Search results

  1. zacky

    Apa cite DVD Diari eBay Merempit? (Macam bagus aje!)

    Beli utk menambahkan lagi ilmu yg sedia ada... :-)
  2. zacky

    Apa cite DVD Diari eBay Merempit? (Macam bagus aje!)

    mana ada sifu.. ramai lagi sifu kat dalam ni.. Betul2 berdarah hidung aku nk khatamkan video ni.. (asyik2 skip jer.. ha.. ha.. ha.. :-)
  3. zacky

    Apa cite DVD Diari eBay Merempit? (Macam bagus aje!)

    Bukan sale yg jadi ukuran.. Tapi Teknik n Skills wat Reseach utk cari Hot Niche tu yg penting (bukan utk barang2 POD jer tapi utk barang2 Hot Niche fizikal yg lain jugak). Korang pergi mana2 seminar pun tak akan dapat skills Research ni.. Aku suspek la dgn Mansur ni, habis semua teknik di...
  4. zacky

    Sesi Teh Tarik eBayer Satu Malaya

    Korang jgn risau.. aku akn turun punya mlm ni..
  5. zacky

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    Bukan Blackhat la bro.. manipulate loophole system jer.. he.. he.. he.. :-)
  6. zacky

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    jgn takut utk bereksperiment.. banyak sangat ker sale?.. sampai hari2 nk kena refund.. he.. he.. he.. ;) p/s sis kena panggil dgn panggilan yg manja dulu.. baru blh nk pm tricks tu.. ha.. ha.. ha.. :D
  7. zacky

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    Ur my man bro..!!!! got the answer already... baru satu teknik n ada lagi satu teknik.. yg ni aku simpan dulu.. :D
  8. zacky

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    50% jer tepat.. masih ada lagi loophole paypal n ebay yg boleh di Manipulate..
  9. zacky

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    ko nk dispute kat saper bro?.. aku nk bagi tips n tricksplng efektif nk elak payment hold by paypal selama 21 hari.. kita tgk dulu saper yg berjaya meneka dgn tepat.. sajer bagi diorang main teka2.. kalo tidak masing2 dok simpan jer rahsia tu, sampai bila2 pun x akan pecah..
  10. zacky

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    hampir 70% tepat.. main keyword dia adalah Refund.. n ????? korang tekalah lagi..
  11. zacky

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    Dah semakin hampir dgn jawapannya.. cuba lagi.. p/s lama tak nampak sis.. ke mana menghilang?..
  12. zacky

    Sesi Teh Tarik eBayer Satu Malaya

    Yupp on 6/3/10.. sabtu ni aku x dapat menghadirkan diri.. aku berada di Port Dickson coz adik aku kahwin on that day.. Selamat Ber TT kpd rakan2 sekalian.. ;)
  13. zacky

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    mmm... dah nk dekat jawapan tu dah.. cuba lagi.. he.. he.. he.. :-) p/s Teknik ni kalo dibuat ebook dlm english version n jual kat market luar.. mesti meletup2 sale dia.. Semua penjual2 Ebay seluruh dunia menghadapi masalah yang sama.
  14. zacky

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    dah dekat dah dgn teknik tu.. sila cuba lagi.. boleh link tapi dgn syarat guna teknik reverse psikologi... pujuk customer.. dah dua hint dah aku bagi ni. ha.. ha.. ha.. :-0
  15. zacky

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    Teknik tu dua bulan hold payment utk akuan baru.. pastu tiap2 bulan dia hold sebulan jer.. ;)
  16. zacky

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    mmmm x jugak.. very simple teknik.. Ada dua teknik.. utk auction n buy it now.. aku bagi hint sikitla.. teknik yg simple just cari loophole ebay n paypal.. pastu manipulatekan jer.. tak ada lagilah nightmare dgn polisi2 baru ebay ni.. p/s kita jumpa 06/03/10 kat tempat biasa gathering.
  17. zacky

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    salam.. Rakan2 ebay sekalian.. Finally berjaya jugak experiment aku mcm mana nk elakkan paypal dari hold payment kita selama 21 hari tanpa menunggu positive feedback n 21 hari utk paypal releasekan payment... Utk tricks n tips tersebut kita jumpa next TT nanti.. p/s x leh nk share kat...
  18. zacky

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    Aku on jer.. Kalo nk layan Palace of Golden Horses.. last2 kita semua kena scam dgn awe9 nanti ha.. ha.. ha.. :D Aku pun nk wish Happy Birthday kat thread ni Dgn adanya thread ni.. memang terbukti Ilmu Free ni bukanya sampah...!!!! Ramai yg dah berjaya membuat jualan yang pertama di...
  19. zacky

    Akaun Ebay Suspens

    betul tu bro carrlys.. Bukan cerita limit acsess sajer tapi polisi2 terbaru diorang yg semakin mengarut yg kononya nk melindungi buyer dari di scam. Menyebabkan peniaga2 kecil2lan mcm kita semua ni menjadi mangsa.. Paypal oh Paypal !!!!!!!
  20. zacky

    Sesi Teh Tarik eBayer Satu Malaya

    siut jer.. sifoo aku ni.. x pasal2 aku yg kena bedah siasat.. ha.. ha.. ha.. :D Meh sini aku kongsi tips yg paling mahal sekali, rahsia supaya korang semua x kena paypal limit acsess.. Rahsianya adalah.. korang kena bergambar dgn Bos Paypal Asia Pasifik iaitu Farhad Irani kalo boleh...
Top