Search results

  1. waje

    Berapa nilai transaksi paling tinggi korag pernah terlibat?

    bro teruja ngan deal juta2 tu dan kongsi ngan kawan2 di WC pada aku perkara normal la.. lebih2 lagi ngan usia bro yang masih muda nih tp kalo niat utk bina kredibiliti ngan declare kunun deal juta2 tu.. last skali nanti jom PC! baik pk cara lain laaa...... yang penting niat. makasey p/s...
  2. waje

    Bank Rayat dapat lelulusan tambah syer - peluang pelaburan 15% setahun

    alhamdulillah semalam berjaya beli rm 500 dan tak perlu tunggu lama. dlm 10 minit je que di bank rakyat percint 8, putrajaya. tp kaunter utk bli saham ni ditutup pada pukul 3 ptg. photostat ic 2 kpg utk bli RM 500 saham dan photostat ic lagi 2 kpg utk masuk que.
  3. waje

    WTB personal coaching eBay

    ade.. ade.. yg aku dengar sifu cite hot niche from thailand tu.. huhu.. jauh cari stock. aku nubie.. mesti la dgr sifu bercerita. kusyuk lagi. wakaka sape yg tak dengar tu (sifu2 besar).. nak tau pm aku :P
  4. waje

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    sape yg pk -ve tu mod? huhu. ko kasik dia -ve fdbk skit mmg tujuan nak bawak sifu faidhi release tension diwaktu cuti sems. sambil2 menyelam minum teh. keh keh. mane tau tepacul 10 bijik niche 7K. takut ade lak yang kate nanti.. ko try wat dulu.. nanti result kasik tau kat aku.. wakakaka
  5. waje

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    cuti sems nanti roger2 la. byk health center kat sini baik untuk kesihatan! kita leh wat TT skali kat health center :P
  6. waje

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    Beristighfar byk2 bro. nanti bini bace thread ni kene puasa plak dimlm hari. wakakaka
  7. waje

    Senarai Vero (Verified Right Owner)

    aku rase derang nak list bace bismillah. disudahi ngan alhamdulillh :P
  8. waje

    Senarai Vero (Verified Right Owner)

    nak meniaga apa pun.. bergantung pada rezeki kita :) yg penting, hati mau baik. harap2 kat sini tade la yg kaki dengki dan kaki repot. jadikan persaingan sihat. dan sentiasa bersangka baik. kalo item kene remove disebabkan community concern. mmg sah ade org repot. kita anggapla buyer yg repot...
  9. waje

    Thread Soal Jawab - Kamu Tanya Kami Jawab

    mcm sifu da cara menjawab tuh...ad niche hot x utk nubie nih? ni pengalaman nubie, mungkin berbeda ngan pengalaman sifu2 - brg kene remove, tak kira la dh bayo ke blum. dh x bole bg fdbk. kdg2 tak prasan item mane yg diremove sbb title sama. So cek la satu2. kalo klik kt brg tu tp tak leh...
  10. waje

    Thread Soal Jawab - Kamu Tanya Kami Jawab

    alternatif lain.. tak pasti plak bro. ni jwpn utk no.3 kalo send MYR akan masuk MYR.. kalo nak kluarkn MYR tu, apa kata bro add akaun bank. withdraw ke akaun bank. kalo withdraw less than MYR400 kene caj duit kopi MYR 3 ajer
  11. waje

    Thread Soal Jawab - Kamu Tanya Kami Jawab

    1. tak bole - kalo bli brg USD dan ade credit card, dia akan charge kt kredit kad 2. ada, kene call paypal, kene tulis surat arahkn paypal convert MYR ke USD dan bg alasan.. sbbnya MYR adalah restricted currency (mengikut penjelasan jurucakap awek paypall) 3. carik pembeli MYR kalo ade :P...
  12. waje

    WTB personal coaching eBay

    Welcome to WC. This is your first post. I'm flattered :D "Tergeliat lidah derr speaking!"
  13. waje

    WTB personal coaching eBay

    Reverse marketing is the concept of making the customer seek the firm rather than marketers seeking the customer. [1] Usually, this is done through traditional means of advertising, such as television advertisements, print magazine advertisements and online media. Reverse marketing works mainly...
  14. waje

    to all ebayer tegar. nak share pengalaman aku bersama paypal USD5000 transaction

    jawapannye.. berry penjual BAPE? :)
  15. waje

    to all ebayer tegar. nak share pengalaman aku bersama paypal USD5000 transaction

    "bape" tu howt niche kee atau bile org nak tanye harga "bape?" kalo org nak tanye TT.. "berry bape harga barang tu?" atau "berry penjual bape?" sorry kalo soklan ni mengelirukan skit.. kui kui
  16. waje

    Keliru dengan status Power Seller! Mintak Tolong!!

    Top rated diambil kira dari buyer negara dibawah: 1. US (min requirement 100 transactions from buyer US) 2. UK & Ireland 3. Germany, Switzerland & Austria cth: listing di US, tp ramai buyer UK bli, dpt la top-rated UK. bile bukak ebay.co.uk, baru nampak Top-Rated di listing item. kalo...
  17. waje

    Selling limit utk acc baru

    entahla. no comment
  18. waje

    Jutawan ebay terkantoi angkara VERO!

    alah bisa tegal biase-biase aje
  19. waje

    Jutawan ebay terkantoi angkara VERO!

    fuh. sib baik dah lama tobat.. anda bile lg?
  20. waje

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    Thanks and sorry bro!
Top