Search results

  1. fdelixx

    Jemputan AFFILIATE Buat duit dengan kad kahwin (HOT NICHE)..komisyen tinggi!

    as-salam WC saya akan melancarkan panduan bisnes kad kahwin. jana jualan sehingga 5 angka dengan bisnes kad kahwin! (HOT NICHE) Mohon semua rakan WC join affiliate panduan bisnes kad kahwin Cabaran affiliate akan diadakan pada 8 januari - 8 februari.detail cabaran affiliate akan...
  2. fdelixx

    sapa tahu cara setting PPL?

    ada sapa tahu setting PPL?...saya dah install affiliate lite..cuma nak tukarkan kepada PPL tu macam mana ya?...
  3. fdelixx

    Amaran : Pre lunch ebook (Face to Face Marketing SKILL)! - testi di dalam.

    as-salam, saya fadli dan telah terlibat dalam bidang pemasaran lebih 5 tahun.Saya cuma ingin membantu anda dengan ilmu yang saya ada untuk panjangkan kepada anda. Pelancaran akan diadakan pada: Tarikh :22.04.2013 Masa :12pm Hari :Isnin Antara isi kandungan ebook -3 jenis...
  4. fdelixx

    Ebook panduan belajar PHP

    nak buat ebook belajar php...ada siapa yang berminat?....vote ya...
  5. fdelixx

    (Design) Khas kepada sesiapa yang nak JIMAT + UNTUNG BERGANDA-GANDA!

    PErhatian untuk rakan-rakan yang tidak cukup budget tapi mahukan fanpage yang Owesome! tawaran ini dibuka kerana saya banyak menerima PM sebegini di FB saya "Bro,x ade diskaun ke? :) Tawaran ini dibuka lantaran selepas post di raja kamil.Disebabkan masih ada segelintir yang belum membuat...
  6. fdelixx

    Dropship produk Hot [KLIK SINI] - peluang memenangi hadiah hebat

    as-salam WC, saya ingin membuka peluang kepada WC untuk buat duit sampingan yang lumayan! iaitu join dropship yang dianjurkan saya Nama produk:Alphacell (Produk hot/niche kesihatan) Keuntungan satu jualan :RM20 cara-cara untuk join 1.Add saya di FB...
  7. fdelixx

    Tshirt AKu sayang rasulullah - tunjukkan kecintaan kepada rasulullah!

    Hai warga WC. Hari ini saya igin memberikan tawaran untuk memiliki tshirt aku sayang rasulullah. Anda orang islam? Ok,saiz apa ada? M = 8 L = 9 XL = 2 XL = 1 berapa harga? Harga WC kita kira cincai-cincai sahaja.. RM50 sahaja mahal ke? jangan risau bukan itu harganya tetapi RM30...
  8. fdelixx

    Servis Design TIMELINE harga PROMO 2.0

    Assalamualaikum warga WC, Pesanan dari Hai,adakah anda seorang peniaga online? ataupun seorang mempunyai fanpage? tetapi fanpage anda tidak ceria dan tidak menarik? yes,anda dah dapat jawapannya disini.disini saya ingin memberikan kepada anda satu tawaran yang menarik...
  9. fdelixx

    sevris shoping cart website

    saya nak tawarkan pakej gila kentang..limited terhad 10 orang sahaja pakej shoping cart basic Rm100 (tidak termasuk domain dan hosting) RM150 (termasuk domain dan hosting unlimited) Advanced Rm499 Pro theme shipping automatic cost Unlimited product n categories unlimited hosting unlimited...
  10. fdelixx

    servis design timeline profesional

    hai warga WC hari ini warga WC amat bertuah kerana saya ingin membuka tempahan design profeisonal timeline...diaman design ini akan dibuat khusus untuk fanpage anda dengan cantik dan profesional dengan design yang cantik,maka ia dapat meningkatkan jualan di fanpage anda.dengan ini jika...
  11. fdelixx

    Ebook teknik memborong dari vietnam

    sapa berminat ebook borong dari vietnam modulnya ialah 1.persedian ke veietnam 2.tempat makan halal 3.hotel budget 4.tempat memborong 5.cara pembungkusan dan penghantaran dan banyak lagi... tolong vote ye...
  12. fdelixx

