Search results

  1. J

    Bisnes KAK CIK Part 2 [no more argue!]

    mana mana yg ada testimonial produk collagen , di minta up kan dalam ruang testimonial produk di ruang forum www.komunitikawankarib.com jadi kita boleh compile testimonial untuk kemudahan bersama. Itu forum rasmi komuniti kawan karib
  2. J

    Bisnes KAK CIK Part 2 [no more argue!]

    pada yg masih tak faham , semak laman web www.kawankarib.myportal.my
  3. J

    Bisnes KAK CIK Part 2 [no more argue!]

    PENGIRAAN BONUS Keuntungan daripada pembelian anda akan dimasukkan ke dalam Sistem Perkongsian Untung berbentuk matrix sistem. Anda akan menikmati keuntungan berlipat kali ganda daripada harga pembelian anda.Profit share atau bonus bulanan adalah RM500.Profit share ini bertahan selama 2 bulan...
  4. J

    Bisnes KAK CIK Part 2 [no more argue!]

    Langkah 1 Pilih pakej produk yang anda sukai dan kemampuan anda. Gunakan produk pilihan anda itu. Langkah 2 Buat bayaran dengan cara bank in jumlah harga produk samada menggunakan ATM mesin, kaunter atau online maybank2u ke dalam akaun. www.maybank2u.com No Akaun : 162245633575...
  5. J

    Bisnes KAK CIK Part 2 [no more argue!]

    senyep je semua. semua sibuk shopping duit bonus ni..
  6. J

    Bisnes KAK CIK Part 2 [no more argue!]

    ok. cau dulu. pergi tahlil micheal jackson ni..
  7. J

    Bisnes KAK CIK Part 2 [no more argue!]

    cara guna orgone saya dah cerita dalam forum ni. jadi semak page belakang ye.
  8. J

    Bisnes KAK CIK Part 2 [no more argue!]

    orgone tu tak kacau nya. dia hanya menghindar dari energi negatif sahaja. kalau orang keliling kita ada energi negatif, maybe dia rasa tidak senang dengan orgone kita. tapi itu bukan masalah kita.
  9. J

    Bisnes KAK CIK Part 2 [no more argue!]

    maksud u, anda tidak berkemungkinan tidak serasi dengan orgone atau orang lain dikeliling anda? ulang semula pertanyaan supaya saya faham?
  10. J

    Bisnes KAK CIK Part 2 [no more argue!]

    tidak ada kesan yang tidak baik. malahan orang keliling lebih mudah harmoni dengan anda. kalau ada yg memberi tindakbalas yang berbeza misalnya gelisah dengan anda kemungkinan orang tersebut tidak dapat harmoni dengan orgone yang ada pada anda. ats sebab sebab kemungkinan energi yang ada pada...
  11. J

    Bisnes KAK CIK Part 2 [no more argue!]

    berdoalah dengan penuh harapan. Insyaallah dipenuhi hajat oleh Yang Maha Berkuasa
  12. J

    Bisnes KAK CIK Part 2 [no more argue!]

    Terkejut juga dengar Michael jackson meninggal. semalam dengar Farah Fawcett meninggal dunia. Perginya manusia berbakat meninggalkan dunia.
  13. J

    Bisnes KAK CIK Part 2 [no more argue!]

    patut le tersedak , kau orang ngata aku rupanya. Baru baru ni KC memang ada bagitahu nak kena naikkan harga jana Aura Orgone. sebabnya ramai sangat pulun beli jana Aura Orgone. mentang mentang le, jana aura orgone tu pakej yg paling murah, so semua duk ligan pakej B. Jadi untuk mewujudkan...
  14. J

    Bisnes KAK CIK Part 2 [no more argue!]

    boleh print. tak de hal le. kalau nak print ngan mudah masuk dlm blog ni: http://janaauraaromatheraphy.blogspot.com/
  15. J

    Bisnes KAK CIK Part 2 [no more argue!]

    lihat bahagian produk. rasanya dia ada upload brochure product.
  16. J

    Bisnes KAK CIK Part 2 [no more argue!]

    2 x 5 je tu. yg penting kita org melayu jgn sibuk berpolitik baik tumpu pada ekonomi org politik ni biasanya sibuk melahap ekonomi bukannya membina ekonomi
  17. J

    Bisnes KAK CIK Part 2 [no more argue!]

    bagus le kau copy paste ni kalau tidak tak pasal pasal kena berbuih mulut aku duk cerita lagi. nanti sampai page 200 pun orang duk tanya benda yg sama.
  18. J

    Bisnes KAK CIK Part 2 [no more argue!]

    dapat bonus banyak pun nak sentap lagi ke?
  19. J

    Bisnes KAK CIK Part 2 [no more argue!]

    sikit pun tak marah
  20. J

    Bisnes KAK CIK Part 2 [no more argue!]

    habis tu you ingat kc tu telepon operator ke. KC tu kan banyak kerjanya. entah entah tgh meeting ke. tak kan nak bersms tengah meeting. nanti bila dah free mesti dia balasnya. satu lagi kalau ada yg ber sms tanya soalan-soalan ala polis pencen tu, memang tak dijawabnya.
Top