Search results

  1. b1naryc0de

    HARGA PATUT! Jom shopping barang KOMPUTER di Zytech.my ...

    NOTIS 14 JUNE 2012 : PEMBAHARUAN AKAN DIBUAT PADA POST #1 DALAM MASA TERDEKAT INI. SEBARANG PERTANYAAN BOLEH PM SAYA. TQ ------------------------------------------------------------------------------------------- Adakah anda sedang mencari barangan komputer? Adakah kedai komputer di kawasan...
  2. b1naryc0de

    Online Radio

    Assalamualaikum, Saya tengah mencari sesiapa yang ada kemahiran dan pengalaman dalam online radio streaming. Khidmat anda diperlukan untuk satu stesen radio di Malaysia.. Harap boleh hubungi saya melalui: Email -> zytech.enterprise at gmail dot com H/P -> 012 - 971 3412 (fauzi) Terima kasih.
  3. b1naryc0de

    Berapa Harga Market Webdesign Sekarang?

    Assalamualaikum dan salam sejahtera, Di sini saya ingin mengutarakan perbincangan mengenai harga market webdesign sekarang.. Rata-rata saya tengok senario sekarang upah membuat laman web sudah menjadi tersangat rendah.. Satu web dalam RM100 - RM300.. Kalau untuk minisite masih boleh diterima...
  4. b1naryc0de

    Wardrobe Delight - Koleksi kain, perfume, pakaian, dan aksesori anda!

    Assalamualaikum dan Salam Sejahtera, Di sini saya dengan gembiranya ingin memperkenalkan kepada anda sebuah kedai Online terbaru iaitu Wardrobe Delight! Kami menawarkan pelbagai pilihan produk berkualiti dan menarik termasuklah kain, pakaian, minyak wangi dan aksesori. Harga yang...
  5. b1naryc0de

    Search engine landing page

    Assalamualaikum dan salam sejahtera warga wangcyber sekalian.. Di sini saya nak buat sedikit survey.. Harap dapat membantu.. OK.. Survey saya adalah: 1) Search engine mana yang anda pakai dan manu satu yang paling kerap anda pakai? 2) Adakah anda gemar landing page style google (sangat...
  6. b1naryc0de

    Minyak Wangi Pemikat!! Edisi Terbaru, Jadilah Magnet Wanita atau Client~~

    Atas permintaan yang tinggi, kini saya bawakan kepada anda Edisi Terbaru Minyak Wangi Pheromone. ~Phero-Max~ - Minyak Wangi Untuk Jejaka Hebat Minyak wangi pheromone jenis Sembur(Spray) Berkualiti Tinggi, sesuai untuk semua lelaki yang sentiasa mengejar masa. -> TIDAK PERLU LAGI...
  7. b1naryc0de

    Jombeli!

    Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua. Di sini saya ingin memberikan khabar menarik kepada anda semua!! Setelah hampir 4 bulan kami merancang dan setup, akhirnya kini kami membuka pintu kepada semua untuk membeli belah secara online di www.jombeli.com.my. Pelbagai barangan...
  8. b1naryc0de

    Peluang Meluaskan Pasaran Ebook Anda! (JV)

    Anda mempunyai e-book? Ingin meluaskan pasaran? Kini anda boleh meluaskan pasaran e-book anda melalui jombeli.com.my! Kami mencari e-book untuk diletakkan di jombeli.com.my. Komisyen kami anda yang tetapkan (heheh janganlah rendah sangat). Bagaimana untuk joint venture dengan kami...
  9. b1naryc0de

    Minta tolong pilih logo

    Saya ada satu website baru tengah buat (jombeli.com.my).. Saya perlukan pendapat korang semua antara logo 1 dan logo 2 yang mana satu korang prefer: Logo 1 Logo 2
  10. b1naryc0de

    Rahsia Memikat Wanita

    Tahukah anda terdapat cara pantas yang dapat membantu anda mendapat kenalan baru, kekasih, mempengaruhi orang, dengan lebih berjaya dan dengan lebih rasa seronok? Perkenalkan Phero-Gent! Minyak wangi berasaskan pheromone yang mempunyai kuasa pemikat luar biasa! Tidak kira tua atau muda, anda...
  11. b1naryc0de

    Tarik Lebih Trafik ke Website Anda!!

