Search results

  1. P

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    Boleh log in lagi rupanya akaun ni.. saja jalan2 tengok2.. geng negara jiran jer sekarang ni mengganas kat ebay.. list beratus ratus ribu2 item dengan akaun baru.. hebat dia orang.
  2. P

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    Boleh log in lagi rupanya akaun ni.. saja jalan2 tengok2.. geng negara jiran jer sekarang ni mengganas kat ebay.. list beratus ratus ribu2 item dengan akaun baru.. hebat dia orang.
  3. P

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    Mengimbau kembali... :)
  4. P

    (ASK ) Printing Mug, Tile, Plate, stiker & etc. ALso Button Badge

    youtube tempat terbaik kalau nak tau sekurang kurangnya basic macam mana benda ni semua dia orang buat
  5. P

    [Nak Beli] Software REFERER X 2nd Hand atau Baru..

    aku pun ingat nak jual la RX+SX.. kalau2 ada offer yang menarik boleh la pm-pm..
  6. P

    Akaun Ebay Suspens

    baru ingat nak sign up.. :(
  7. P

    cara mendapatkan trial 7 hari terapeak

    antivirus blok la plak
  8. P

    Sesi Teh Tarik eBayer Satu Malaya

    semua pioneer turun tu.. :D
  9. P

    [ Official Thread ] Diskusi Khas DVD Diari Usahawan eBay Berhingus ~!!

    banyak jasanya video tu..
  10. P

    VCC VS EBAY Market Research http://www.hammertap.com/

    hammertap barang lama.. tak pakai dah pun
  11. P

    Pra Pelancaran Black T-shirt ebayer beringus.com

    design takleh demand ke sifu..? :D
  12. P

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    agaknya dia suoh improve DSR tu
  13. P

    Thread Soal Jawab - Kamu Tanya Kami Jawab

    ada aku terbaca hari tu.. ebay dah apply sistem poor seller perfomance.. lebih kurang macam tu la namanya tak silap yang aku faham, dia kata ebay akan check setiap 20hb seller2 yang feedback 98% kebawah.. kalau agak2 macam "poor perfomance" dia akan kasi cuti atau selling limits sekurang...
  14. P

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    haha.. sound fishy ooo
  15. P

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    aku pakai cherry pun sama..
  16. P

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    ada sesapa dah contact paypal tak? he he.. aku punyo pun samo.
  17. P

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    waktu yang lebih kurang sama jer macam tahun lepas.. kasi serang la berry punya forum.. ..
  18. P

    Youtube Malaysia

    cuba cek-cek dengan google.. leh associates tak untuk adsense.. haha.. mana la tau leh buat macam indiyarock atau flixya ker.. :D
  19. P

    Testimonial RefererX

    kalau ada orang mintak testis!moni aku pasal RX+SX ni.. aku jawap SLUPPPRSSSS jerrr..
  20. P

    Diskusi Serius eBay Fizikal (Research, Shipping, Packing & Lain²)

    Ramai orang cakap leceh nak add tracking number kat paypal.. lebih senang simpan dan kalau orang mintak baru kasi.. atau bile ada kes baru sua kan kat muka ebay, paypal atau buyer. tapi kelebihan letak tracking code tu kat paypal.. buyer tak bleh bukak open case untuk "item not receive", tiap...
Top