Search results

  1. fauziah

    PANDUAN MENDAPATKAN CONVERSION RATE 80%+++ - Fauziah Mohamed

    [Thread ini adalah perkongsian semata-mata. Tiada unsur jualan atau promosi apa-apa produk dan servis.] Conversion Rate 80%? Bagaimanakah cara untuk mendapatkan conversion rate lebih daripada 80%? Apakah FAKTOR UTAMA yang dapat mempengaruhi peningkatan conversion rate ni? Kebanyakkan...
  2. fauziah

    [SERVIS & SURVEY] Minisites + Affiliate + Domain Names + Webhosting

    Salam nak survey permintaan di Wangcyber ni: Minisites - Design Basic (custom header, footer, headline) satu jenis tapi header dan footer ikut kehendak pelanggan. Affiliate - Script affiliate untuk affiliate marketing Domain Names - 1 domain names setahun Web Hosting - Web Hosting setahun...
  3. fauziah

    [SURVEY] Miliki + Jual Android Apps di Google Play Store

    Saya cadang nak jual aplikasi android kepada sesiapa sahaja jadi mereka boleh memilikinya (packages name atas domain website pembeli), nama apps pun ikut kehendak pembeli. Agak-agak laku tak? Pembeli apps ni boleh publish apps ni di Google Play Store untuk dijual per download atau bagi free...
  4. fauziah

    Berapa harga untuk domain name ni ya?

    --closed--
  5. fauziah

    Aplikasi Calculator WANGCYBER - UNOFFICIAL APPS

    Contoh-Contoh Aplikasi Android. Disini saya senaraikan contoh-contoh aplikasi android yang dapat anda hasilkan setelah membeli dan mempraktikkan apa yang telah diajar di dalam video panduan Panduan KLON/BINA Aplikasi Android Oleh Fauziah Mohamed. Untuk memasang aplikasi ini pada android...
  6. fauziah

    Section untuk Android/iPhone aps?

    Assalamualaikum admin tak nak buat ke section untuk aplikasi android dan iphone?
  7. fauziah

    KLON/BINA: Panduan KLON/BINA Aplikasi Android Oleh Fauziah Mohamed

    -Jualan ditutup buat sementara-
  8. fauziah

    Pernah tengok macam ni? 68 Likes 4,070 Reach 218 Engagement RM2,500 Sales SEMINGGU!

    Berminat tak nak tahu tekniknya? TANPA FB ADS TANPA SEBARANG KOS. FREE 100% :x UPDATED: 5 Cara mudah untuk bermula! 1. Join GROUP mengikut niche tertentu dalam Facebook 2. SHARING BENDA FREE dan "MAKE THEM AS YOUR FRIENDS" 3. Bina FACEBOOK FANPAGES 4. Post Status (MUST HAVE GOOD COPYWRITING) +...
  9. fauziah

    Bagaimana TINGKATKAN JUALAN di Facebook?

    FREE REVIEW! Bukan eBook tapi ianya adalah pelan pemasaran fb berdasarkan produk yang diniagakan oleh anda di facebook! 1. Ads Copywriting 2. Ads Research 3. CPC $0.01(RM0.03) 4. ROI Calculation 5. Finalize Saya akan berikan 5 pelan kepada 5 orang sahaja. Sila PM saya dan berikan maklumat...
  10. fauziah

    Bagaimanakah cara TINGKATKAN jualan di Facebook? [PLAN PEMASARAN PERCUMA]

    Assalamualaikum w.b.t. Disini saya ingin tawarkan kepada anda perkhidmatan PERCUMA PLAN PEMASARAN FACEBOOK untuk perniagaan anda. Anda boleh posting menggunakan layout dibawah: Nama Produk Anda: [Nama produk yang anda jual di Facebook] Jenis Produk:[Jenis produk, ebook ke, fizikal ke etc]...
  11. fauziah

    Panduan Bina Mobile Apps & Monetizes

    TELAH DILANCARKAN! http://www.wangcyber.com/forum/wts-pengiklanan-and-pemasaran/60461-klon-bina-panduan-klon-bina-aplikasi-android-oleh-fauziah-mohamed.html
Top