Search results

  1. Zalikha

    Rakyat Malaysia Perlu Berjaya Dlm Bisnes & Tukar Mentaliti Kita

    okay ka? tapi pilihan pertama saya ni bank la incase tak dapat cari **** bank baru cari alternatif lain. **** peribadi saya pernah buat sebelum ni dengan maybank, alhamdulillah senang ja lulus. try hantar permohonan sebab time tu nak start bisnes sebab survey maybank okay sikit dari cimb...
  2. Zalikha

    Rakyat Malaysia Perlu Berjaya Dlm Bisnes & Tukar Mentaliti Kita

    kalau bank tak lulus masih ada badan2 lain yg menyediakan ********. tapi carilah yg berlesen dan kadar faedah yg rendah dan yg pasti jangan ahlong ye. nak seribu daya taknak seribu dalih.
  3. Zalikha

    Coba

    Itulah AKU!!!!
  4. Zalikha

    Coba

    Siapa..
  5. Zalikha

    Aku Bukan SuperAyah

    Oh ye ke. Yang i tau ada offer babysitter sambilan dari website caregiverasia ni je lah. Website lain taktau..
  6. Zalikha

    Aku Bukan SuperAyah

    Last time i upah babysitter dari sini :https://www.caregiverasia.com/services/baby-sitting?locale=en Rasanya lebih kurang je macam website you maksudkan tu..
  7. Zalikha

    Branded Engine Oils

    hey guys, actually what's the effect of using cheap engine oil? I wonder it will do too much damage. +Bertanya+
  8. Zalikha

    Branded Engine Oils

    exactly! +Menggoda+ i actually never heard such deal, but gonna be more aware about this... to save money! +Terharu2+
  9. Zalikha

    Branded Engine Oils

    if the promotion is continuous all year, why not take advantage? +Lalala+ plus, if can choose many types, i will buy, then sell them to my friends and family. The free one I take. +Terbaik+
  10. Zalikha

    Branded Engine Oils

    yeahh.. but i juz go for the first service tho.. because it's freeeee. Hahahah.. +Pesanan+ if not, expensive wehh. +Nangiss+ plus, i heard from a friend. he complained that they changed the engine oil eventho it is not necessary yet.+Stress+
  11. Zalikha

    Teknologi Shopee Kembali Lagi Dengan Pesta Beli-Belah Shopee 11.11 Big Sale

    They got sell new and second-hand jeans, see what you want to buy. I think their price is quite ok, not very expensive.
  12. Zalikha

    Any Program Can Join For Health And Fitness ?

    Whut ? Celcom do a fitness contest ? What a dragggg. Hahaha. What kind of fitness Celcom do ? Its a funny things i read. Hahaha
  13. Zalikha

    Teknologi Custom Notch – Aplikasi Yang Membolehkan Kustomasi Rekaan Takuk Skrin iPhone X

    otw gi sunwy pyrmd ni lar masa i dgn peminat iphn tunggu cm zombie ahahha , yeh huhuhuh... anyone ada kt situ skrg ???
  14. Zalikha

    salah isi minyak engin

    Lahhh fikirkan shell ni ada satu je. +Xtahu+ Apa natang sampai ada Helix HX7 lah , Shell Ultra lah. +Bertanya+ Apa beza dia?+KorekHidung+ Hahaha. Bukan semua minyak enjin sama je ke? +Menyoal+ Ke tak? +Ngantuk+ Eh? +SukaSangat+ Hahaha. Adoi. +PipiMerah+ Otak tak dapat berhubung pulak. +Tunduk+...
  15. Zalikha

    salah isi minyak engin

    Hi. +Hi+ Nak tanya. +Awas+ Antara minyak enjin Petronas and Shell mana better? +Gedik+ Mana lagi murah? Hehe. +Malu2+ Tapi orang ckp mahal brkualiti ok kn? +Pesanan+Tp tu lah. Takut beli mahal. +iii+ At last tak ok enjin kreta aku. +SedihMenangis+Ehek Ehek. +Terharu+
  16. Zalikha

    Teknologi iPhone 8 Dan iPhone 8 Plus Akan Ditawarkan Di Malaysia Bermula 20 Oktober

    Btul gak.+Menyoal+ Alahh. Semua telco pun sama. Just nk keuntungan dia je. +Minta+Sbb tu klau kau tngk hrga phone tu sbnrnya murah je. +Ngantuk+Smpai kt telco plan. Perghhh bpk mhl.+Menyumpah+ Hahahaha. +KetawaSinis+
  17. Zalikha

    Teknologi iPhone 8 Dan iPhone 8 Plus Akan Ditawarkan Di Malaysia Bermula 20 Oktober

    Tkyhlh beria nk amik plan telco lah. +KorekHidung+Line lembabbbbb juga.+Xtahu+ Aku pakai weeeeeeebeeeeeee okkkkk lagi.+Terbaik+ Internet pun padu. Tkdelh mcm stgah plan telco tu.+Ehem+ Byr mhl2 untk dptkn 1 phone.+Komen+ Bg line pun slow. +Berkerut+
Top