Search results

  1. S

    Nak join MLM leh ke..?

    hihhihihi yeke .. kot2 nk carik peluang baru kat Score A :P jutawan ke,,org miskin ke,, tetap nak anak pandai belajar tggi sampai menara gading hehehe kott2 TT ada anak heehehehe
  2. S

    Nak join MLM leh ke..?

    Eh? Sy call wife nyer yg angkat :)
  3. S

    Nak join MLM leh ke..?

    setuju! Score A MLM terbaik hihihihi
  4. S

    Scammer terbesar masakini !!

    nak scam apahal lak pakai profile pic fb akuh! siap ngan nama sekali dia curi! hoi! hahaha
  5. S

    Klang Valley : Ajar saya Facebook Developers

    bro syuxx rasa ada kenal sape2 yg ada servis fb developing ni x bro?
  6. S

    Klang Valley : Ajar saya Facebook Developers

    sy tahu dah google dah... fb connect, sy nak buat ke web sendiri... bila try asyik eror.... coz banyak coding sy xfaham.. betul2 perlukan seseorang yg boleh ajar..
  7. S

    Saya Byar RM 150 Utk Ajar 2 Org Malam ni (basic youtube or FB promotion)

    sory TT.... sis nurjannah, sy pun perlu kan tenaga pengajar.... utk ajar sy..
  8. S

    Klang Valley : Ajar saya Facebook Developers

    bro richie nyer pasal buat application... sy perlu facebook connect semua.. ada x?? sesiapa?
  9. S

    Klang Valley : Ajar saya Facebook Developers

    kalau ada pls contact 017 2190830 yer
  10. S

    Video hantu pocong

    mcm kelakar jer bro videoo kat blogspot tuh? hehe
  11. S

    Klang Valley : Ajar saya Facebook Developers

    Salam WC! ada x anda2 di sini yang handal Facebook developers yang berada di lembah klang?? kalau ada harap boleh jumpa saya.. saya nak minta ajar facebook developers; sampai pandai.... payment harap boleh runding saya offer RM100 : seharian kat rumah saya... Saya kat Puchong...
  12. S

    Sabahan blogger???

    sy urg sandakan tp di puchong ni skrng...he3
  13. S

    Terkejut aku ngan WangCyber ni!

    hihihhi itu ok lagi bro johan,,... kalu mcm ni mcmne... "kau mana menghilang???? kenapa lama xBerWC?? nak kena pukul ke??" hehehehehehe ILMU?? aisehmen~ ilmu drpd FB Mania jer hihihihii
  14. S

    Terkejut aku ngan WangCyber ni!

    hihihhihi! apa pun warga WC mmg tetap ramah mesra jer nmpk... :)
  15. S

    Terkejut aku ngan WangCyber ni!

    thanks zairi! nyway bukan kita selalu kat fB ke? hehehe
  16. S

    Terkejut aku ngan WangCyber ni!

    mcm marah jer pinguspy~
Top