Search results

  1. dankhoo

    Dalam Negara 5G stand alone pertama di Malaysia

    dua2 tak ada infrastructure sendiri. mcm ada agenda sendiri .
  2. dankhoo

    Dalam Negara 5G stand alone pertama di Malaysia

    tak nak collaborate abistu apa plan diorang??nk taw gak. kalau sharekan kan boleh jimat kos .kalau tak nak share bagi lah idea yg boleh compete tm
  3. dankhoo

    Telco mana sesuai untuk 5g gaming?

    sbb langkawi strategik kot. tak ramai penduduk. bistu langkawi je akan maju ke camne? kenapa tak semua je buat mcm tm. pastu boleh la pengguna pilih apa yang terbaik.
  4. dankhoo

    Telco mana sesuai untuk 5g gaming?

    kat fb ramai orang dok sembang pasal fiber. aku bab ni memang kurang paham. yang aku taw asal ada conncetion dah okay. yg jadi persoalan kat benak otak aku ni, asal tm je ada fiber? telco lain pon ada gembar gembur pasal 5g kan 2 3 bulan ni. apa je yg dok kecoh tu?
  5. dankhoo

    Telco mana sesuai untuk 5g gaming?

    ni betui. aku terus terang ye, aku pakai unifi dari zaman study,duk rumah sewa kongsi2 bayar . tapi bab servis mmg hancur. kadang2 tu angkat col pon tak. tapi bila pm fb cepat je reply.
  6. dankhoo

    Telco mana sesuai untuk 5g gaming?

    entoh lerr labu. aku main game bila kat rumah je. tu pon pakai unifi. nk cakap terbaik tu tak de ah. tapi boleh la dari tak de kan
  7. dankhoo

    Your favorite Dumpling Recipe.

    For me, i always go for siu mai. Easy to prepare and very tasteful? Share me your best dim sum and recipe ^^V
  8. dankhoo

    Tips of taking care elderly

    1.Visit them often 2.Check for their medication 3.Make modification of their home 4.Talk openly about problems 5.Keep them active 6.Supply them healthy diet
  9. dankhoo

    Rumah Orang Tua atau Rumah Sendiri

    Aku rasa takde mahal sangat kot sebab dorang ni bukan berkerja bawah private agency atau private company. Dorang ni macam berkerja sebagai freelance bawah caregiverasia tu.
  10. dankhoo

    Rumah Orang Tua atau Rumah Sendiri

    Ni website yang nurse2 tu buat freelance kan? Diorang ni bagus sebab kerja dorang memang dalam bidang yang dorang buat hari. Jadi dorang banyak pengalaman. Cuma dorang mungkin nak cari income lebih sikit tu yang buat freelance at the same time.
  11. dankhoo

    Rumah Orang Tua atau Rumah Sendiri

    Asyik kes warga emas dipukul. Terus lost faith in humanity aku dengan orang2 tak berperikemanusian macam ni. Dorang ni kerja tak ikhlas la sampai mudah hilang sabar.
  12. dankhoo

    Trusted Online Shopping

    u sudah syak tak ori mengapa beli ma? minyak apa u beli packaging apa rupa?
  13. dankhoo

    Trusted Online Shopping

    betul. kilang biasa sudah check product defect ma. sudah lulus baru keluar dari kilang jadi jika itu defect di market mungkin berlaku semasa process penghataran.
  14. dankhoo

    Dalam Negara DS Siti Nurhaliza nafi disaman kerajaan

    Nak clickbait banyak pakai gambar orang lain untuk naikkan traffic webpage. Tak guna betul.
  15. dankhoo

    Dalam Negara DS Siti Nurhaliza nafi disaman kerajaan

    LOL. Nasib baik Dato Siti tak kena angkut ke compoun.
  16. dankhoo

    Dalam Negara DS Siti Nurhaliza nafi disaman kerajaan

    Kesian la Dato' Siti Nurhaliza kena frame jadi Sita Nurhaliza pun boleh. LOL
Top