Search results

  1. Oracle

    Lelong domain utk adsense..Check it out!

    Salam hormat semua, sy ingin melepaskan beberapa domain sebab xde masa nk urus..daripada xterurus baik jual jer :D Berikut ialah senarai domain yang berkenaan : 1) eanteriorcruciateligament.com Expired : 09/21/2012 RM50 2) primeforextrading.com Expired : 10/22/2012 RM50 3)...
  2. Oracle

    Jualan RX+SX murah

    Salam semua, Straight to the point sy nk jual SeductiveX a.k.a SX. Harga yang saya nk let go ialah RM250 p/s : nak jual sebab sekarang ni busy gn keje.. p/s RefererX SOLD..Tinggal SX jer lagi
  3. Oracle

    Berita Baik Utk Penggiat Adsense

    Salam 1 Malaysia, Straight to the point.. Pada pukul 12.00pm (20/06/11), sy telah cuba untuk memohon account adsense menggunakan Docstoc. Register mcm biasa pastu lbh kurang 4 jam kemudian iaitu pukul 4.14pm (20/06/11). Dapat email dari google : Cara sy : Sy just upload 1 plr...
  4. Oracle

    Check out my domain

    Ade x sape2 berminat nk beli domain ni? Just nk tau jer.. 1. ASBESTOS-ATTORNEY-WASHINGTON.COM 2. CALIFORNIA-CAR-CHARITY-DONATE.COM 3. DEBT-CONSOLIDATION-STUDENT.COM 4. DONATE-CAR-BAY-AREA.COM 5. IRS-DEBT-ATTORNEY.COM 6. IRVINE-LIPOSUCTION.COM 7. LUNG-CANCER-ASBESTOS.COM 8...
  5. Oracle

    Salah satu ubat marah @ depression

    http://www.youtube.com/watch?v=B10BxYZqa1Q&feature=player_embedded Lagu ni best dengar time2 nk mara atau kecewa dan sewaktu dengan nyer..yela, skali skal ape salahnya regangkan urat mulut..hehe, kalo ekot kajian mmg ketawa tu dapat buat kite awet muda..jadi jangala masam2 muka..nikmatila...
  6. Oracle

    Rempitkan backlink web anda...

    Salam warga wc, Sajer nk kongsi satu web yang nampak berguna sementara belum launching. Penah dengar Backlink Booster? Sedikit pengenalan.. Backlink booster boleh digunakan untuk meningkatkan kuasa backlink ke web kita. Kebaikan : 1) Meningkatkan ranking di laman carian. 2)...
  7. Oracle

    Drupal

    Salam sejahtera, sape sini ada pengalaman untuk mereka bentuk website menggunakan drupal? Sebab sy ingin utk membuat web menggunakan drupal..ada x?
Top