    Hari ini saya berbesar hati memperkenalkan kepada anda semua sebuah program pengiklanan yang terhangat! Adtoreal ( http://www.adtoreal.com ) . Program ini terdiri dari 3 komponen utama iaitu Adtoreal Advertiser, Adtoreal Publisher, dan juga Adtoreal Directory. Adtoreal Advertiser Memang...
  12. b1naryc0de

    Barang Komputer Murah!! hanya di amfstores.com.my

    Assalamualaikum kengkawan sekalian.. Di sini saya ingin menyampaikan berita baik untuk anda semua.. Adakah anda sedang mencari barang2 komputer tetapi dapati harga di kawasan anda agak mahal? Kini anda tidak perlu pening kepala kerana anda boleh beli barang komputer secara online di...
  13. b1naryc0de

    ipay88

    Siapa dekat sini pernah guna ipay88 ( http://www.ipay88.com ) sebagai online payment processor? Dari segi reliability macamana? Bayaran diterima tepat pada masanya atau tidak? Mudah atau tidak menguruskannya? Integriti dengan shopping cart ok ke tidak? Kos? Hidden cost?
  14. b1naryc0de

    Jawatan Kosong

    Recon Exist Sdn Bhd, Compact Axis Sdn Bhd dan Ieka Beauty memerlukan pekerja tetap/budak praktikal untuk jawatan tersebut: 1- Staf grafik 2- Quantity Surveyor(QS) - requirement at least diploma dalam ukur bahan 3- Fashion designer Korang boleh hantar resume ke email resb2001@hotmail.com...
  15. b1naryc0de

    Ruang Pengiklanan.. Iklankan website anda!!

    Assalamualaikum dan salam sejahtera, Berita baik!! Kini anda boleh mengiklankan website anda bukan hanya di satu website tetapi lebih dari satu website dengan hanya satu bayaran.. Ya hanya dengan satu bayaran!! Bayaran?? Ini berita baik lagi.. Sebagai promosi anda boleh iklankan secara...
  16. b1naryc0de

    Pc Pentium 4 2.8ghz untuk dijual

    Pc second untuk dijual: Harga : RM 680 -> RM 520 Barang: Proc: Pentium 4 2.8Ghz socket 478 Mobo: Asrock PVM800 o FSB 800/533/400MHz o DDR 400/333/266, 3x DDR slots o Support Hyper-Threading Technology o Hybrid Booster - safe overclocking o ASROCK I/O - default 6 ready-to-use...
  17. b1naryc0de

    Website dengan credit card payment

    Assalamualaikum, Saya nak tanya ni bagaimana nak membangunkan website e-commerce yang boleh terima bayaran menggunakan credit card? Tapi bukan melalui 3rd party (2checkout dsb).. Kalau tak silap saya boleh buat direct dengan bank kalau ada merchant account.. Ada sesiapa tau atau pernah...
  18. b1naryc0de

    2 kunci untuk anda (Kesihatan dan Kekayaan)

    Apakah yang diperlukan dalam hidup ini untuk hidup dengan baik? Di sini saya bagi dua iaitu kesihatan dan kekayaan: 1) Kesihatan - Pentingkah kesihatan? Jawapannya sudah tentu penting kerana tanpa kesihatan semua kerja tak menjadi. Nak bekerja kene sihat kalau tak memang tak tenang buat...
  19. b1naryc0de

    Yogyakarta

    Err.. sebenarnya saya tak tau mana nak letak thread ni.. Nak tanya ada tak sesiapa kat sini yang sekarang ni ada berdekatan dengan yogyakarta, Indonesia?? Saya perlukan bantuan sedikit..
  20. b1naryc0de

    Jualan Penghabisan Stok Komputer!!

    Pakej 1 (stok 3 biji) Intel Celeron 2.4 GHz 512MB DDR 333 40GB Hard Disk Drive Combo Drive DVD+CDRW Integrated Graphic, Sound, Network 17” Samsung Flat Screen RM 1,199.00 Pakej 2 (stok 3 biji) AMD Athlon 2400+ 2.02GHz 512MB DDR 333 40GB Hard Disk Drive Combo Drive DVD+CDRW...
Top