Search results

  1. S

    Klang Valley : Ajar saya Facebook Developers

    Salam WC! ada x anda2 di sini yang handal Facebook developers yang berada di lembah klang?? kalau ada harap boleh jumpa saya.. saya nak minta ajar facebook developers; sampai pandai.... payment harap boleh runding saya offer RM100 : seharian kat rumah saya... Saya kat Puchong...
  2. S

    Terkejut aku ngan WangCyber ni!

    Salam semua!! hehehe macam tahu2 jer sy dah lamaaaaa sgt2 tinggal kan WC he3 so apa khabar semua?? :) nyway, sejak bila ada greetings tuh eh??
  3. S

    [SPAM] Sahabatku,, saya nak bayar hutang

    hehehehe,,,.... ayat bukan main~ apa pendapat korang?
  4. S

    Opt-in Macam bahasainggeris.com ???

    Salam WC,,.. Nak tanya,,.. apa script nak buat opt-in macam http://bahasainggeris.com/ nie?? dulu sy ada pernah nmpak seorang ahli WC offer pasang opt-in macam nie,,.. tapi dah lupa apa nama dia,,... ad sape2 thu siapakah gerangan insan itu? atau,.. ada sape2 tahu apa script...
  5. S

    [TERBONGKAR!!] ini semua ANGKARA org b'nama raja kamil!!

    hAhahaHhA,,... Salam wC,,.. ;D apa khaBar,,..?? ingat x thread RK,,.. tringin pula nk ikut jejak langkah RK kita,,.. http://www.wangcyber.com/forum/sembang-umum/25219-malu-nak-cakap.html hehehe 21 MAC nie my birthday laaahh,,,.. hahaha malu nyaaa!!!! actually,,.. sy...
  6. S

    - BLOG & Forex - Kejayaan demi Kejayaan

    Salam sejahtera semua,,... Kat thread nie,,... Sy xde tawarkan apa2 produk or p'khidmatan,,.. Juz,,.. Atas permintaan seseorang kenalan sy,,.... Katanya,,.. ingin Blog Forex mereka di kenali~ kat blog mereka ini,,.. adalah update2,,.. sharing ikhlas,,.. maybe boleh membawa rakan2...
  7. S

    Apa kereta idaman???

    Salam WC!! Apa khabar?? Sehat?? Rindu kat WC, hehehehe~ Wc, nk tanya laahh... Apa kereta idaman anda?? Xsalah kan jika kita mengidamkan sesuatu?? Impian & Idaman2 kita adalah motivasti kan?? Ok lah, sy start dulu,... kalu buleh letak laaah pic k! :) BMW...
  8. S

    PROMOSI KENSHIDO- Sampai 31 MAC!!!

    Salam Sejahtera WC,WCP,MOD & ADMIN!! Tujuan membuka thread nie ingin memaklumkan Promosi Yang sedang berlangsung, dan sedang hampir tamat juga..... Promosi Tersebut Ialah......... PERCUMA 3 BULAN PENGGUNAAN AKTIF PORTAL eLEARNING SCORE A PROGRAMME dengan setiap LANGGANAN MINIMUM...
  9. S

    Yeeaahhh!!! Sijil Halalku....

    Alhamdulillah...... Akhirnya 7 Febuari lepas keluar jugak sijil halal nie.... Score A MLM Pertama kat dunia dapat sijil halal nie hehehe... Kini orang lebih yakin, mmg tiada unsur penindasan dalam MLM score A daku hihi! Dan one thing! ScoreA adalah produk yg memberi manfaat.. mod...
  10. S

    Apasal Gmail mcm ni eh??

