Search results

  1. kdhamiri

    Mencari Fanpager untuk bertukar liker 27k++

    Saya sedang mencari fanpager untuk bertukar liker paling kurang 20k++ like, sy ad fanpage 27k++ ad yg bermint x?
  2. kdhamiri

    Bank Malaysia xjaga privsy!!

    Semalam saya dpt panggilan, die ckp dari maybank nk tawarkan insuran tp bila mintak tempoh utk pk die xbg plak, n then bla ckap xperlu trus je putuskan talian xbg salam pn. Hari ni plak dari syarikay mastercard n visa plak..plik camne dorg bleh dapat maklumat kita n senang sangt maklumat kita...
  3. kdhamiri

    [DIBUKA SEKARANG] - Kek Lapis Serawak Tulin Dengan Harga Yang Berpatutan!

    Salam sejahtera saya ucapkan kepada semua warga WC, terima kasih saya ucapkan kerana sudi ke thread saya ini. Terus kepada point saya. Saya mula membuka bisnes kek lapis Serawak tulin dengan harga yang berpatutan dan kualiti yang tinggi. Dan jenis kek lapis akan di tambah dari semasa ke...
  4. kdhamiri

    Pengiklanan

    Salam, ade sape tau tak camne & di mana peniklanan terbaik utk produk fizikal secara online niche makanan & pakaian atau apa2 niche?
  5. kdhamiri

    Function baru wc ke?

    Ape function bumi kt sebelah kiri welcome atas notifications kt atas ek? function @ ak yg bru prasan :D
  6. kdhamiri

    Minta Refund

    Salam, ape korang akan buat klu korang minta refund xdilayan? padahal sale letter punye la hebat janji banyk bonus dan support tp bila dah beli xde pn, minta refund wt xtau je
  7. kdhamiri

    Vcc Murah

    Salam, ad sape2 tau x mane nak dapatkan vcc murah?
  8. kdhamiri

    Bila lappy tiba2 buat peragai

    Aduh, geram gak kadang2 tiba2 lappy buat prangai hang time nk cepat2..ape perlu buat?
  9. kdhamiri

    Perhatian Kursus Pemasaran Email Secara Percuma

    Dapatkan Rahsia PPL Bagaimana Mengumpul List Tanpa Kos! Ingin membuat duit di internet dengan menggunakan pemasaran email Ingin mengumpul email secara ekspres Ingin mengetahui lebih tentang teknik pemasaran email Ingin tingkatkan jualan produk Ingin memiliki aset terpenting dalam...
  10. kdhamiri

    Projek Kumpul List

    Saya ada satu projek nk kumpul email pantas secara percuma. Butiran seperti berikut :- 1) Serius 2) mesti sudah ada sekurang2 700 list 3) list niche IM 4) Saya akan sediakan sqeeze page percuma mengikut tajuk anda 6) saya nak cari 5 0rang sahaja 7) tiada byarn dikenakan 8) terbuka untuk...
  11. kdhamiri

    PPL Terbaru Duit Tak Sengaja 1lead = RM0.30 - RM0.50

    Assalamualaikum WCers sekalian. Seperti dinyatakan dalam tajuk, saya ingin mengadakan PPL untuk Teknik Duit Tak Sengaja Segala butiran seperti berikut :- Untuk setiap email yang terhasil menerusi link affiliate agen, nilai komisyen seperti berikut akan diberikan: Teknik Duit Tak...
  12. kdhamiri

    Kupon facebook dan adwrd terkini

    saya ada satu kupon facebook $50, sape nak? :)
  13. kdhamiri

    seo & trafik ping blog

    Salam ada sape2 yang tau ke nak tingkatkan trafik blog selain guna pingomatic.com dan pingoat.com?
  14. kdhamiri

    5 syarat nak buat maksiat

    Suatu hari ada seorang lelaki yang menemui Ibrahim bin Adham. Dia berkata, "Wahai Aba Ishak! Selama ini aku gemar bermaksiat. Tolong berikan aku nasihat." Setelah mendengar perkataan tersebut Ibrahim berkata, "Jika kamu mahu menerima lima syarat dan mampu melaksanakannya, maka boleh kamu...
  15. kdhamiri

    Apa Hijrah Bagi Anda?

    Nampaknya kita dah masuk awal muharam iaitu awal tahun bagi kita orang islam..maknanya kita perlukan perubahan tetapi apa makna hijrah bagi kita? jom kenang sirah hijrah disini
  16. kdhamiri

    Apa Hijrah Bagi Anda?

    Nampaknya kita dah masuk awal muharam iaitu awal tahun bagi kita orang islam..maknanya kita perlukan perubahan tetapi apa makna hijrah bagi kita? jom kenang sirah hijrah disini
  17. kdhamiri

    Sape nak?

    Sape nak fon Sony W610i,W350i,Nokia 1650,Motorola L7i dengan satu harga?kawan akuterdesak duit tu..untuk sorang pembeli je..bleh tengok kat sini
  18. kdhamiri

    Terdesak Duit

    Salam..lama jugak aku xmasuk forum ni..kalau korang terdesak duit ape korang akan wat?kawan aku jual fon,die mintak tolong aku..ni fon die
  19. kdhamiri

    Sape peminat dikir barat?mai sini

    Sape peminat dikir barat,cuba kita kaji atau perhatikan apa yang Halim Yazid nak sampaikan? "Aku pahat kayu cengal harap-harap jadi perahu dayung hebat pengayuh sebenar teras kuat teras temesu layar bertingkat supo kapas gulung tiangnya tegak dari batang nibung panji kain suluk...
  20. kdhamiri

    Wayang dan filem kita hanya cari duit

    kalau kita tengok filem kita di negara kita tidak ada yang nampak membangunkan diri..kebanyakan nya mementingkan keuntungan semata-mata sebagai mana laporan ini agaknya bila ianya akan berakhir??
Top