    ***Vimax original harga murah!...promosi jika anda suami di WC! <Wajib tengok!>

    Perhatian kepada si suami! Pancut Awal?Tidak besar dan panjang? Tak tahan lama?Tidak subur? Isteri selalu mengeluh? Tahukah anda boleh ikat isteri anda dengan VImax? Isteri anda pasti lebar senyum tanpa mengerti apa maksud sebenar! Kepada suami: Jika anda mengalam...
  13. fdelixx

    SUPER POWERRR IKLAN!!...Slot Iklan Banner VIral facebook!

    hai... Nak Banner anda menjadi viral gila sampai terbabas-babas masuk ke page lain? Tawaran TERHAD untuk WC sahaja!! saya ingin membuka tawaran peluang kepada anda untuk beriklan di aplikasi-aplikasi yang saya hasilkan. dimana banner anda akan viral bersama-sama dengan aplikasi saya...
  14. fdelixx

    RM1000 dengan Dropship..x sampai sebulan!!

    Hai warga CG!! Anda seorang yang ingin menjalankan perniagaan tanpa modal? Dropship? tapi selalu gagal? p/s:Rahsia rapi saya Hari ini saya ingin menceritakan kepada anda bahawa hari ini saya ingin mberikan suatu benda yang sangat berguna kepada anda iaitu Rm1000 dengan dropship!! Boleh...
  15. fdelixx

    ***Pakej PLR GILA!-____________????- jangan tengok kalau ___****

    hai warga di WC Nak Koleksi PLR,MRR? Tengok bawah, Saya Nak beri Koleksi PLR,MRR,RR saya kepada Anda p/s:saya ingin memberikan koleksi PLR,MRR,RR saya kepada anda dengan cukup berbaloi PLR ini Didalam perlbagai niche. Tapi tunggu dulu...
  16. fdelixx

    RM1000 dengan Dropship..JOm tengok..Vote ya!!

    siapa yang nak dapatkan case study saya RM1000 pertama dengan dropship. dalam case study ni saya akan tunjukkan kepada anda 1.Cara saya Setup page di FB 2.Cara saya cari suplier yang boleh dipercayai. 3.Cara saya mengenal pasti hot product 4.Cara saya buat sale di fan page 5.Cara saya...
  17. fdelixx

    Hadiah percuma bernilai 300++ dengan setiap pakej Design timeline_____

    hai warga WC Ingin mempunyai timeline yang cantik?Convert? dan profesional? Masalah selalu: 1.Timeline hambar 2.Design tidak profesional 3.Timeline tidak convert. mesti nak tengok portfolio kan?nah buka mata anda luas2 dan tengok betul2 apa yang ada dalam...
  18. fdelixx

    sapa yang nak saya design fan page dia dengan harga RM50?..tenok kejap!

    hai saya nk tanya,sapa yang nak saya design fan page dia cover photo+Profile+Landing tab static RM50 promosi!! portfolio boleh tengok di disini https://www.facebook.com/media/set/?set=a.3060292659756.2138560.1036615967&type=3 jika lebih dari 10 orang saya akan buka iklan di WTS.
  19. fdelixx

    Bonus FBO paling gila kentang...PERCUMA je..(Try Usha)..pasti terliur!!

    hai warga WC anda ingin membeli teknik FBO? sebelum itu biar saya beritahu apa itu teknikFBO. teknik FBO adalah teknik dimana cara dan teknik mendapatkan beribu-ribu jualan melalui pagr facebook sahaja. anda boleh klik link ini untuk mengetahui lebih lanjut apa itu FBO...
  20. fdelixx

    Nak buat welcome di server sendiri?-26 march-booking now!!

    hai kawan-kawan WC. saya Fadli dan merupakan seorang designer freelance.Sempena awal bulan awal bulan april ini saya akan melancarkan satu produk yang dibuat khas hanya untuk membantu anda menyelesaikan masalah welcome tab ataupun landing tab timeline. Apa yang menariknya ialah saya akan...
Top