    Salam WC... Akuh ada buat emel follow up dgn norabots.. buat emel tuh dgn format HTML..bukan text.. so dalam emel2 tuh akuh ada letak picture2.... Problem nyer sekarang,,.. bila akuh subscribe, dan bukak kat emel gMail,.. gmail xde view pun pic tuh....bukan akuh attach pun... tapi...
  11. S

    Apa nak jadi nie?! Prospek ke Admire???

    akuh pun pening,,... since nie mmg agak byk yg subscribe kat mailling list akuh.. cuma akuh pelik kat seorang gadis nie... dia prospek Score A aku,,.... tapi bila dia msg dgn aku,..... katanya nak kenal2 rapat pulak..... then,.. phm2 jer laaah... hensem sgt ke akuh nie?hehehehe...
  12. S

    [B.U.M.P] WC, PLEASE REPLY SURVEY ini!

    Salam Sejahtera Warga WC!! Baiklah, saya bercadang akan membuat satu video laporan.... Nanti nak bagi suprise kot untuk warga WC hehehe So, kat thread ni.... saya mohon kat warga WC sekalian...... Jika ada antara anda yang mempunyai anak/adik yang masih bersekolah, harap boleh...
  13. S

    Uji Bakat Top Host 2010 TV3

    Salam WC Tersayang,,.... hehehe,,.. b4 saya nyatakan hasrat saya.... b4 anda mbaca hasrat saya,,... sila vote dulu poll kat kat atas,,... "OK ke saya mahu mjadi selebriti TV3??" ****** OK, thanks pd yg voting... Dan skrang, nak tanya pendapat u guys...
  14. S

    Taklimat Score A Programme, di mana lokasi anda??

    Salam WC,,.... Saya agak sedikit terpaksa membuka thread nie hehe Juz nak survey sedikit... Banyak subscribers saya daripada JB, Penang and Pahang.... Dorang berminat nak join Score A Programme,,.. Tapi permasalahan mereka untuk datang ke Taklimat n Seminar.. Sebab JB KUANTAN...
  15. S

    Anugerah Juara Lagu 24 - SOKONG YUNA!

    Salam WC!! Di sebab perasaan minatku yang teramat sangat terhadap penyanyi lagu 'Dan Sebenarnya' yang bernama Yunalis Zarai ni,,,.... Terdetik di hatiku untuk mengajak korang menyokong Yuna,,.... :D Yuna membawa lagu 'Dan Sebenarnya' dalam Anugerah Juara Lagu 24 ahad nti,,... Kalau...
  16. S

    Selain IM apa minat anda?!

    Salam WC,,.. TimbuL rasa ingin tahu di hati ini,he3.. Boleh crita x, selain bidang IM apa minat anda?? So,sy start dulu eh,,... 1st selain IM,.. Sy minat nak jadik pelakon~ hahaha Sy pernah ujibakat berlakon Rosyam Nor-Pilih Kasih awal 2009 dulu~ hehehe Berjaya terpilih tetapi tersinggkir...
  17. S

    Banyak Sangat Subscribe!!

    Salam WC,,.... boleh tahu x,,.. berapa banyak kat mailling list yg korang dah subscribe?? tahu x,,..rasanya dah banyak sgt kat mailling list yg aku subscribe,,.. hinggakan kalau ada 1 pelancaran produk kan,,.. contohnya PPL Gempak Newbies,,... hampir 10 orang IM broadcast emel...
  18. S

    Sewa Projektor??

    Salam WC,...:D InsyaAllah p'tengahan januari sy akan menjalankan Majlis Preview Score A Programme kat area sy,...sy yg jadi speaker nanti,he3 nervous jugak... Sekarang tgh berlatih nie menyampaikan speach kat khalayak ramai...huhuhu..nervous2.. so nak tanya lah,...dewan yg sy sewa tu...
  19. S

    Otai Trader, Apa Pendapat Anda??

    Salam Otai2 Traders,.... Nak tanya pendapat u all,... about,..... http://mimieforex.mt4stats.com/analyses.php
  20. S

    How to make CABARAN SEO???

    Salam WC,... nak tanya sikit lahh... actually sy perlukan wat SEO... Tp mmg xreti... Nak amik servis SEO perghh almost RM600... Nak thulah, mcmne nak wat cabaran SEO eh?? KOS nyer lagi tinggi ke drpada ambik servis SEO...??? Cabaran SEO nie mcmne??? rasa korang lah kan...
Top