Search results

  1. K

    Translator

    Sila tutup thread ini.
  2. K

    Boleh tolong setelkan masalah ini?

    Download "Advance Windows Care V2" dari mana-mana website kerana ia percuma. Install dan run program. Klik pada Scan dan apabila sudah habis scan, klik pada Repair. Masalah selesai. Ini ada kene mengena dengan key registry. Harap2 boleh membantu.
  3. K

    Apa korang buat kalau korang tension?

    main DoTA!!!
  4. K

    Online @ WC: Masa Bilakah Anda Kerap Online Di WC...

    aku slalu ade kt forum ni time keje je.. from 8-4. pastu kalo time mlm, ade gak slalu ade. depends pada ada member panggil utk main game ataupon tidak. :D
  5. K

    Free Malaysia A1 Racing Grandstand Ticket

    wanmus.. website awak xbole bukak.. under construction ke? "The connection has timed out The server at wanmus.com is taking too long to respond." saya berminat sgt nk tgk GP racing!
  6. K

    Translator

    Salam semua, buat masa sekarang, tempahan untuk article writting dan translation akan berhentikan sementara. minta maaf byk bg sesape yg dalam perancangan utk tempah. bg sesape yg masih tgu kerja anda disiapkan, harap bersabar. PC saya da crash.. nk kene g antar clinic. all my works are in...
  7. K

    Translator

    Ia depends pada brapa byk patah perkataan yg ada pada ebook tu. Cara nak tgk ade brapa patah perkataan: kalo guna microsoft words 2003 - bukak ebook tu.. click on tools, and click on words count. kalo guna microsoft words 2007 - tgk kt btm left of the window akan ada tulis brapa patah...
  8. K

    Translator

    Maaflah. buat masa skarang ni saya masih xde website. But in construction dah. Kalo berminat, Boleh la YM saya. YM-kisikililake nk pronounce tuh sebut jer kisi. :)
  9. K

    Translator

    Price :- translation for 100 words - RM1 Article writting for 500 words - RM 10 kalo ade lebey ke kureng ke.. bole nego.
  10. K

    Translator

    Hello, saya nk bgtau sumer yg saya ade menyediakn khidmat translation dr BM ke BI atau sebaliknyer. Harga bole nego depends pada artikel. Bole gak kalo sesape nk upah wat artikel utk blog. If theres a job for me, PM pls. Thank you! P/s: Im a former english lecturer in a university...
  11. K

    Nk tanye pasal websites ni.

    wow.. thank you.! da buat byk tp tu ah.. takot xdibayar da. makaseh for replying.
  12. K

    Nk tanye pasal websites ni.

    Hi, Saya ni baru sgt dlm bidang internet bisnes ni. so saya nk tanye, website ni, Surveys For Cash - Surveys For Money dan http://ww.awsurveys.com/ legal ker x? ade sesape nk pernah join atau tahu menahu psl website ni?
  13. K

    nk ebook tu ble??

    nk ebook tu ble??
Top