Search results

  1. suzilawati

    [China] Perjanalan Ransel

    aq rasa tak payah beli nombor sana, bkn pergi lama kan? bazir je beli nombor baru, member i baru balik dari shanghai smlm kata sim kad sana mahal jugak. baik pakai data roaming sim sini.
  2. suzilawati

    Muzik Di sana cinta disini rindu-Tajul & wany

    yg video walla tu tak ada limit HD kan? mcm sama je i pakai. ada siapa2 tau ada apa2 lagu lagi yg best ke?
  3. suzilawati

    Muzik Di sana cinta disini rindu-Tajul & wany

    ok je, sbb i stream masa ada promosi data berganda video walla tu. lagi sbb masa cuti, habis data tengok video.
  4. suzilawati

    Muzik Di sana cinta disini rindu-Tajul & wany

    lagu ni best kan? dah byk kali aq stream lagu ni kat youtube, wany pun nampak cantik dlm video ni.
  5. suzilawati

    Teknologi Xpax Memperkenalkan Pakej Data Khusus Untuk Penstriman Data Dan Muzik

    bteri telefon cepat habis kena tukar handfon baru tu, tapi mmg gd news utk member i, rm1 seminggu utk unlimited music, bolehlah dengar muzik online bila2 masa.
  6. suzilawati

    AIR COND mana yang digemari ramai eh ?

    York bagus sgt ke? beli air-cond harga mahal, baik pakai kipas je.+Haha+ apa yg special sgt dgn York ni?
  7. suzilawati

    Gajet iPhone SE RM188 je?

    RM188 je utk iphone SE? betul ke? nak kena ikat berapa lama dgn telco C tu? ada apa syarat2 lain ke? tak suka kalau kena ikat dgn kontrak lama sgt, nak tukar plan nanti payah pulak.
Top