Search results

  1. Alzahri

    Orang xnak ke ebook lain selain dari tentang buat duit online jer?

    Salah satu tanggungjawab saya adalah menjaga pelajar-pelajar dari institusi pengajian tinggi menjalani latihan industri di syarikat saya. Selama bertahun saya memantau dan memberikan tunjuk ajar kepada mereka mengenai tugasan, kerja dan laporan harian mereka. Kebanyakan pelajar boleh...
  2. Alzahri

    Orang xnak ke ebook lain selain dari tentang buat duit online jer?

    Analisa Ebook Ilmu Asas Jurutera. Ebook Ilmu Asas Jurutera ini mengandungi informasi, maklumat dan pengetahuan tentang bagaimana rupa bentuk operasi pengurusan sesebuah syarikat. Ebook ini sebenarnya dituju khas buat mereka yang mengambil jurusan kejuruteraan mekanikal ataupun bidang pengurusan...
  3. Alzahri

    Cara mengumpul senarai email..

    Yes...terima kasih...
  4. Alzahri

    [Percuma] Tutorial Web Asas Untuk Newbie

    Tutorial Web Asas "Tutorial PercumaTeknik Membina Laman Web Asas, Sungguh Mudah, Anda Boleh Kuasainya Dalam 3 Hari" Tidak perlu lagi mengupah orang untuk membina laman web asas anda. Pelajari Ilmu Marketing terlebih dahulu sebelum memulakan perniagaan online. Mulakan langkah...
  5. Alzahri

    Orang xnak ke ebook lain selain dari tentang buat duit online jer?

    Assalam...sy dah pun lancarkan ebook ILMU ASAS JURUTERA. Sila klik di website tersebut...bagus ni untu tuan. http://www.ilmuasasjurutera.com
  6. Alzahri

    Orang xnak ke ebook lain selain dari tentang buat duit online jer?

    Saya dah pun lancarkan ebook Ilmu Asas Kejuruteraan...silalah klik2 ke website tu ye...:). http://www.ilmuasasjurutera.com
  7. Alzahri

    Orang xnak ke ebook lain selain dari tentang buat duit online jer?

    Saya dah pun lancarkan ebook Ilmu Asas Kejuruteraan...silalah klik2 ke website tu ye...:). http://www.ilmuasasjurutera.com
  8. Alzahri

    Minta pendapat apa yang perlu ada kat dalam blog

    yup...bagus banyak info yang saya perolehi..terima kasih rakan-rakan....:-). Macamane nak letak tweet and like button utk Twitter dan FB kita di WordPress?
  9. Alzahri

    Salam rakan2

    Salam mesra...:)
  10. Alzahri

    salam perkenalan semua :)

    Hai-hai...saya pun baru jugak. Salam perkenalan.
  11. Alzahri

    Orang xnak ke ebook lain selain dari tentang buat duit online jer?

    Ebook Ilmu Asas Jurutera Pelancaran hari ini Mac 2, 2012. Sila dapatkan segera. Pada sesiapa yg sudi nak buat testimonial sy akan bagi harga diskaun...:-)..ada yg sudi?...dipersilakan.. http://www.ilmuasasjurutera.com
  12. Alzahri

    Orang xnak ke ebook lain selain dari tentang buat duit online jer?

    Ebook Ilmu Asas Jurutera saya skrg dah 95% siap. Tinggal nak edit dan memperbaiki beberapa perkara saja lagi. Ebook Ilmu Asas Jurutera ini memberikan panduan bagi merangka dan membentuk satu panduan yang dipanggil Pengurusan Operasi untuk Syarikat. Ebook ini amat berguna untuk mahasiswa...
  13. Alzahri

    Nak buat ebook tentang Petua Berhenti Merokok

    Ebook Info Kesihatan www.marlborovskretek.com NIKMAT YANG HILANG...PUASKAH AKU!! Ebook tentang petua macamana nak berhenti merokok ni saya ingat nak bagi percuma aje sebagai info kesihatan....tapi tak taulah kalau ada sesiapa yang marah kalau diberikan percuma krn...
  14. Alzahri

    Orang xnak ke ebook lain selain dari tentang buat duit online jer?

    Orait...nanti bila nak lancarkan saya akan pm saudara..:) Sekarang dalam peringkat akhir dan proses mengemas kini. Pengurusan Operasi (Operations Management) sebenarnya merangkumi semua bahagian di dalam syarikat/kilang, bermula dari penerimaan bahan mentah sehinggalah kepada penghasilan dan...
  15. Alzahri

    Orang xnak ke ebook lain selain dari tentang buat duit online jer?

    Bagus la jgk mcm tu...saya buat ebook mengenai keperluan pengurusan operasi bagi mahasiswa atau engineer dan saudara buat ebook belajar cara solidworks...kita sama-sama cuba hasilkan yg terbaik...
  16. Alzahri

    Minta pendapat apa yang perlu ada kat dalam blog

    Yg elok blog berbayar ke? mcmane plk mcm blog yg percuma...contoh sperti blogspot.com? Sy kurang faham dari mana nk ambik chat box..ke dah mmg tersedia bila kita ambk yg berbayar mcm wordpress?
  17. Alzahri

    Newbie IM 7 bulan Jana RM75k

    Terima kasih...menarik sekali. Patut dijadikan panduan...
  18. Alzahri

    Web Hosting

    Hehe...terima kasih...masih lagi dlm proses pembelajaran jugak ni.. Xpe, smoga kita sama-sama berjaya..
  19. Alzahri

    Orang xnak ke ebook lain selain dari tentang buat duit online jer?

    Mungkin sesetengah org beranggapan bhw kejuruteraan itu cuma berkaitan dgn mesin-mesin shj. Klu kita hendakkan manual mesin, kita cuma perlu dptkn manualnya di syarikat yg menjual mesin tersebut. Niche kejuruteraan yg sy akan buat adalah berkaitan Pengurusan Operasi (Operations Management)...
  20. Alzahri

    Web Hosting

    Yup...terima kasih. Web pertama saya guna GDI jadilah dotws. Lepas ni saya nak cuba dotcom pulak. Bagi newbie, dipersilakan layari laman web saya. Saya sediakan PERCUMA sahaja (sebab saya dapat pun PERCUMA) yg mengajar langkah demi langkah. Cepat bertindak... Tutorial Asas Membina WEB ...
Top