan bnda tu x ble letak dalam blog..
  11. O

    Tentang Blog

    . maknanya autoresponder tu ble simpan dalam blog la kan..
  12. O

    tentang Pembinaan Website

    cmana nk link kan ayat yang ada dalam web kita ke satu muka surat yang lain..contohnya nk link kan borang oder dari minisite tu..slalu klu kat minisite dia akan cakap, sila klik sini untuk order, pas tu dia akan ke tempat yang lain..so cmana nak linkkan bnda tu..
  13. O

    Tentang Blog

    dalam blog ble simpan borang opt in ka..sya x pasti apa nama bnda tu..tp yng pnting bnda tu ble simpan kat blog ka..mksud saya blog dot com pnya..untuk kumpul email kn..kalau boleh cmana caranya..
  14. O

    Apa Pendapat U All Klu Saya Buka Cyber Cafe

    apa yang perlu saya lakukan kalau saya nk buka sebuah cyber cafe.dan apa pandangan u all terhadap cyber cafe, adakah ia menguntungkan, atau sebaliknya..
  15. O

    Pemasaran Dengan Email..Boleh Tanya Sikit Hal Tentang Ni?

    Tq Bro..Saya ada dua soalan lagi.. 1. saya dah ada email rakan2 sedia di email sya. so email td ble pakai kat autoresponder ka.. 2. klu nk buat borang opt in pun ble..tp cmana nk buat tu ah.sory bro, sya xkn tnya bnda ni klu sya x tahu. terima kasih
  16. O

    Pemasaran Dengan Email..Boleh Tanya Sikit Hal Tentang Ni?

    saya mahu menggunakan autoresponder seperti getresponse untuk menjalankan IM, dan saya da mempunyai rakan2 sedia ada dalam email saya, boleh ka rakan2 yang sedia ada tersebut dimasukkan dalam autoresponder tersebut atau saya kena mengumpul mailing list juga..ada sesiapa ble bagi saya penerangan...
  17. O

    Boleh Tolong Saya Mengenai HOSTING?

    saya da sewa hosting kat exabytes.mybe x ble buat lebih dari satu domain..so dimana lagi saya ble pg untuk buat lebih dari satu domain dalam satu hosting..dan berapa sewanya setahun
  18. O

    Free Linux Cpanel Hosting 2GB - 10 orang sahaja.

    apa nama hosting u tu bro..saya pun berminat..pm saya balik klu ada free lagi
  19. O

    Boleh Tolong Saya Mengenai HOSTING?

    saya da mendaftar di salah satu webhosting di negara kita ni, so saya nk tnya u all smua dalam satu hosting tu ble tk saya buat lebih dari satu domain..klu x ble cmana nk tmbh..ada sesiapa yng ble bagi idea tk, terima kasih
  20. O

    Siapa pandai buat magik/silap mata disini

    saya nk belajar smua tu..ble ka..dimana saya ble bermula..dan apa yng sya perlu buat
Top