Search results

  1. zaliya

    Rm20 segera.com tu scam ke..

    huhu..saya rasa x salah join rm20segera ni sbb tgok pada pengalaman adik yg tengah belajar kat uum, dapat gak extra duit. even x banyak, boleh la utk dia tambah duit poket.. n bila tgok rdiaamai yg gado pasal ni, sy try buka dia punya website 20segera tu.. (just nak tengok plan dia).. n so far...
  2. zaliya

    Blackberry Storm | Curve | Bold | Torch for Sale

    salam.. ape beza bb AP n brighstar ni? Ap lagi x tahan dr Brighstar ke? n bb mana yg paling ok yg harganya maximum 500?
  3. zaliya

    Siapa disini Biz/Work At Home Moms?

    a'ah.. betul tu.. sy mmg minat bab kraftangan. skrg ni de jual kraft utk budak2 skolah n ipt je.. tu pon mintak tolong adik je.. xde masa sgt nak buat sbb sy keje full time. bila de masa je baru leh buat.. awk buat kraft pe?.. impian sy nak ada galeri kraft sendiri. tp x tahu la bila leh capai...
  4. zaliya

    Siapa disini Biz/Work At Home Moms?

    soalan untuk sy ke ni?
  5. zaliya

    Siapa disini Biz/Work At Home Moms?

    ini salah satu crosstich yg tengan saya buat. tapi ni saya tidak menggunakan kain. tapi menggunakan rotan. kos dia murah sikit. rotan ni sesuai utuk buat pemandangan atau gambar2 simple je. kalau gambar kita, hanya boleh dibuat pada kain dan guna benang yg lain yg lebih kuat iaitu benang DMC
  6. zaliya

    Siapa disini Biz/Work At Home Moms?

    yup.. pakai tangan.. kalau gambar org ambil masa lama nak siap. lebih kurg 3 4 bulan gak la. upah ikut berapa kos yg perlu untuk buat gambar tu. kalau size besar, kosnya besar la.. kalau gambar saya dulu, kosnya dalam RM30++. itu pun guna 6 warna (benang) je.. kalau nak gambar cantik, kena guna...
  7. zaliya

    Siapa disini Biz/Work At Home Moms?

    Salam.. Saya sukakan kraftangan. Banyak craft yang pernah saya buat tapi ada yang jadi ada yang tidak. Just sekarang saya tengah buat cross-stitch iaitu sulaman benang untuk membuat gambar ape2 je. Dan saya tengah cuba untuk membuat gambar saya sendiri dengan sulaman benang ni. Tapi ia mengambil...
  8. zaliya

    PENIPU BESAR di Mudah.my - HASMAWATY OTHMAN - Maybank acc : 164490043117

    pelik la.. camne kena tipu. xkan x perasan pe2 masa urusniaga tu. contoh cam cara bank in duit, pertanyaan tentang produk, cara dia bagi maklum balas samada secara paksa, keras, lembut or memujuk. betol cakap shichibukai, kalau membuat urusniaga tanpa secara lisan n hanya mahu guna cara silent...
  9. zaliya

    salam semua.. aku ada terjumpa satu laman web untuk buat duit n jual barang iaitu nextcubes.com...

    salam semua.. aku ada terjumpa satu laman web untuk buat duit n jual barang iaitu nextcubes.com. so, kepada sesiapa yg ada join atau tahu pasal nextcubes ni, tolong bagi infi sikit kat sini.
  10. zaliya

    Fanbox buat duit!!

    la.. dah stop ke duk bahas pasal fanbox ni. nak tahu gak scam or not. coz aku pun de join. adalah dalam$4.87 duit aku. cite la lagi
  11. zaliya

    Neobux PTC bayar segera...ada bukti..

    camne nak rent referral tu? x faham
  12. zaliya

    Tonton Video KANTOI Budak 19thn buat #x?% & dapatkan Affiliate Kerajaan dgn RM30 shj!

    squidoo assassin tu ape? ape kgunaan dia? tolong gtau
  13. zaliya

    berrybunch.biz - program jana wang

    emm..maknanya betol ke ni scam?aduhai.. baru je nak percaya, dah lesap..mujur x hangus duit skali lagi lepas hangus kat program ***** kakchik yg licik tapi last2 pancit tu.. uwekkkk
  14. zaliya

    berrybunch.biz - program jana wang

    dah x jalan ke thread ni? tiba2 je tergantung. ke dah tukar rumah
  15. zaliya

    helang info

    ada x sape2 kat sini yang pernah dengar pasal PTC helang.info? rasa2nya tu betol atau x? ni aku punya link http://www.helangptc.info/index.php?ref=urleeway aku juz nak tau je sbb nanti bila dah selalu klik2, tapi rupa2nya scam.. wat penat aku jek.. please share ekk..
  16. zaliya

    Mari kita list program SCAM

    agak2 helang ptc tu scam x? Ni link dia. Anyidea gtau yek! takut gak aku buang masa nanti if scam.. http://www.helangptc.info/index.php?ref=urleeway
  17. zaliya

    Jangan Beli Pakar Affiliate Zamri Nanyan Kerana..

    salam bro jamal..nak tahu pasal buku ni leh? i de pm u..
  18. zaliya

    Jutawan Klik totally scam ada ka patut screenshot maybank aku jadi testimonial!!!!!!!

    mungkin baru2 ni xleh nak buktikan lagi tu scam ke x scam..tp tunggu le 1 @ 2 tahun lagi.. bek la hang sume join program yg mmg2 sah xde scam.. cam GDI ke..langsung xde modal kuar.. pelik tol bila pk org yg nak cepat kaya nih.. http://www.ezibiz.ws/duitgdi.html
  19. zaliya

    Top 10 Paid To Click Programs

    x berjalan dah thread ni?
  20. zaliya

    Bisnes KAK CIK Part 2 [no more argue!]

    cam slow je thread ni skrg..masing2 dah dpt bonus, terus slow?? huhu
Top