Search results

  1. bastuta18

    [WTS]Kaspersky Antivirus KIS & KAV--> [email protected] & [email protected]

    aku pon tak puas hati....duit dh bank in. tapi key xdpt lagi. hidup lagi ker owner ni.
  2. bastuta18

    [WTS]Kaspersky Antivirus KIS & KAV--> [email protected] & [email protected]

    bro...maner key kis. payment sy dh wat kat cimb. cepat laaa hantar.
  3. bastuta18

    Sape boleh apply adsense utk blog sy dengan cepat? upah no hal

    saya pon leh tolong applykan.
  4. bastuta18

    Mencari Penulis Artikel Bahasa Inggeris.

    Mencari penulis artikel dalam bahasa inggeris. Ciri-ciri artikel:- 1. 350 - 450 patah perkataan 2. Artikel mesra SEO 3. Original dan unik (lepas copyscape ) Berminat PM saya. Terima Kasih
  5. bastuta18

    AWAS! Server Maybank Kena Hack dari Programmer Indon!

    mesti hacker ini belajar dari cerita SWORD FISH.
  6. bastuta18

    salam nadia....saya nk order acc ysm 1

    salam nadia....saya nk order acc ysm 1
  7. bastuta18

    Mega Sale Kupon Facebook bernila $100

    tapi bahaya laaa guna teknik kupon nie....aku dh wat dh. baru wat 3ads kt fb akaun kesayangan aku dh kene ban. Your account has been disabled. All of your ads have been stopped and should not be run again on the site under any circumstances. Generally, we disable an account if too many of its...
  8. bastuta18

    Kupon FBA Harga Runtuh! $100 Hanya RM15!!

    tapi bro facebook mudah sgt ban akaun org. saya baru wat 3 ads dh kene disable akaun.
  9. bastuta18

    Adakah sy Kantoi??

    pengalaman aku bukan 10 akaun adsense and 5 jer yg lulus. caranya buka email gmail yg baru and make sure cookies dh clear pastu time verified aku antar kat number kwn aku yg zero pasal google adsense. dlm 5 minit cepat2 kol dia tanya pasal code.mesti dia xckp byk dan bagi je kod tu.penah gak aku...
  10. bastuta18

    Transfer Domain ker WebHost Baru.

    salam semua....saya pon ada masalah dgn domain.saya dah beli hosting dn guna domain free kat co.cc tapi masalahnye skrg...blog saya tu susah nk masuk.kadang boleh kdg x boleh.ada sesiapa blh tlg explain.
  11. bastuta18

    Yahoo Search Marketing (YSM) + Adsense

    saya tak faham pasal no 2. Mesti ada Anti-Spam policy, cam na buat policy tu, dia sama dgn privacy policy ker??
  12. bastuta18

    Cara dapatkan pendapatan tinggi dari Adsense

    boleh berguru dgn lu bro.
  13. bastuta18

    Cara dapatkan pendapatan tinggi dari Adsense

    tapi kalau guna templet adsense ready cam na
  14. bastuta18

    Senarai Paid Traffic services

    nie mcm teknik black hat jer...bahaya nie.
  15. bastuta18

    Polisi Baru Clickbank.

    baru nak terjun dalam cb...tapi xper ini satu cabaran utk newbie mcm saya.
  16. bastuta18

    Apa pasal Adsense x keluar ni?

    saya pon tgh tension ni...ads xnk kuar, kejap ada kejap xder dh mcm biskut....aper hal yer??? ada kaitan dgn hosting ker???
  17. bastuta18

    Cara dapatkan pendapatan tinggi dari Adsense

    ads saya kadang2 kuar...kdg2 tak...nk wat cam na bro...
  18. bastuta18

    Jom, upkan isu 'gangster' di 360

    kalau nk kenal KL, kena tau lorong2 yg blck area....baru kenal hitam putih KL.
Top