Search results

  1. A

    Teknologi Lagi Gambar Samsung Galaxy S8 Tertiris – Apa Kata Anda?

    Design and spec memang cun dah. Mengharapkan produk samsung kali ini betul-betul okay. Harap masalah lepas yang jadi kat samsung note 7 tak berulang. Btw, samsung S7 edge memang best. Hehehe
  2. A

    Siapa full time blogger sila angkat tangan ;-)

    hanya sekadar hobi saja.. xmampu nk jadi fulltime blogger. huhu
  3. A

    Gigi tak tumbuh lagii risau sangat

    betul tu kadar pertumbuhan ni berbeza bagi stiap org...
  4. A

    Rekaan samsung galaxy a3 dan a5 baru tertiris

    wah, cantik design..
  5. A

    9 Graphic Design Trends for 2015

    gemar utk guna flat design. simple + kemas
  6. A

    Filem Poltergeist

    done download this movie, Btw rating film ni x tinggi sgt..
  7. A

    Teknik SEO: Anda tanya saya jawab

    tumpang baca thread ni sambil timba ilmu. Thanks ye/ :)
  8. A

    Pc games yang korang main sekarang?

    dota dgn fifa yg aku main hehehe
  9. A

    Internet Paling Laju Di Dunia

    pergh, gila laju. aq dwnload speed dekat 3mb pun dh rasa laju dah..
  10. A

    Perniagaan HARAM Yang Kita Mungkin Tak Tahu Haram

    betul tu, kena lebih peka dan selidik dulu dalam proses mencari rezeki.
  11. A

    (Hot) download free IDM+crack

    dh lma aq xupdate idm.. thnks kongsi..
  12. A

    Sejarah Permainan Komputer

    21 minit... kalo ada masa nak tengok jugak video ini..
  13. A

    Cara Jimat Masa Buat Marketing

    nice, thanks atas perkongsian ini bro...
  14. A

    Ringtone Terbaik 2014

    lama x dengar ringtone..
  15. A

    Download 40 ebook bisnes percuma bahasa melayu

    nanti ada masa nak download juga, thanks bro, kongsi ebook free ni..
  16. A

    Nak tanya pasal servis buat akaun adsense

    selama ini saya ingat perlu ada bank online untuk check out. thanks atas info ini.
  17. A

    [Whitehat] Cara bina 2000+/- backlink

    acc dah supend pulak..
  18. A

    Buat duit dengan photoshop

    tengah berjinak-jinak dgn PS ni. moga perkongsian bro dapat mmbantu saya.
  19. A

    Cara Mudah Kurangkan Bouce Rate Laman Website

    saya ada blog educational , bounce rate agak rendah. Apa yg dapat saya simpulkan utk kurangkan peratusan bounce rate ini adalh entri mestilah panjang + menarik. Kalau panjang tak menarik nanti pengunjung cepat pergi. Kongsi sesuatu yg berguna iaitu benda yg sentiasa dicari oleh pegunjung spt...
  20. A

    Gadget Klon Korea Terbaik

    walaupun klon still nampak menarik.
Top