Search results

  1. baloot

    Email Template VS No Template

    Salam WC Sape yang pernah amik servis autoresponder dengan mana2 company seperti Aweber atau Getresponse mesti ada nampak EMAIL TEMPLATE kan? Yang ada design dalam email yang kita hantar. Aku nak tahu, berapa ramai yang suka guna email template VS takde template seperti yang kebanyakan IM...
  2. baloot

    Nak beli DVD Lost Season 1,2,3,4,5

    Hi warga WC Disebabkan ke-boring-an melanda aku, aku nak beli DVD layan movie pulak skrg. Sape ada nak jual DVD ori/tak-ori movie LOST. Kalau ada season 1,2,3,4,5 lagi bagus. Tapi klau takde semua season tu, ada season 1,2 pun dah cukup. Kalau ada, offer me your best price. Jangan...
  3. baloot

    Nak upah designer untuk design minisite dan optin site.

    Salam warga WC sekalian aku tengah mencari designer untuk design minisite dan optin site. ciri-ciri design macam link kat bawah ni: www.kuasabulksms.com www.emaspercuma.com klau ada designer minisite yg berminat nak job ni, sila hubungi: baloot 019-9237316 / 017-3727720...
  4. baloot

    Nak IKLAN saiz 125x125 di blog korang semua!!

    Salam semua Aku nak iklan banner saiz 125x125 di blog korang semua. Bagi URL blog korang semua dan beserta harga iklan 125x125 dan kalau boleh ada alexa ranking lagi bagus. Iklan yang aku nak letak adalah bercirikan hiburan, bukan blog buat duit. So kalau korang ada blog personal bolehlah...
  5. baloot

    Review Website Utk Balootisme.com

    Salam warga forumer WC Aku nak cari blog yang boleh review website aku yang baru saja di-redesign. Ni URL web yang nak di-review: http://balootisme.com Aku perlukan blog yang high-traffic dan aktif. Alexa ranking 250k dan kebawah. PM aku atau bagitau harga dengan reply thread ni. :D
  6. baloot

    Perlukan KOMEN untuk design minisite Raja Grafik Malaya V1.5

    Salam warga WC Aku baru sahaja siapkan design terbaru untuk laman web RajaGrafikMalaya. Aku perlukan KOMEN daripada anda semua. Samada komen positif dan juga komen negatif bagi rujukan aku dikemudian hari nanti. :D Link screenshot...
  7. baloot

    Mencari Copywriter Untuk Bahan Promosi Affiliate (niche Photoshop)

    Salam wangcyber Aku baru sahaja siap setup Sistem Affiliate untuk laman web Raja Grafik Malaya aku. Sekarang aku mencari penulis untuk MENULIS ARTIKEL PROMOSI untuk di-bekalkan kepada bakal para affiliate Raja Grafik Malaya nanti. Berkenaan artikel tersebut: - 5 artikel promosi...
  8. baloot

    Global Internet Seminar di Malaysia (20 - 22 november)

    Salam dan selamat sejahtera warga forum WC, Disini aku ada berita untuk warga IM seluruh Malaysia iaitu, Global Internet Seminar kini di Kuala Lumpur. Tarikh: 20 - 22 November 2009 Harga: RM198 (untuk 2 orang) Anjuran: Success Resources More info...
  9. baloot

    Pertandingan Review - Dapat ebook HOW YOU CAN MAKE MONEY WITH YOUTUBE!

    salam dan selamat sejahtera buat warga forum wc hari ni aku ada buat pertandingan review kat blog aku. syarat2: - tulis review tentang pertandingan tersebut di blog - panjang review 100 patah perkataan sahaja - melanggan rss feed baloot's blog - link-kan kpd post review &...
  10. baloot

    aku nak beli akaun rapidshare 90 hari / 30 hari

    salam semua sape yang ada nak jual akaun rapidshare tu, verified seller la.. aku nak beli akaun rapidshare samada yang 90 hari / 30 hari. klau ada, boleh reply thread ni atau PM aku detail n bayaran sekali. klau boleh guna dalam masa 48jam selepas pembayaran lagi bagus.. :D sekian
  11. baloot

    rewrite salesletter pakejdvd.com/grafik

    salam warga wc aku nak cari sape yang boleh rewrite salesletter minisite aku. url: http://pakejdvd.com/grafik budget: depends kpd individu tu sendiri jangka masa siap: 1-2minggu ok, sape yang berminat boleh bagitau kat bawah thread ni atau PM aku ye. :D sape2 yang rasa ada...
  12. baloot

