Search results

  1. T

    Akaun gmail Adsense lain + Akaun gmail blog lain = Kesannya ?

    ada saper2 boleh buat akaaun adsense
  2. T

    ### USD $120 Sehari Dengan Adsense Hanya Dengan Software KunTao Generator!!!###

    Nak minta tolong nie, akaun adsense saya payee name ada silap sikit, takut nanti nak claim duit tak dapat atau bergantung pada budi bicara orang bank nie.. Contoh nama dalam ic ROHAYATI CHOMPOT TAPI LETAK ROHAYATI CHOMPHOT .. macam mana boleh ker.. :(
  3. T

    1K USD dengan ADSENSE! Saya sungguh jakun!

    boleh sesiapa tolong terangkan macam kalau saya tertambah 1 huruf pada akaun adsense saya contoh la.. TINY SAMSUDIN ( nama ic ) saya letak di adsense akaun TINY SHAMSUDIN ada lagi kat situ.. kalau nak clain duit kat western nanti kena aproved ker.. atau kt my account boleh tukar nama tak?
  4. T

    1K USD dengan ADSENSE! Saya sungguh jakun!

    boleh sesiapa tolong terangkan macam kalau saya tertambah 1 huruf pada akaun adsense saya contoh la.. TINY SAMSUDIN ( nama ic ) saya letak di adsense akaun TINY SHAMSUDIN ada lagi kat situ.. kalau nak clain duit kat western nanti kena aproved ker.. atau kt my account boleh tukar nama tak?
  5. T

    maaf saya tak buat account google adsense .. kenapa awk kena banned ker.. nak tau kenapa dgn acc...

    maaf saya tak buat account google adsense .. kenapa awk kena banned ker.. nak tau kenapa dgn acc adsense awk
  6. T

    <<Servis Apply ADSENSE yang PALING MURAH di WangCyber.Com!!>>

    Senang jer nak apply akaun adsense nih aku boleh bagi murah rm10 jer,,, huhu baru2 nie aku tolong kwn chatters kt fb free jer.. than aku dpt ilmu free gak pasal blackhat pun aku tau.. income sure dpt..
  7. T

    Nak Dapatkan Blog Adsense kembali

    maksud saya blog adsense saya... :(
  8. T

    Nak Dapatkan Blog Adsense kembali

    Bagaimana caranya untuk mendapatkan blog adsense kembali Dan bagaimana untuk menulis ke google adsense. Ada tak tips yang baik untuk saya dapatkan blog saya balik. terimakasih
  9. T

    Kenapa iklan adsense saya murah jer?

    baru-baru ni, saya ada terbaca satu blog dia bagi tips guna ads image sebab kadang2 visitor suka tgk ads yang ada image.. baru2 ni saya try memang tgk pun cantek ada image.. tapi iklan sen2 jer dpt, saya hari2 dpt klik tapi dapat sen2 jer.. ya blog saya baru jer 4 bulan jer usia dier, tapi kalau...
  10. T

    Kenapa iklan adsense saya murah jer?

    Ada sesiapa nak bagi tips dapat kan iklan adsense mahal sikit sekuarng2 nya 1usd ker, saya dah ambik keywords yang tak mahal pun dpt sen2 jer, tbagi tips dan jelaskan please..?:-/
  11. T

    Blog anda di muka depan google dalam 1 hari? Tiru saya

    macam awak buang nama ads by adsense tue...???? ajarla.. saya da tgk site awk??? pm la inbox ker..
  12. T

    1K USD dengan ADSENSE! Saya sungguh jakun!

    saya baru check satu blog adsense saya ketiga page rank.. alhamdulilah berkat guna satu seo .. tapi masalahnya duit adsense sen2 jer huhu.. mcm nea nak dpt iklan mahal nih
  13. T

    Adsense Masyuk Kalau Pandai Buat Seo

    saya duit adsense masuk tapi sen2 mcm nea nak dapat iklan mahal sikit???
  14. T

    Cara Pasang asense mobile di blogspot admob, tolong ajarkan

    bahasa indonesia saya x paham sangat .. tolong ajarkan mcm mana letak adsense mobile di blog
  15. T

    Cara Pasang asense mobile di blogspot admob, tolong ajarkan

    ada tak blogger yang tau pasal admob ni,cara letak adsense mobile di blog, saya research kat google banyak informasi dari indonesia saya tak paham sangat bahasa indonesia nie.. tolong ajarkan siapa yang tau. pls2.. :-/
  16. T

    Clickbank - Pilih Produk Dengan Cepat

    borink la lum dapat duit dari clickbank... ada tips yang berguna untuk saya tak..
  17. T

    BUKTI: Buat Duit Dengan Blog. Innity Memang Bayar RM5,756.69 Pun!!

    macam nak masuk innity saya member nuffnang biasa jer
  18. T

    BUKTI: Buat Duit Dengan Blog. Innity Memang Bayar RM5,756.69 Pun!!

    Saya pun new blogger.. tapi blog ader la 4, 5 tapi tumpukan untuk yang satu.. tips yang membantu
  19. T

    Lubuk Emas ClickBank TerDedah!!!

    saya pun wat clickbank bagi la tips ..
Top