Search results

  1. H

    rawatan luar negara review

    Boleh mahal...
  2. H

    rawatan luar negara review

    Sebenarnya, negara kita dpt teknologi ni, tp tak ada orang try shj
  3. H

    smart hotel di China

    U are right ...
  4. H

    smart hotel di China

    Mestilah, kalau ada robot kerja kat services then management lagi byk orang dan masa utk tingkatkan hotel tu jadi famous
  5. H

    smart hotel di China

    Kalau hotel ada bagi service seperti tunjuk arah bagi customer dgn guna robot, then yang ni best
  6. H

    remote ultrasound

    Adakah u fikir rural area kat klink tu harap mereka dpt cure juga, robot tu tak semestinya kat hospital
  7. H

    remote ultrasound

    Wow, robot boleh buat ultrasound??
  8. H

    remote ultrasound

    Selain berfungsi lagi cpt dan tepat daripada 4G yg lama tu, 5G dpt berfungsi control kereta tu dgn remote control tu
  9. H

    Teknologi teknologi smart parking

    Skrg ni, ada Touch N go kan, touch dan boleh jalan dah boleh jln kan
  10. H

    Teknologi Pelan internet bagus untuk student

    Tapi apa plan awak guna ya??
  11. H

    Teknologi Pelan internet bagus untuk student

    Macam best, sbb aku guna suka plan yang murah...
  12. H

    Jadilah Pelancong Bijak

    Pergi dengan Air Asia atau Mas lagi baik ya??
  13. H

    Where can i find the cheapest flight ticket from KL to Bangkok?

    So pity, i cant redeem because i have brought this air ticket since last week...
Top