Search results

  1. G

    Tolong Buat kat korang Authority Site Amazon PASIF Income. Klik Sini Jap Nak Cerita

    Psst.. korang, datang sini kejap. Saya nak bagitahu something Kita kawan kan? Well, sebagai kawan saya akan bagitahu sesuatu. Benda ni berkenaan amazon. Amazon associates. Benda ni korang PATUT tahu. Tahu tak site amazon korang susah nak rank. Especially yang mana set and forget tu. Yang...
  2. G

    Nak tolong bina kat korang amazon authority site. PASIF income. minat? Klik jap

    Psst.. korang, datang sini kejap. Saya nak bagitahu something Kita kawan kan? Well, sebagai kawan saya akan bagitahu sesuatu. Benda ni berkenaan amazon. Amazon associates. Benda ni korang PATUT tahu. Tahu tak site amazon korang susah nak rank. Especially yang mana set and forget tu. Yang...
  3. G

    Theme Mcm nie.. Dekat mana ye yg ada?

    Salam.. Saya nak tanya... Theme mcm ni dekat mana nak dpt ye? http://www.shakeology.com/
  4. G

    Avatar | WC Premium je ke boleh gamba besar?

    Salam... Lama xbuka thread nie. Nak tanya ada satu kemusykilan. Tentang Avatar (bukan film Avatar ye) WC Premium je ke yang boleh ada avatar yang besar2 ni? Yg regular member memang gamba avatar kecik2 je ke? Kalau regular member pun boleh.. berapa ye saiz yg yg paling besar boleh muat?
  5. G

    Macam mana nak buat landing page dalam blogspot?

    Salam.... saya ada soalan tentang blogspot sbb saya ni newbie lagi dalam blogspot nie. hihihi :D Jadi soalan saya... macam mana ye nak guna blogspot untuk buat one page website/blog mcm landing page tu? Interested to learn. ke... ada template dia?
  6. G

    ada jugak yg kena makan kaki kalau buat sales copy camni nanti.

    Enuff said. hahaha Tonton sales copy nie. TONTON kaki belah mana kah anda nak sumbat dekat dia?? haha. irritating betol. :D
  7. G

    PPC - Ada sapa ada pengalaman dengan cara marketing ni?

    Salam... Saya nak tanya mungkin ada pengalaman di antara kawan-kawan yang menggunakan PPC untuk kempen onlinenya. especially yang jadi affiliate? Bleh tahu x apa term n condition yang kita perlu abide. mcm landing page dia apa yg perlu? Quality score tu cmna ye? :D PS : Newbie PPC.
  8. G

    Niche yang akan sentiasa HOT dan mempunyai Demand yang tinggi sepanjang zaman

    Salam.. hari ni saya rasa saya nak bocorkan pada anda niche yang akan sentiasa Hot sepanjang zaman. Amat sesuai dengan peredaran zaman sekarang dan juga pada masa hadapan. Niche nie dinamakan niche DESPERATE Niche2 tersebut ialah : Niche tentang self-esteem dan masalah mental ( maksudnya...
  9. G

    Google dan Yahoo + Bing xsuka Iklan dekat saya

    Salam... harini saya nak tanya satu kemusykilan tentang Google ads, Yahoo and bing. Di browser saya, bila saya klik pada iklan google adwords, dia akan kata "service unavailable" Malah kalau saya masuk web pun.. banner google jugak tunjuk service unavailable. Adakah yg ni masalah browser...
  10. G

    Kucing paling Besor :D

    Kucing mengganas. =))
  11. G

    |Exclusive| Rhasia saya menjana RM 300K pada tiap bulan. saya bagi free. !! LIMITED

    SEMUA saya didedahkan disini : ### PENDEDAHAN EKSLUSIF ### http://www.npys.net/ Tgok dan kaji betol2 ye. Terima kasih. :D P/S : jgn lupa press "Thanks" Disclaimer : Saya xkan bertanggungjawab diatas effect yg akan berlaku diatas pembongkaran rahsia ini. Bagi yg mampu je ye boley tgok.
  12. G

    SENuke X - Dah keluar. Brab sekarang!!

    SEnuke X dah keluar.. :-O Ada sesapa yang dah grab? dah lama menunggu nih..
  13. G

    SERVIS| Social bookmarking hanya RM 5.70 Hingga ke 500 social Bookmarking

    SOCIAL BOOKMARKING | indeks kan website anda dan dapatkan targeted traffic berduyun-duyun ke website anda! Kenapa social bookmarking? Social bookmarking ialah dimana ktempat kita berkongsi dengan orang lain tentang website atau blog post kita. Selalunya ia juga digunakan untuk mendaptkan...
  14. G

    Internet Marketer Bodo | Dragon Ball. Apa kaitan?

    Jawapannya tiada kaitan.. saja ja nak jadi troll kat forum pagi2 ni. hahaha :)) kala korang search kat google "internet marketer bodo" akan dapat result website nie.. http://www.businessofdesignonline.com/bodo-resources-marketing/ Banyak gak la boleh blaja... walaupun main2 search...
  15. G

    jangan harap nak senang!!

    salam.. Ni peristiwa terbaru yang mungkin berlaku pada mana-mana IM. Ada orang kecewa.. Minta nasihat dengan kita. Ya la, kcewa sebab beli produk macam2.. tapi result teloq! :D Jadi bagi la nasihat secara free. suruh la buat itu, ini nak tolong bagi dapat income. Yang xtahan siap merungut...
  16. G

    Sebelum dan selepas tsunami. Japan.

    selamat pagi! :D presenting... sebelum dan selepas tsunami. http://www.guardian.co.uk/world/interactive/2011/mar/14/japan-earthquake-before-and-after
  17. G

    $50 facebook advertising coupon, sapa yg berminat?

    salam... aku nak jadi supplier untuk WC bagi coupon $50 atau sama dengan RM150 untuk Facebook advertising. harganya dalam RM20 saja. berminat? Vote kat atas tuh.. :D
  18. G

    PER : Full Time IM | Bagaimana korang tangani stress?

    Salam pada geng WC semua. nak minta pendapat dan pengalaman korang. saya buat full time IM. live in da house with my parents. or dalam kes anda.. mungkin anda tinggal dengan keluarga anda sendiri. Soalan yang nak ditanya. apa yg korang buat untuk kekal fokus dan elakkan stress? mcm...
Top