Search results

  1. ikirdz

    Usd income - sistem affiliate daripada ebookmalls

    Satu syarikat penjual ebook mencari agen marketing online untuk lebih 1000 tajuk ebooks, pasaran adalah antarabangsa, komisyen lumayan di bayar dalam USD. Hanya perlu promosi dr laptop/pc atau smartphone. Jika berminat, mesej saya. Saya buat 2 minggu boleh dapat RM3 ribu.
  2. ikirdz

    Salam perkenalan

    Assalamualaikum . dah lama tak masuk Wangcyber, nasib baik ID saya masih wujud lagi. Salam perkenalan buat semua..
  3. ikirdz

    Tiga jenis Internet Marketer

    Ada tiga jenis Internet Marketer 1. Jenis "make it happen" Ini adalah manusia yang terdiri dari golongan yang berjaya. Kebanyakan daripada kita berada di dalam golongan ini. Ianya bermula dengan keinginan dan kita berusaha untuk mencapainya. Sebagai contoh, kita ingin memiliki sesebuah...
  4. ikirdz

    TrafficWave: 10 Kelebihannya

    Kelebihan TrafficWave Autoresponder Menguruskan Pendaftaran Tanpa Had Adakah anda menguruskan satu senarai pelawat yang sering kali berkunjung ke website anda?Akaun TrafficWave anda akan memberikan akses kepada sebanyak mana Autoresponders yang anda perlukan untuk menguruskan semua...
  5. ikirdz

    MUTAKHIR Perkhidmatan PayPal di India digantung sementara

    P/s Jgn tunggu banyak baru keluarkan duit dari Paypal. WASHINGTON: Syarikat bayaran dalam talian Amerika Syarikat, PayPal, menggantung buat sementara waktu perkhidmatan pembayaran peribadi ke dan dari India serta pemindahan kepada bank tempatan India. Syarikat itu yang mengeluarkan...
  6. ikirdz

    Download ebook percuma panduan bina website

    Di sini, ada ebook percuma panduan membina website. Lengkap dengan info hosting, Kompozer, Filezilla dan Photoshop. Klik Untuk Download
  7. ikirdz

    Senarai Penasihat Syariah MLM Score A Programme

    Ramai yang tertunggu-tunggu siapa ahli panel syariah untuk syarikat Kenshido International Sdn Bhd. Ramai yang berminat dan bersedia nak join Score A cuma masih belum yakin yang syarikat ada hitam putih berkaitan 'Syariah Compliance'. Jadi saya sertakan di sini nama ahli panel penasihat...
  8. ikirdz

    Teknik Menambah Rakan Cara Pantas di Facebook

    Saya baru terima email yang mengandungi video ini. Tahukah apa software yang digunakan itu dan bagaimana cara mendapatkannya? http://www.youtube.com/watch?v=r5qOBF7Am5c
  9. ikirdz

    Pandai- pandai kata biz itu ini haram..

    Salam, Pernah tak anda buat bizz, tiba- tiba orang ni kata biz kita buat tu haram. Macamlah biz dia sorang tu jer buat halal. Saya pernah buat satu biz dulu. Mula2 memang tak ada penasihat syariah, saya tak katalah haram, hukum harus jer, buat boleh tak buat pun tak mengapa. Namun, ada orang...
  10. ikirdz

    Twitter is not just about "Tweet"

    What is Twitter? -Twitter is a microblog, which means you can post statements, called tweets. Tweets are limited to 140 characters. -There are millions of Twitter users and the site is growing fast. -Members are known by their usernames. You can learn more about them from their brief...
  11. ikirdz

    Sudah Register MALAYSIA INTERNET SUMMIT?

    http://www.malaysiainternetsummit.com/
  12. ikirdz

    Berapa sanggup bayar: Kursus Website & Internet Marketing

    Kalaulah ada kursus 1 hari dari jam 8.30 pagi hingga 5.45 petang, makanan disediakan.. syllabus seperti di bawah: Pagi: Pembangunan website: minisite Kompozer dan Dreamweaver Filezilla dan Photoshop Pembinaan borang & Website template Flash intro/website Artikel dan surat jualan Ebook...
  13. ikirdz

    Hukum Sertai Facebook

    SAYA ditanya soalan: “Ustaz, syubhahkah menyertai Facebook? Saya terbaca artikel yang menyatakan pemiliknya, Mark Zucherberg menyumbangkan dana melalui penggunaan Facebook ini dari seluruh dunia kepada bangsanya, Yahudi. Mohon penjelasan ustaz?” SAYA ditanya soalan: “Ustaz, syubhahkah...
  14. ikirdz

    Ada Orang Bercakap Tentang WC di CG

    Sila ke thread ini..
  15. ikirdz

    Bagaimana ingin berjaya bizz internet?

    Salam, Ini adalah tips yang saya ringkaskan. Untuk berjaya di dalam perniagaan internet kita mesti get involved dengan 5 websites utama di dunia iaitu: 1. Google 2. Yahoo 3. Youtube 4. Twitter 5. Facebook Google & Yahoo: Kita perlu membina website dengan ciri- ciri SEO. Lagi...
  16. ikirdz

    Pakej Netbook Untuk Pelajar Universiti Tidak Lama Lagi

    KUALA LUMPUR, 12 Jan (Bernama) -- Inisiatif kerajaan untuk membolehkan pelajar universiti memiliki netbook sendiri dengan perkhidmatan jalur lebar percuma sememangnya ditunggu-tunggu oleh pelajar dan pensyarah. Pakej daripada Telekom Malaysia Berhad itu yang akan diperkenalkan tahun ini...
  17. ikirdz

    Dah lama tak masuk WC..

    Hmm... apa khabar semua?
  18. ikirdz

    Pendapat anda tentang Ketam vs Sesetgh orang melayu..

    Apa pendapat korang tentang sesetengah orang2 melayu yg boleh diibaratkan seperti ketam... iaitu nak panjat naik atas batu then tarik ke bawah kwn yg di atas... sape yg faham maksud tersirat? :):):)
  19. ikirdz

    Saman

    sape kat sini x penah semak saman? ;)
  20. ikirdz

    Tahi Lalat??

    Masyarakat pada zaman dahulu mengenal seseorang dgn melihat tanda pada badannya.Diturunkan di sini firasat tentang tahi lalat. Sejauhmana kebenarannya tidaklah diketahui dgn jelas. Namun begitu,ia biasa diajarkan di kalangan Masyarakat Melayu.Hanyalah sekadar menambah pengetahuan. Bibir atas...
Top