Search results

  1. afif99

    54 ebook plr berbaasa melayu percuma..

    Saya sebenarnya cukup BENGANG lepas jual satu ebook plr ni...Dengan cuma bermodalkan rm20 waktu tu.Saya pun jual lah balik ebook tersebut dengan harga yang sama.Dan saya berjaya menjualkannya kepada 20 orang.Memang terkejut waktu tu,lagi-lagi ini la kali pertama saya menjual produk plr .Dan...
  2. afif99

    Fb viral script

    ade lagi tak bro ..nk
  3. afif99

    Facebook Page Untuk Dibida

    orang kata kkalau tayang page nanti senang kene hack..sebab tula kot..
  4. afif99

    Mencari freelance blogger

    tula kalau seo mantap memang bole tarik traffik gile2..
  5. afif99

    [PANAS]- affiliate ninja +pakej BONUS jadi affiliate terhebat-

    Sempena pelancaran produk HOT bulan may ini,ninja affiliate..saya berminat untuk memberi anda bonus-bonus hebat khas untuk pembeli yang membeli di link saya.InsyaAllah anda tidak akan berasa rugi unuk membeli iproduk ini.iyelah sapa tak mau kan ,dudukk bermalas-malasan dirumah tapi duit di...
  6. afif99

    Panduan Cipta Bonus - Tingkatkan Jualan Affiliate

    wah best ni..otw nak download..thanks
  7. afif99

    Bonus Affiliate : Mesin Jualan Internet oleh KARIM.MY

    amboih banyaknya..punya lama scroll bonus je..
  8. afif99

    Teknik kumpul LIST cara PRO!!

    noted..hehe..memang tenga pasang strategi ni nak kumpul list..ehe
  9. afif99

    Kenapa Ramai Anak Muda Tak Bisnes??

    mak bapak takut risiko kalau rugi...takut down then putus asa terus..
  10. afif99

    Servis Likes Fanpage Murah

    feh murah..bulan depan ade lagi tak bro?
  11. afif99

    BONUS Video Kursus Affiliate: FRESH... Pakej GEGAR: 4 Video PLR!

    peh terbaikbonus yang diberi...tapi dah beli ikut link tuan hairi,.,.hehe
  12. afif99

    Psst,join HOT affiliate kalau nak ipad mini

    Assalamualaim.Jom..join satu program affiliate ni.. memang hot affiliate ni! Terjual Jumlah Jualan 4 Angka Dalam 30 Jam Sahaja. Memang Hot!lihat jualan untuk 5 hari saja.. paling best kalau korang berjaya menjadi top affiliate untuk ebook ni korang berpeluang untuk mendapat hadiah2...
  13. afif99

    Iklan Di Fanpage Lebih Dari 1 Juta LIKE!

    untuk sekali je ke bro 100 tu?
  14. afif99

    [PERCUMA] Teknik Advance Says! Jana Maksimum RM100 Hingga RM500 Sebulan dengan Says!

    thanks bro..ade sekali promote says ni kat page 100k.terus dapat rm10/...terbaik says..tapi kadang2 pelik gak earning tak naik..padahal ramai view
  15. afif99

    jom whatsapp tanpa perlu langgan internet

    peh best..kene cuba ni..mahal la langgan tenet..
  16. afif99

    Apakah perniagaan yang menjadi rebutan pelanggan.. (yang halal)

    demand tinggi ke simkad dari tone excel tu?
  17. afif99

    WTS-Maxis Broadband RM68 Unlimited Download Quota

    peh best giler..tapi aku baru je beli skmm celcom..
Top