Search results

  1. B

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    erm x pernah kene niee... nak tunggu orang lagi otai jawab...
  2. B

    Selling limit utk acc baru

    buat banyak2 lagiii akaun :D
  3. B

    Boleh ke linkkan lebih dari 1 akaun ebay ke 1 akaun paypal?

    mmg boleh buat... tp apabila satu akaun kene supend, beduyung2 akaun laen turut sekali. :D
  4. B

    Akaun Ebay Suspens

    x pernah lak kene mungkin bersabit cabitan kauk pauk ngan cokkies kot? cam sekut meri ke ;)
  5. B

    Pengalaman menjual cermin mata di ebay au.

    kuat bagai nak pecah ebay hehe
  6. B

    Selling limit utk acc baru

    selling limit dah jadi 5 huhuhu. walau pon dah masuk bulan baru pon still x leh listing. ermmm eb ay dah block eba yer malaysia yang baru ke? nak remove limit siap mintak ic dan dan prove alamat.... parahhhh.
  7. B

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    sekarang untuk new seller limit dah jadi 5. complete dan active listing dan maximum $250 tuk 30 hari. ish makin lame makin parah. DAh masuk bln baru / buku baru pon x leh listing lagi. aiyaaaa makin parahhh. Sape yang dah terima nasib macam aku? tuk new account la. kalau account lame masih ok.
  8. B

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    erm tempat demo kawe x tau. Di kelate x dok indon!! hahahah
  9. B

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    Caj gak ke? aiya semua caj. hahaha kalau western union lak caj jugak ko??
  10. B

    Kenapa anda Memilih Untuk Biz/Work@Home?

    sebab x mau terikat. Kais pagi makan pagi, kais petang makan petang. Kalau rajin boleh makan utk sebulan terus hahaha
  11. B

    kisah ebayer bernama adwanigallery..

    rajin betul bro membaca. Aku salute hang! Aku suka baca manga jek hahahaha
  12. B

    Dropship warga wc

    sekali call dah bape sen/ kalau sms lak dah RM0.20 tuk sekeping sms... em rugi2 hahahaa. kenape kene call untuk safety? boleh jelaskan sikit. berniaga ni kene kire dari ujung rambut sampai ujung kaki. Walau profit kecil rm0.10 sekali pon. berminat gak untuk jual. Kalau boleh semua mende yang...
  13. B

    Nak Tanya Pasal Barang Vintage!

    reply dos.. haha
  14. B

    eBay dah BAN vcc, kepada perempit akaun tegar , jom kita bincang!

    berapa ringgit bro? pp vcc dan eb vcc?
  15. B

    eBay dah BAN vcc, kepada perempit akaun tegar , jom kita bincang!

    aku ada, tp mahal la skit. hahaha. 1 untuk pp + 1 untuk ebay...
  16. B

    Masalah barang tak laku di ebay? mai jual kat sini...

    erm amazon.... trafic ok cuma jgan barang vero sudah. headshot bebeh hehe
  17. B

    Akaun Ebay Suspens

    tahun ni semua akaun tumbang hahah. tumbang pon sebab jual vero. yang lain masih lagi gagah walau x sekuat mane. asal dapat untung ok la. jangan x dapat langsung sudah hahaha
  18. B

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    bagus2. x penah pakai wire transfer ni, sebab tu blur haha. Alhamdulilah. x sangka orang putis pon tgk mudah erk. kene masuk lam mudah lak ni haha
  19. B

    !![ PERKONGSIAN ]!! Senarai Hot Items untuk eBay Holiday Sales 2011 nie !!

    timo kasih. ilmu yang amat berguna bagi saya yang x pandai berebey lagi ni.
  20. B

    My first $1!

    bagus2. nak besh cari barang yang boleh jual kat pasar malam tambah boleh jual kat pasar ebay lagi bagus. x berabuk hehe. tengah hari kije, malam kije, tido pon kije... hahaha
Top