Search results

  1. Mohd Hafifi

    Tolong Buat kat korang Authority Site Amazon PASIF Income. Klik Sini Jap Nak Cerita

    saya dah pm mohon refund 3 hari lepas, tp pm saya tidak dibalas.
  2. Mohd Hafifi

    Tolong Buat kat korang Authority Site Amazon PASIF Income. Klik Sini Jap Nak Cerita

    saya xdapat lagi, sms tak reply. Mohon TT beri maklum balas. Saya fikir nak mohon refund la kalau macam ni..
  3. Mohd Hafifi

    TeknikSimpleClickbank.com

    PM saya bro RK. Tq
  4. Mohd Hafifi

    Design LAMBAT siap? Meh saya siapkan dalam 24 JAM kat si (atau wang dikembalikan) ...

    Aku pun nak bagi masa smpi ujung bulan ni. Xsiap jugak, aku nk repot. p/s: boleh bro hairul PM sy maklumat company dia. Tq
  5. Mohd Hafifi

    Design LAMBAT siap? Meh saya siapkan dalam 24 JAM kat si (atau wang dikembalikan) ...

    Salam bro, mohon balas emel sy. Dah sebulan saya tggu, bila mau siap ni. Janji seminggu. Duit dah amik, job xbuat. p/s: kpd rakan2, silalah nasihatkan kawan sorang ni.
  6. Mohd Hafifi

    OFFER! Servis Design Minisite pada RM30. SATU slot sahaja!

    PM portfolio bro. . Terima kasih :)
  7. Mohd Hafifi

    Terima kasih cavalera5905. Ebook dah dihantar :)

    Terima kasih cavalera5905. Ebook dah dihantar :)
  8. Mohd Hafifi

    [terbukti] formula diet xtreme-jadikan tubuh anda mesin pembakar lemak!!!

    PM syy bro..berminat nk kurangkan berat badan ni..:)
  9. Mohd Hafifi

    Panduan Keyword Rich Domains - Teknik Mudah Dapatkan Keyword Rich Domain

    Sy harap segala persoalan sudah terjawab..:)
  10. Mohd Hafifi

    Panduan Keyword Rich Domains - Teknik Mudah Dapatkan Keyword Rich Domain

    Terima kasih. Gembira ianya POWER! :)
  11. Mohd Hafifi

    Panduan Keyword Rich Domains - Teknik Mudah Dapatkan Keyword Rich Domain

    Masih available redfar, rujuk harga di muka pertama thread ni jika berminat..Terima kasih :)
  12. Mohd Hafifi

    PelaburanSilver.com mempersembahkan: Teknik Tukar Ganda Silver!

    Best ni! Jom layan perak.. ^_^
  13. Mohd Hafifi

    [WTH] Translate Ebook BI ke BM

    Dah lame mula bro..tp nk cepat kena outsource la job sket..:D
  14. Mohd Hafifi

    [WTH] Translate Ebook BI ke BM

    Assalamualaikum dan salam hormat Saya perlukan seorang translator untuk translate ebook english ke BM dan boleh siapkan dalam tempoh 3 minggu. Lagi cepat lagi bagus. Ebook ini mengandungi 50 muka surat. Tawaran saya RM50. Jika berminat, sila PM saya. Terima kasih UPDATE...
  15. Mohd Hafifi

    RaHsiA dan ReSepI JuS SemPoY DiboNgkAr~~SEHARI BOLEH JUAL SAMPAI 700+ BUNGKUS!!

    Baru grab! Bisnes jus buah akan menjadi bisnes utama bulan ramadhan nnti..^_^
  16. Mohd Hafifi

    Penterjemah Artikel B.I ke B.M di Perlukan

    Sy dah dapat seseorang, terima kasih kpd sume yang PM sy..
  17. Mohd Hafifi

    Penterjemah Artikel B.I ke B.M di Perlukan

    Salam, saya perlukan seseorang untuk translate artikel b. inggeris ke b. melayu. Ada lebih 20 artikel untuk di terjemah ke b. melayu dan jumlah keseluruhan patah perkataan sebanyak 10, 102 sahaja. Saya bagi tempoh sehingga 3 minggu untuk siapkan job ini dengan bayaran sebanyak RM 45...
Top