Search results

  1. D

    cimbclick ada masalah ke sekarang?

    sumer tengah sibuk bayar saman online ni.
  2. D

    Apa tanda-tanda seseorang dah matang dalam perniagaan internet?

    tak cepat melatah dan tak cepat menyalahkan orang lain.
  3. D

    eBay Ban Virtual Credit Card?

    mungkin diorang consider dari segi data security utk long term. penggunaan debit/kredit card memang lagi reliable berbanding vcc.
  4. D

    TERHAD!!! - Rahsia Jutawan-Jutawan Internet Terbongkar; oleh Irfan Khairi

    ni mmg buku pertama pasal bisnes internet yang aku beli kat mph subang parade dulu. hehe..
  5. D

    Perlukah Usahawan Internet kepada Persatuan?

    kalo persatuan yang 100% online camne? ok gak. byk jimat kos tu.
  6. D

    Tips untuk kurus kan badan

    banyakkan menonton rancangan the biggest loser
  7. D

    Berapa Banyak Backlink Anda Dapat Dari WangCyber.com?

    banyakkkkkkkkkk...
  8. D

    Jika [email protected] beli produk anda, jangan layan !

    ada jugak yang letak transaksi sebagai 'bank in cash deposit'. tp bila check kat cimbclick dgn maybank2u mmg takde payment masuk pun
  9. D

    Perlukah Usahawan Internet kepada Persatuan?

    suara dari persatuan biasanya lebih memberi kesan daripada suara individu.
  10. D

    Duit Paypal Dah Boleh Withdraw KE LOCAL BANK

    kalo ada kad debit maybank pun bleh guna utk verify.
  11. D

    Bisnes secara online : Tidak seperti yang saya sangka

    ya, celik perniagaan. kena tahu apa itu perniagaan sebenar.
  12. D

    2 cara cipta produk digital dengan mudah

    siap sedia la pakar2 sekelian. nak booking utk interview ni.
  13. D

    Salah ke jual ebook?

    bleh menyebabkan pencemaran bahasa ni. hehe..
  14. D

    yang mana paling sesuai cd atau ebook?

    kalo produk tu dalam bentuk video dan menggunakan saiz yang agak besar mungkin lebih sesuai dalam bentuk cd. tp kalo produk tu dalam bentuk dokumentasi dan failnya tidak terlalu besar, buat dalam bentuk ebook kira ok la.
  15. D

    RM300,000 lesap di Internet sebulan

    Kalo pembeli main bayar membuta tuli jer mmg la duit tu bleh lesap cam tu jer...
  16. D

    Blogspot tetapi domain sendiri

    blogspot ni kalo untuk short term atau pun sekadar nak blog untuk mase lapang ok lagi kot. tp kalo ade cite2 nk komersialkan blog tu baik terus beli hosting jer.
  17. D

    dubai from air..phew.....~

    pembangunan dubai ni bleh dikatakan mmg terancang. kalo nak harap k. lumpur nk lawan dubai, mmg susah. k. lumpur ni dah padat sejak zaman belum merdeka lagi.
  18. D

    Keadaan negara lagi 5 tahun

    nak harap harga barang turun? payah. harga minyak turun pun, harga barang belum tentu turun...
  19. D

    Keadaan negara lagi 5 tahun

    sewa rumah = 400 makan = 400 kereta = 600 minyak = 600 so kalo bujang gaji 3000 skarang mungkin cukup, tolak belanja adalah lebih dlm 1000. tp ni aku andaikan kalo duk kat area bandar. kalo kat luar bandar mungkin lain keadaannya. tp nak dapatkan gaji yang sama untuk kerja yang sama...
  20. D

    Planning/project/azam untuk tahun 2011?

    azam aku 2011 utk biz internet. -perkemaskan biz produk fizikal, mungkin kena tambahkan modal untuk rolling lagi. dah masuk tahun ketiga dah utk produk fizikal ni kalo tahun depan. -berjinak-jinak dgn produk digital lak. macam best jer... hehe...
Top