Search results

  1. popolan

    Luar Negara Panasonic lancar mesin basuh dengan butang 'kari' di India

    Bukan tu je tapi 38 mins utk active speed wash. Even 38 mins only tpi clothes tetap clean sebab guna Active Foam System
  2. popolan

    Lucu Kalau terlupa bawak mask pakai seluar dalam pun boleh

    Haah wei harga murah je tpi org lain jenis yg kedekut ni beli yg fake sebab nak murah giler tpi nipis giler laa face mask tu. Brand vircas medic pun best material yg x cause skin allergic.
  3. popolan

    Lucu Kalau terlupa bawak mask pakai seluar dalam pun boleh

    Aku x percaya sngt beli kat shopee ni. Aku selalu beli face mask vircas & empro kat watson. Yg tu ISO certified so material pun bagus.
  4. popolan

    Harga minyak makin turun

    saya pun macam berminat nak tukar ke petronas la. harapnya nanti bole la berjimat lepas guna primax97 nanti.
  5. popolan

    Harga minyak makin turun

    kan saya pun lepasni nak subscribe terus dengan kad mesra. diorang kata ada banyak promo menanti. lagi2 naik nak minyak ni eloklah kita bertukar kepada minyak yang kualiti dia tak pernah berkurang
  6. popolan

    Harga minyak makin turun

    wow macam menarik je. saya pun kena la cuba try sebab minyak saya pakai ni susah la nak berjimat kesana kesini. bnanyak keluar duit
  7. popolan

    Harga minyak makin turun

    kamu pakai minyak apa ya? sebab saya sekarang nak berjimat memandangkan dengar cerita minyak nak naik lagi ni. buat pening kepala la. sebab saya buat delivery so memang susah la nak jimat kadang tu
  8. popolan

    Harga minyak makin turun

    biar betul? berapa banyak ya beza hahaha curious pula sebab saya ni selalu pergi jauh so nak jimat minyak tu memang payah la
  9. popolan

    Taman Bukit Indah Single Storey Terrace Sale

    brp harga nak open ni? saya mmg nak cari rumah area johor bahru. sbb next month saya kena transfer dkt sana. kalau harga okay ingat nak angkat terus
  10. popolan

    Dalam Negara Settlekan yuran study

    uitm kerjaan punya mmg lah murah. kalau dah masuk private university mesti pishang beb kalau ada financial problem. nak byr yuran saja dah puluh ribu
  11. popolan

    Dalam Negara Settlekan yuran study

    Saya ada masalah besar ni ayah and mummy saya baru lepas bercerai bulan lepas hmm bukan nak cerita benda buruk pasal ayah saya tapi dia tinggalkan kitaorg sebab ada scandal dgn anak dara mana tah... nampak gaya mcm budak rempit.. skrg ni masalah utama is family kitaorg mmg takda yg kerja...
  12. popolan

    Channel youtube mana pilihan korang?

    haaa okay2 cun.. sbb aku mmg nk kena gi isi minyak pun.. MCO MCO gak, minyak kereta tak berisi, cemana gak nak gi beli brg dapur nanti sbb nak habis dah huhu T_T
  13. popolan

    Channel youtube mana pilihan korang?

    app ni memudahkan semua je, kalau korang nak cara isi minyak yg lain n mudah.. aku pon baru sekali guna ni, cukup 3 kali kot dpt cashback tu haha
  14. popolan

    Kereta child lock

    Nak tanya, semua kereta ada child lock ke? Child lock ni selalunya sebelah pintu je yg ada, tapi mostly parent tak tau. Ye la utk safety anak2 juga. Tapi kita sendiri kena berjaga2 la kalau keluar mana2 dgn anak, tak boleh brgantung dgn kelebihan kereta tu je, betul tak?
  15. popolan

    Panduan Hotel Murah

    Hotel murah la tapi skrg nk melancong tak boleh sbb covid 19, acano ni huhuhuhu.. kereta elok tuptup baru beli, nak cuti2 malaysia ni haha
  16. popolan

    Keluar dating dgn dato'

    ha win-win situation ahni. Relay mcm ni bagus tak berat sebelah kan. Sama sama puaskan hati masing masing. Kalau sebelah pihak je yg tunjuk effort susah sikit ah relay tu. Mana jumpa girl cun bos? hehe
  17. popolan

    Gajet mana nak dpt free phone?

    RM188 dpt 100GB internet quota huhu mmg padu tk rugi ah kalau pakai plan ni siap dpt iphone 7 plus tu
  18. popolan

    Gajet mana nak dpt free phone?

    celcom ni pemurah kalau ambil plan dia mcm mcm freebies dia bg huhu bonus internet quota, free calls semua hadoo
  19. popolan

    Gajet mana nak dpt free phone?

    digi karoot je dah lah line slow buat apa nak guna plan dia hahahah. Abg aku guna digi bila main game dlm rumah je mesti line tak kuat puiii sekali dengan aku koyak main mobile legend sbb kitaorg satu team hadoiii
  20. popolan

    Dekat mana nak cari pasangan?

    hahaha ocan ah wechat. Better guna ********* app bro kenal dgn org sambil boleh buat side income hehe
Top