Search results

  1. kedaionlineanda

    Mailling List Niche Kesihatan diperlukan segera.

    Assalamualaikum, Hampir tiga hari sy mencari tajuk dalam WC ni berkenaan mailling kesihatan tp tak jumpa. Saya adalah IM sepenuh masa sejak 2006, sedang mencari rakan-rakan yg memiliki mailling list niche Kesihatan utk saya membuat Solo Ads.Sy tidak masuk dalam kategori teknik pemasaran, sbb...
  2. kedaionlineanda

    [HOT] 20K Visitors in 3 days! 10,000 Visitors for only RM50

    Tlg pm pd saya detail...demografic dsb
  3. kedaionlineanda

    Solo Ad : Iklan ke 33 ribu mailing list saya !

    Salamalaik, Tlg berikan pd saya detail mengenai byran, prospek mengikut umur, sbb brg yg sy akan promosi adalah produk kesihatan
  4. kedaionlineanda

    Baca.....Baca.....Baca.....Sampai.....Faham !!!

    Org jawa kata, nek koyo ngono yo wes....
  5. kedaionlineanda

    Baca.....Baca.....Baca.....Sampai.....Faham !!!

    ye betul, sbb saya ni biasanya apa yg org buat, sy tak akan buat, sy pernah beli ebook panduan niaga di ebay, tp bukan niaga kat ebay pun, cuba nak tahu mcmana kita boleh dpt produk dan memasarkannya. sbb niaga di ebay walau org kata mudah tp persainganya satu dunia! Kenapa kita tidak mencari...
  6. kedaionlineanda

    cara nak pasang shopping cart dengan joomla

    Saya pengguna joomla, boleh klik di signature saya, contoh yg saya dah buat aktif sejak 2006 sampai sekarang alhamdulillah masih ada sale
  7. kedaionlineanda

    Assalamualaikum, Salam Perkenalan

    Saya dah lama dah join WC ni, tp hari ni baru nak jenguk2, dah lama tak kongsi idea2 baru....Bukan apa td semak statistik pelawat, ada jugak yg dtg WC ni...tu yg terasa nak bukak... apa PUn salam ramadhan untuk semua
  8. kedaionlineanda

    >>> [PANAS! PANAS! PANAS!] Cabaran Affiliate Pakej Usahawan Affiliate <<<

    Teruskan usaha promote, jgn hina produk org, mungkin ia tidak sesuai bg kita yang mahir dan pakar, tp mungkin ia berguna kepada mereka yang lain
  9. kedaionlineanda

    Baca.....Baca.....Baca.....Sampai.....Faham !!!

    Boleh baca ebook free ni, jgn jgn tumpu sgt dengan kaedah yg diberi, cuba buat experiment yg baru. Baca Ebook ni cuma nak informasi baru shj. Kalau ikut sgt informasi dlm ebook, kita terpaksa berhadapan dengan banyak persaingan dalam merebut sesuatu bidang atau perkara.
  10. kedaionlineanda

    Mangsa Seller Ebay Dek Kekuasan PayPal

    ooo itu mcm ka? Nanti saya bukak thread baru untuk guna moneybookers.Kalau dah siap nanti saya bgi link kat sini
  11. kedaionlineanda

    Mangsa Seller Ebay Dek Kekuasan PayPal

    Ebay sudah pun mengumumkan yang mereka sudah menerima pembayaran daripada Money Bookers dan Paymate sebagai alternatif kepada kepenggunaan Paypal. Boleh rujuk pada halaman ini untuk melihat pengumuman rasmi dariapda mereka : http://www2.ebay.com/aw/core/200902261142412.html Saya sendiri...
  12. kedaionlineanda

    Pakej Video Blog Dilancarkan

    Alang...saya dah buat byran...tgh tunggu ebook
  13. kedaionlineanda

    Free vcc

    Saya ingin penjelasan dan laluan....ini maknanya kita kena keluar modal US 20 dulu, pastu baru boleh create vcc seberapa banyak? gitu? TQ
  14. kedaionlineanda

    Na' udzubillahi min dzalika - Tubuh Sharon Membusuk Sedangkan Ia Masih Hidup

    krolbiz ko biar betul sikit...mana dapat maklumat tu? Jgn menuduh sebarangan. Kalau tak pasti cakap tak pasti. Kalau setakat dengar berita tanpa fakta bahaya pada kamu sendiri. Sebab menuduh org kafir sdgkan dia tu islam...semak betul2 bila nak tulis
  15. kedaionlineanda

    Teknik Pemasaran melalui Facebook

    terima kasih naem86...Ok saya dah approve dah iklan saya. Cuma belum dapat sale je lagi....lagi satu kupon ni bila dah submit ada tarikh expired tak?
  16. kedaionlineanda

    Teknik Pemasaran melalui Facebook

    Setelah mendapat kupon spt yg diajar oleh naem, saya pun cuba iklan di facebook. Tetapi pihak facebook reject 2 kali...ini yg dia kata: The text of this ad contains incorrect capitalization. It may lack capitalization where necessary (e.g. "new york city" should be "New York City"), or...
  17. kedaionlineanda

    Pengalaman Email Marketing?

    ada artikel tak yg boleh beri penjelasan pasal yg enta ckp...atau link ke
  18. kedaionlineanda

    Pengalaman Email Marketing?

    Saya punya pengalaman pulak, ramai pembeli dari kalangan org yg tak selalu buka email...dia orang tak pernah lah marah sampai mcm screen shoot tu....Mailing list dah sampai 1500 org lebih. Bila hantar email tentang produk baru, hanya 100 org yg respon utk buka. yg lain akan buka tp...
  19. kedaionlineanda

    Teknik power

    cuba anta baca satu2 tajuk forum yg ada kat sini. lps tu baru boleh tahu mana yg lebih bagus mengikut kesesuaian enta lah.. sbb cara banyak cuma kekadang kesesuaian berbeza. Bila malas nak baca tu yg org kata awak buat spam.... Saya pun dah lama kat forum ni tp tak pernah bagi respon, cuma...
Top