    (PROMOSI) Bina laman web ecommerce - terhad 6 orang sahaja

    Salam warga WC Kali ini aku menawarkan..... Perkhidmatan membina kedai online (ecommerce) untuk jualan dalam Malaysia sahaja 10 sebab & kelebihan buka kedai online berbanding secara offline: - tidak memerlukan sewa kedai, tidak perlukan pekerja yg ramai. hanya perlu bayar hosting setahun...
  13. baloot

    logo wangcyber background putih/transparent

    salam semua.. kat mana aku nak amik logo wangcyber ni eh yang background putih atau transparent? aku nak letak kat blog aku, kat sidebar. sebab sebagai tanda terima kasih aku kat forum wangcyber ni.. aku cayang wc... :D sebab logo yang kat atas tu, background biru. aku cari2 dalam main...
  14. baloot

    web/blog alexa ranking below 800,000 (iklan produk)

    salam n selamat sejahtera. aku mencari web/blog yang mempunyai ranking alexa under 800,000. kalau korang ada blog/web yang ranking alexa below 800,000 sila nyatakan dibawah. detail: - url blog/web - kedudukan iklan (position available) - rate iklan - ranking alexa - special price...
  15. baloot

    apa itu UNPARALLED SEO

    aku rasa dah hampir setahun aku guna Thesis theme daripada DIYthemes.com ni. bagi blog developer, aku rasa korang semua mesti tu Thesis theme kan? Thesis theme ni diorang claim yg theme diorang ni UNPARALLED SEO. aku nak tanya: korang tau tak apa itu unparalled seo? apa beza...
  16. baloot

    MUET! sapa tau blog yang nak belajar MUET online?

    salam semua, 25/4 nanti aku ada test MUET. tapi niat nak sambung belajar tu takde lagi.. saja je nak amik. kot2 dah terbuka pintu hati nak sambung belajar, senang la sebab MUET dah amik kan.. :D aku nak tanya forumer WC ni; - kat mana nak belajar MUET secara online? - blog mana yg...
  17. baloot

    [WTS] DVD sumber grafik & alatan untuk photoshop & illustrator

    salam n selamat sejahtera buat semua warga forum wangcyber. produk ni masih lagi belum di launch secara rasmi. aku nak jual sebanyak 20 unit dahulu untuk tengok sambutan graphic designer di Malaysia. kenapa aku jual 20 unit sebagai permulaan? sebab aku perlukan testimoni daripada pembeli2...
  18. baloot

    affiliate plugin/extensions untuk joomla

    salam warga wc semua, aku nak tanya tentang joomla. ada tak plugin affiliate untuk joomla 1.5? sebab aku cari tak jumpa. kalau korang ada idea n boleh suggest kan aku plugin/extension affiliate utk joomla, boleh reply kat thread ni. lagi satu, script affiliate yang Amirol punye tu...
  19. baloot

    minta pendapat tentang minisite terbaru aku!

    salam semua warga wc. ni merupakan minisite aku yang pertama, http://pakejdvd.com/grafik memang takde sifu @ pertolongan daripada mana2 pihak pun. kelas pun aku takde ikuti. aku nak mintak tolong korang komen tentang design, ayat2 yg aku guna dalam minisite tu, kot2 ada salah ke, tak...
  20. baloot

    cuba korang cek website ni. buat **** untuk student!

    salam semua, hari ni aku klik iklan kat dalam gmail aku. diorang citer pasal nak buat ****. student siswazah pun boleh. so mana2 warga WC nak mula bisnes, leh tgk kat sini: http://www.punb.com.my/index.php?main=1 apa pendapat korang tentang website tu? leh bagi komen/cadangan...
Top