Search results

  1. F

    sapa tau mane method payment yg xde masalah cam paypal

    Paypal Credit cards Moneybookers Paymate ProPay ebay kasi gune 5 yg kat atas ni jer sape2 yg pernah guna salah satu kasi komen sikit yg mane paling kurang masalah.....cam paypal(asyik limit & hold jer) dah beribu usd dalam paypal limit dah malas pun ade nak pakai paypal so ade ape2...
  2. F

    masalah paypal mintak tolong sangat2

    ptg tdi ak baru jual fund pastu dah completed buyer dah dpat paypal pastu tdi buyer kate payment dia kena reverse.Paypal ak kena hold and limit dia ckap kena hold untuk investigation. Sape2 yg pernah mengalami masalah ni??? sila tolong saya
  3. F

    AN tak terima paypal dah??

    ak baru nak buat order tadi tapi x leh dia suruh guna bank transfer. Aduyai
  4. F

    sumberprodukebay

    ade sape2 yg pernah beli ebook ni bagi review sikit..,.. kalo best ak nak beli
Top