Search results

  1. afif99

    54 ebook plr berbaasa melayu percuma..

    Saya sebenarnya cukup BENGANG lepas jual satu ebook plr ni...Dengan cuma bermodalkan rm20 waktu tu.Saya pun jual lah balik ebook tersebut dengan harga yang sama.Dan saya berjaya menjualkannya kepada 20 orang.Memang terkejut waktu tu,lagi-lagi ini la kali pertama saya menjual produk plr .Dan...
  2. afif99

    [PANAS]- affiliate ninja +pakej BONUS jadi affiliate terhebat-

    Sempena pelancaran produk HOT bulan may ini,ninja affiliate..saya berminat untuk memberi anda bonus-bonus hebat khas untuk pembeli yang membeli di link saya.InsyaAllah anda tidak akan berasa rugi unuk membeli iproduk ini.iyelah sapa tak mau kan ,dudukk bermalas-malasan dirumah tapi duit di...
  3. afif99

    Psst,join HOT affiliate kalau nak ipad mini

    Assalamualaim.Jom..join satu program affiliate ni.. memang hot affiliate ni! Terjual Jumlah Jualan 4 Angka Dalam 30 Jam Sahaja. Memang Hot!lihat jualan untuk 5 hari saja.. paling best kalau korang berjaya menjadi top affiliate untuk ebook ni korang berpeluang untuk mendapat hadiah2...
Top