Search results

  1. tungkelly

    Best petrol loyalty card

    Bonuslink shell vs petronas mesra kad vs petron miles card vs caltex journey vs bhpetrol card which one is the better choice? i know fuel is the main thing but which of these have better reward?
  2. tungkelly

    Teknologi Lenovo laptop Malaysia

    lenovo thinkpad, ideapad, yoga, legion (gaming). Mana satu yg best untuk korang?
  3. tungkelly

    Teknologi Pelan unlimited calls

    Sekarang ni semua pelan bagi unlimited calls. Apa pendapat korang? Pelan apa yang best dapat unlimited calls plus other benefits macam internet quota and rewards for the user. Meh meh share korang punya pendapat
  4. tungkelly

    Samsung S5 bila keluar??

    Samsung 5S ni cantik sangat lah, boleh lengkong lah phone ... Tapi bila akan dapat phone ni kat Malaysia, i ingin nak dapatkan kalau ia dilancarkan!! Siapa yang tau Phone ni bila akan dapat di Malaysia??
  5. tungkelly

    HTC One Vs Samsung Galaxy Note 3

    Hey all... Wanna ask ur all some advise on these 2 phone which is OK ah??? Both also running with Android Jelly Bean... Which 1 i good ah??
  6. tungkelly

    Hello semua, saya orang baru, salam berkenalan!

    Hello semua, nama i Kelly, orang baru kat sini. Nak cari kawan yang boleh sembang sembang cara dapat wang, harap ada yang besar hati boleh memberi tips tips yang dapat mencari duit dengan banyak.
Top