Search results

  1. Cikgu Aminah

    Bagi Minum JuzQ30 Setiap Hari Untuk Anak Lebih Bijak, Fokus dan Rajin Belajar

    ***Assalamualaikum*** PERHATIAN KEPADA IBU-BAPA YANG MAHUKAN ANAK MEREKA JADI PELAJAR CEMERLANG DI SEKOLAH... DAN, Siapa nak tengok anak berubah dari biasa menjadi seorang yang lebih bijak? Siapa nak tengok anak yang malas sembahyang menjadi rajin solat tanpa disuruh? Siapa nak tengok anak...
  2. Cikgu Aminah

    RM15K Sebulan Dengan Google Adsense

    Thanks bro, bagus ni :)
  3. Cikgu Aminah

    minta pendapat otai2

    idea bagus tu...buat jer
  4. Cikgu Aminah

    Koleksi Kerenah Pelanggan Perniagaan Internet

    Saya pernah promote affiliate satu produk digital, bila dapat sale baru saya beli produk tu. Lepas baca, sy rasa harga produk tak berbaloi dengan kandungan. macam rasa tertipu pun ada. maksud saya, tak meet expectation dari apa yg penulis claim kat website jualan. Rasa bersalah lak saya promote...
  5. Cikgu Aminah

    Apa perlu saya buat utk letupkan produk ini dipasaran?

    Lepas baca post ni terfikir nak tanya soalan, berapa margin keuntungan satu produk yang terbaik untuk berniaga online?
  6. Cikgu Aminah

    Bisnes produk kuruskan badan

    camne caranya tu?
  7. Cikgu Aminah

    Kenapa anda Memilih Untuk Biz/[email protected]?

    Suka tengok orang-orang yang dah berjaya :) moga lebih ramai lagi wanita kat rumah tu join bisnest internet ni kan
  8. Cikgu Aminah

    Kenapa saya dapat tarik traffik tapi tak ada yang beli produk saya?

    Saya tak tau pasal marketing, tapi sekali pandang nampak menarik press flower tu, rasanya kalau market betul2, ramai jer yang nak beli :)
  9. Cikgu Aminah

    Bisnes online melalui dropship

    Banyak info dari kawan-kawan disini. TQ :)
  10. Cikgu Aminah

    MASUK SINI ! Peniaga newbie nak tanya pasal AGENT

    Betul tu, ape-ape pun kena amek cash, jangan bagi jer barang pd ejen, takut lari pulak diorang :)
  11. Cikgu Aminah

    Siapa disini Biz/Work At Home Moms?

    Saya cikgu sekolah, sekarang ni saya aktif bagi anak murid terpilih saya untuk saya bantu. Saya sponsor diorang makanan untuk minda secara percuma. Alhamdulillah, nampak kesan perubahan sangat positif. Murid makain rajin, fokus dan cepat ingat apa saya ajar. InsyaAllah, saya akan share produk tu...
  12. Cikgu Aminah

    Nak jadi Agen Dropship saya x?

    Ye la tt, kalau ada gambar flyers ke brochures ke, leh la share k. TQ
  13. Cikgu Aminah

    Bisnes apa sesuai untuk surirumah?

    Bagus juga buka thread ni :) banyak info
Top