Search results

  1. Klezcar_Keramat

    Servis Apartment Kajang

    Pemilikan rumah swasta dan kerajaan Ansuran bulanan +-RM1300 Kondominium Residential Kajang 2 Luas 1020 kps berharga RM260K 3 bilik 2 bilik air dan 2 parking khas Size : 1020kps ! - 80% furnished (kitchen cabinet, wardrobe dlm setiap bilik, aircond dlm setiap...
  2. Klezcar_Keramat

    Siaran TV astro percuma

    check kat sini perbezaan dia http://openboxmalaysia.blogspot.com/
  3. Klezcar_Keramat

    Orang tak tahu Forex,takde masa, malas trade....copy je la trader pakar....automatic.

    Selain AnasSleiman ko follow sapa gi x kn 1 trader je kot?
  4. Klezcar_Keramat

    Beli Rumah atau Sewa Rumah?

    Cara tu betul limyh tp teknik je yang kena belajar.... Jgn jual pastu rugi dah le.... Rugi bkn maksudnya x dpt untung tp dpt untung yg kurang setelah ditolak modal pengurusan....
  5. Klezcar_Keramat

    Ais Krim Malaysia

    Mahal tu RM1..... Kat JB masih leh dpt gi 20 sen
  6. Klezcar_Keramat

    Isu Semasa - Perkosa Depan Ibu

    Ni bukan sbb susah dpt kerja tp mmg x nak kerja nak duit tp tak nak kerjaX(
  7. Klezcar_Keramat

    Isu Semasa - Budak 13 Tahun Ditangkap Khalwat

    Kakak angkat ke terangkat....:D
  8. Klezcar_Keramat

    Car Rental in Kuala Lumpur, Kereta Sewa Kuala Lumpur

    Perodua Alza 1.5 baru untuk disewa 180/hari - 1 hari 150/hari - 3 hari 135/hari - seminggu Untuk tempahan sila layari : http://klezcar.com @ http://www.fb.com/klezcar
  9. Klezcar_Keramat

    [BERHATI-HATI dengan Saufi Karim!] - Review Pelaburan Hartanah Tanpa Modal!

    Ni konsep sama dengan SCON di http://scon.my/ dan TuanBri di http://tuanbri.com je....
  10. Klezcar_Keramat

    Car Rental in Kuala Lumpur, Kereta Sewa Kuala Lumpur

    [B][I]New Viva elite 1000cc Dec 2012. Services area : - Keramat, Ampang, Seri rampai, Taman permata, Kg. baru and around KL Area. RM110 only for a day. Documents Needed: - + Photocopy I/C. + Photocopy Utilit bill (Astro, TNB others. + Photocopy valid driving license. + Business Card...
  11. Klezcar_Keramat

    ‘Negara kita terlalu banyak cuti umum’

    betul sangat le tu.... ====================== http://www.klezcar.com http://www.fb.com/klezcar
  12. Klezcar_Keramat

    Digigit lintah gergasi

    bapak besar lintah.... macam2 hal
  13. Klezcar_Keramat

    Pengunjung gempar wanita terjatuh di Times Square

    kes bunuh diri la ni kot
  14. Klezcar_Keramat

    Betul-betul real, bukan dalam filem..

    dahsyat betul la..
Top