Search results

  1. peter s

    Panduan percuma utk di download

    Hi warga WC semua, Kat thread nie, sy ingin berkongsi dengan anda semua satu ebook panduan photoshop sy sendiri. Panduan ini akan menerangkan bagaimana untuk menghasilkan banner dalam bentuk motion blur menggunakan Photoshop. Selamat mencuba ! Peter S
  2. peter s

    Panduan Membuat Banner Percuma

    Hai warga WC Di sini sy ingin berkongsi dengan anda video cara membuat banner dgn menggunakan perisian percuma. Sila tonton di : http://www.youtube.com/watch?v=Yt3GiL77-fQ *Panduan Photoshop bakal di lancarkan Disember ini !
  3. peter s

    Mintak komen anda semua

    Salam sejahtera warga WC Aku open thread nie kerana nak minta komen dan pandangan korang sume untuk Banner hasil ciptaan aku nie ... Tolong ye komen byk2 pun takpe, sy nak memajukan diri sendiri ... hu .. hu ...
  4. peter s

    [Minta Pandangan]Ebook Panduan Membuat Banner Menggunakan Adobe Photoshop

    Salam sejahtera warga2 WC Seperti tajuk thread di atas, sy memerlukan pendapat dan pandangan warga WC utk komen bagaimana jika sy menghasilkan ebook mengenai bagaimana utk menghasilkan animated banner anda sendiri dgn menggunakan perisian Adobe Photoshop. Dengan memiliki ebook tersebut...
  5. peter s

    Nak dapatkan value utk website anda?

    Hai warga WC sume Aku bukak thread nie sbb nak kongsi satu site yg boleh semak value utk website anda. http://sitevaluecheck.com Selamat mencuba!
  6. peter s

    Ade ke permintaan utk servis banner

    Hai sume warga WC .. Tujuan sy buka thread nie sbb nak tahu dr anda sume (ataupun survey) mcm mane kalau sy buat perkhidmatan membuat banner utk sesiapa saja yg tidak mempunyai masa atau yg memerlukan banner dgn kos rendah? Harga yg akan di kenakan adalah di sekitar RM10 - RM40. Tempahan...
  7. peter s

    Cabaran Affiliate telah di buka!

    Kepada warga WC sekalian, Cabaran Panduan Buat Duit Dengan FD telah bermula: (05 Nov 2009) Cabaran ini akan berakhir pada: 31 Dis 2009 Kelebihan cabaran ini: 1. Pendaftaran affiliate percuma. 2. Komisyen 40% (RM10) untuk setiap jualan. Dibuka kepada semua yang berminat dengan...
  8. peter s

    Website saye Report Attack Site !

    Ade sesape leh tlg? Sbb saye dah suruh hosting reformatkan domain saye ... Tapi masih jgak keluar Report Attack Site jika di browse menggunak Mozilla. Kalo guna Internet Explorer biasa takde plak keluar Report Attack Site. Kalo saye tukar hosting boleh settle ke problem nie? Sekian
  9. peter s

    Percuma Cara Membuat Banner Dgn Software Percuma

    Hai warga WC sume ... Jus nak share skit cara2 nak buat banner dgn software percuma khas untuk newbie ... Klik kat sini untuk view video Siri 1 ___________________________ http://www.duniaduit.com
  10. peter s

    Di perlukan beberapa org untuk mencuba Ebook Panduan Buat Duit Dengan FD

    Ebook ini berkaitan dengan cara membuat duit dengan menggunakan file download (org download, kita dapat duit).. Sila la pm saye sape yg berminat untuk cuba dan komen produk ini ...
  11. peter s

    Cabaran Panduan buat Duit Dengan FD

    Klik jer sini Daftar affiliate kat sini Selamat Berjaya _________________________
  12. peter s

    [Tolong] Macam tak percaye la !!!

    wei kawan2 ... tadi aku menyemak blog yg aku sedang bina mengenai golf .. blog aku >> www.clubsmagazine.blogspot.com so aku semak pakai cubestat.com nak tau ape aku tengok? Website Worth: $312,857,143.17 Daily Pageviews: 142,857,143 Daily Ads Revenue: $428,571.43...
  13. peter s

    (Newbie) Tolong Komen Produk Saye

    Hai kawan-kawan ... Saya masih lagi newbie dlm dunia IM nie .... Tetapi saye telah menghasilkan satu produk yg sangat sesuai untuk newbie-newbie @ sesiapa saje yg nak buat pendapatan tambahan @ yg tak tahu nak jual aper kat internet ... Maaf sbb bukak thread nie, saye hanya nak mintak...
  14. peter s

    Promosi Jualan Banner Hanya RM10

    Kepada sesape yg nak membuat tempahan untuk banner sila kunjungi kedai saya Banner bersaiz 125x125 hanya RM10 ...
  15. peter s

    Tempah banner hanya rm10

    SESAPE YG NAK BUAT BANNER SILA DATANG, JGN TAK DATANG .. HANYA RM10 JE .. BANNER MENJADI MILIK ANDA SELAMANYA ... ( I'M NEWBIE) ... www dot duniaduit dot com
  16. peter s

    Dapatkan banner dari rm5 - rm10

    Anda ingin meningkatkan promosi dan jualan dari perniagaan internet anda ? Perniagaan internet tidak sah tanpa banner. Jika anda ingin mendapatkan banner dengan harga rm5-rm10 ? Saiz banner 125x125, 200x200 contoh : Banner 200x200
  17. peter s

    Sape harga tempahan untuk banner ?

    Haiade sesiapa tahu berapa harga untuk tempahan banner kecil seperti 125x125, 200x200?
Top